Pokaż pełną wersje : 35-36 knight na dragach bez waste!(65 axe) Update rox.
Witam mam dla was 2 filmiki ktore dzisiaj nakręciłem, oczywiscie po update.
Film pokazuje jak low i med lvle (kiny i palki) nawet z slabym skillem (65 axe) moga karac dragi wychodzac na zero, albo na lekki plus :) Aktualnie skilluje do 80 i dragi 4 ever :)
1 film- Ja 36 knight i moj kumpel 37 palek na dragach (godzina expu) (ja f axe, on bolty)
link1: http://rapidshare.com/files/39713117/dragipoupd.rec.html
link2: http://www.unbase.com/n/9634973393
2 film- Ja solo na dragach- f axe.
link1: http://rapidshare.com/files/39713309/dragisolo.rec.html
link2: http://www.unbase.com/n/1468073968
2 SS'y na zachęte (nie są to najlepsze hity)
http://winogrono.net/_up/5/1/2/6/f/9/5/126f95e26691eacb9783aa727f0c1622.jpg
http://winogrono.net/_up/5/c/0/c/c/c/1/c0ccc1601b9f7b3b7f2f87e13e24ca95.jpg
Speedy123
28-06-2007, 13:16
Ehhh.. te update, teraz to ja wolniej bije te dragi niz ~35 knight z zalosnym skillem, n/c. GJ cipsoft!
Fejkowiec
28-06-2007, 13:25
Ehhh.. te update, teraz to ja wolniej bije te dragi niz ~35 knight z zalosnym skillem, n/c. GJ cipsoft!
Przez dlugi czas biles je o wiele lepiej niz knight, wiec teraz nie narzekaj.
A jak cos ci sie nie podoba, to nie graj.
@Topic
Update rocks! Knight rocks! ; -)
lycha_ziom
28-06-2007, 13:28
@up
a wiec w tibi zostana sami palkowi i knighci :) bo nie ma sensu wastowac 80+ms/ed jak mozna grac 30 ek i jest wiecej hp i capa :]
Speedy123
28-06-2007, 13:30
Według mnie balansacja prof. powinna polegac na tym, ze 40 knight = 40 sorc i w pvp i w pvm, a roznice polegaja na sposobie zdobywania expa itp. albo ze jeden ma lepiej na tym, a drugi ma lepiej na tym.
Aktualnie cip soft prowadzi polityke dla balansu taka:
-update 2006- tutaj beda rządzili sorce i druty
-update 2007- tutaj sobie porządzą kine i pale
i co roku zmiana zeby bylo po rowno. smiech na sali.
Fejkowiec
28-06-2007, 13:40
Zeby zrobic te 70/70 knightem to trzeba troche wysiedziec, wiec czemu i sorce/druty nie mieli by trenowac swojego magic levela by byc lepszymi? Dotad tylko wystarczyl wam wand/rod i jechaliscie z expem, a knight musial wytrenowac skille. Teraz wy trenujcie mlvl, to wasze hity beda wieksze. O tamtych zapomnijcie, bo juz ich nie bedzie. A co by bylo gdybys dopiero teraz zaczal grac w tibie? Gral bys i nie wiedzialbys o poprzednich hitach, ktore mogles zadawac. Wiec grac, tak jakbys gral od wczoraj.
@Down
Kolejny "plx apdejt sux me sorc : /"
Pierdolony update -.- I z czego tak zacieszasz kasztanie?!:baby:
Rotfl, kochani, 35-36 sorc przed update miał b. małe szanse, że na dragach nie będzie waste (i musiał mieć PACC, bo bez e-vis to parodia). Teraz co prawda na TAKIM lvlu w wypadku sorca zmiany dużej nie będzie, ale knight zdecydowanie się overpowered zrobił.
Balansacja to nie zmiana strony w którą mamy zachwianie równowagi, jeno tegoż zachwiania zmniejszenie.
Kileros fire'son
28-06-2007, 14:11
A Popatrzcie na To :
http://erig.net/worldmostxp.php
i co wy na to?
