zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Profesje Po Letnim Update 2007

Zati
27-06-2007, 23:19
Witam All. W tym Temacie mozecie wyrazac opinie o Profesjach po letnim update.

Jak dla mnie tera najlepszy jest knight z 3 przyczyn :

1.Duzo Hp
2.Duzo CAp
3.Po Update Ma Potezna Sile.[Qumpel w draga na skilach 63 axe z fire walnol po 140 a na zabicie zeszedl tylko 1 uh ]

melanica
27-06-2007, 23:24
co tu duzo mowic , pallkom i knightom sie polepszylo, magowie maja po staremu i troche gorzej........

elfo.del.bien
28-06-2007, 12:31
haha, jakby mieli po staremu to bym sie cieszyl :(X(

X-Zero
28-06-2007, 13:49
Wedłyg mnie teraz jest najlepszy pall, ze względu na ataki z dystansu+duże ataki...nie potrzebnie magów pogarszali-by było dobrze =]

I tak niedługo wszyscy się przyzwyczają :p

pokers39
28-06-2007, 13:52
Wedłyg mnie teraz jest najlepszy pall, ze względu na ataki z dystansu+duże ataki...nie potrzebnie magów pogarszali-by było dobrze =]

I tak niedługo wszyscy się przyzwyczają :p

Według mnie Pall nei jest najlepszy bo jednak amunicja sie konczy ;d Knight jest dobry własciwie te 2 profesje sa na równo

Dudipl
28-06-2007, 14:02
Uwazam ze najlepszy jest pal bo atakuje z dystansu wiec ma mozliwosc manewrowania i uciekania + wieksze hity po update B)

A tak nawiasem mowiac to mysle ze sprawa z update sie upokaja czyli magowie przestaja (albo to jest cisza przed burza) wyzywac na cipsoft X( i sie przyzwyczajaja ze to nic nie zmieni chociaz niepotrzebnie ich oslabiali bo zwiekszona sila knighta i pala by wystarczyla i byloby w miare rowno