Tyle Sorców i Drutów w top 100 w expie w 1 dzień jeszcze nie widzialem :o
Prawda jest taka ze najci i pale musieli duuuuzo skillowac by byc silniejszymi a magowie w tym czasie exp exp exp ... i sila wzrastala ;)
Teraz mysle ze bedzie bardziej rowno bo sorce i druty beda musialy miec wiekszy mlvl zeby miec wieksze hity (to zrozumialem po tych wszystkich tematach o update) i wszystki profesje beda musialy sie wzmacniac :]
Ale ... teraz na + wyjda knighci co skillowali na low lvlach i beda sobie mogli pozwilic na zabawe :miecz:
@up no niezle :D
Speedy123
28-06-2007, 14:29
Poprostu przesada, knightow i palkow mieli delikatnie ulepszyc, a sorcow i drutow delikatnie pogorszyc, a cipsoft udupil magow i dal wladze kinie & palkowi.
do załozyciela tematu: mogl bys powiedziec mi jakiego skila mial ten palek ktory z toba byl? :P z gory thx
Raditz Saiya-jin
28-06-2007, 15:18
Zalatw sobie druida i nie będzie waste.
Dudus007
28-06-2007, 15:50
Omg... rzeczywiscie Knight powah : D
Filmiki są bardzo dobrze zrobione jak dla mnie...
Prosze o wiecej najlepiej solo :]
do załozyciela tematu: mogl bys powiedziec mi jakiego skila mial ten palek ktory z toba byl? :P z gory thx
67 dista
Będe nagrywal kolejne filmiki, ale najpierw musze wbic ~75-80 skilla.
Prawda jest taka ze najci i pale musieli duuuuzo skillowac by byc silniejszymi a magowie w tym czasie exp exp exp ... i sila wzrastala ;)
Teraz mysle ze bedzie bardziej rowno bo sorce i druty beda musialy miec wiekszy mlvl zeby miec wieksze hity (to zrozumialem po tych wszystkich tematach o update) i wszystki profesje beda musialy sie wzmacniac :]
Ale ... teraz na + wyjda knighci co skillowali na low lvlach i beda sobie mogli pozwilic na zabawe :miecz:
@up no niezle :D
Wbij 70 mlev sorem a 70 skill knightem to roznica .... a walisz best 200 z broni a sorc z 70 mlevelem nie walnie besta visa za 200! A i jego kosztuje to kase a Ty masz for free
Oscypious
28-06-2007, 23:37
Macie racje troche przesadzili z tym update, moim zdaniem jak już balansują profesje to wszystkie 4 a nie 2:/
pisali że balans profesji potrwa kilka update a nie jeden pisali że w tym knajt i pall będzie polepszony a sorc/drut osłabiony jak wam sie gra nie podoba to wy*******ać z tibi i czekać na następne
takie moje małe zdania
a ja jestem sojcejcej i nie bejde gjal bo mi pjofesjie udupilji a najt i plij jest tejaz lepsiejszy a nic nje wysukiwajem aby siej o bajansacji dowjeciec
poszukajcie gdzieś na forum postów przed tym że niby "sux update" o tłumaczeniach z tibia.com o balansie profesji
Soulmann
29-06-2007, 01:11
A ja tylko coś dodam, głównie do ludzi typu pan 'Fejkowiec':
Spróbuj sobie potrenować magic level tyle czasu, ile knight robi 80/80 (czyli przyzwoite skille). Jak myślisz, który wbijesz?
Boze nie placzcie , sorc na tym lvl dalej bije jak przed update a to ze na takich skillach i lvl nie mial waste to po prostu fart i tylee... sorc dalej expi najszybciej i jest najlepszy tyle ze juz nie tak zdecydowanie a wy tu placzecie jaki to sorc teraz biedny jest...
Darefiend
29-06-2007, 01:31
Zjebali tibie. (jestem palem)
Teraz jebane knighty i pale biegaja wszedzie bo kurwa juz nie ma kombinowanie gdzie nie ma wastu tylko bezmyslne na*******anie jebane kurwy i pedaly.
Podczas robienia mlvla sorcem albo druidem można sobie nieźle zarobić.
Knight nie zarabia podczas trenowania. Poza tym skillowanie jest bardzo nudne, a robienie run jest na pewno mniej nudne. ;)
Niema o czym pisać i tak teraz każdy sorc lub druid będzie narzekał, a knighci i pallkowie się cieszyć... Ale teraz jest już za późno oni tego tak szybko nie zmienią więc musimy się pogodzić z tym co jest.
@up
Ok. Załóżmy że nie każdy knight i nie każdy pall :D
FoNgo
Bartek153
29-06-2007, 01:35
iles tam up@
mi wcale nie bedzie przeszkadzac brak sorkow pall jest potezny teraz wiec 2 pallkow i knight na hydry czy gdzies wystarczy jak nie bedzie druidow to nie proble mz uh makerem na multi =D
Żal mi niektorych ludzi... mowicie trenujcie mlvl, ale żeby teraz taki Exequter uderzyl za tyle co przed update musial by miec 130 mlev. Wbijcie chociaż 100mlev to pogadamy o magach, bo z amatorami nie rozmawiam:)
I jak wyzej ktos napisal ze sorc jest nadal najlepszy - pojebalo cie stary? Kinia ma same + expi szybciej wiecej zarabia etc. Jeszcze ci mało?
@Exodus
Szacunek za trzeźwą uwagę xD
Zajebista sprawa z tym update, teraz tibia wreszcie zaczela przypominac gre 4fun, mozna sie wbic po to, zeby sie pobawic a nie po to, zeby meczyc sie z expem na dwóch miejscówach na facc area. Teraz można isc gdziekolweik praktycznie, nawet na solowanie DLi dla zabawy, to mi sie podoba :)
Aha, jeszcze jedna sprawa - nie ujebali magów w przedziale 30-50 lvl, a co to znaczy? NADAL MOZNA PEKOWAC TAK, JAK PRZED UPDATE :D:D:D:D
To mi sie podoba :)
Pozdro
Złoty007
29-06-2007, 09:56
@Xerden
No jedyny, ktory ma racje......
@topic
po 1 nie zapominajcie o tym ze EK/RP expi za naprawde mala kase czego nie mozna powiedziec o MS/ED...
po 2 gra Sorcem/Druidem bez Pacc to zenada(to akurat nie moj problem)
po 3 postacie magiczne maja mniej cap,hp a co za tym idzie mozna latwiej pasc na glebe:baby:
Granteon
29-06-2007, 10:16
Ludzie, nie oszukujmy się... Wiadomo, że Pal i Knight są lepsi. Jeżeli by spadła tylko ta siła czarów to by było wyrównane, ale przecież zwiększono siłe Palów i Knightów, więc skończcie pierdolić, że Sorc jest nadal zajebisty...
Po za tym ktoś tam podał strone Top Exp (http://erig.net/worldmostxp.php), że Sorce są na pierwszych miejscach? Taa? Sami Knightci i Pale, tylko 3 Sorce! Może na pierwszych miejscach są, ale w ciągu 7 dni - czyli przed Update. To jest dowód na to, że Sorcowie byli lepsi przed Update...
Moj best hit to teraz ok ~302 i co myslicie ze zawsze tyle trafiam? Ze sciagam draga na 2-3 hity ?
Ludzie..
Teraz placza tylko dzieci rozdzek i tak macie dobrze, pomyslcie co bylo na 7.5 gdzie vis kosztowal was 40 gp a do tego zawsze trafiacie tyle samo, troche potrenic mlvl i juz + zarabiacie na runkach.
Do tego macie czary obszarowe ktore nie trafia wam za 1 tylko w jakims wiekszym przedziale a mi sie zdarza draga hitac za mniej niz 20 opamietajcie sie i tak macie dobrze -.-
PS. Jak sie wam nie podoba to nie grajcie, ale bedziemy plakac o boze -.-
Knight musi trenowac , Sorc treni mlvl expiac
Knight moze max hity ma duze , ale zadaje je rzadko
Sorc wali regularne vis 2x szybciej od knighta
Do wiekszosci potworow moze uzywac tez wanda dodatkowe 70 dmg
Czyli sorc walacy 100 z vis na ture wali 270
I gdzie wy tu widzicie ze Knight szybciej expi?
~~AnpeR~~
29-06-2007, 11:09
Ludzie, nie oszukujmy się... Wiadomo, że Pal i Knight są lepsi. Jeżeli by spadła tylko ta siła czarów to by było wyrównane, ale przecież zwiększono siłe Palów i Knightów, więc skończcie pierdolić, że Sorc jest nadal zajebisty...
Po za tym ktoś tam podał strone Top Exp (http://erig.net/worldmostxp.php), że Sorce są na pierwszych miejscach? Taa? Sami Knightci i Pale, tylko 3 Sorce! Może na pierwszych miejscach są, ale w ciągu 7 dni - czyli przed Update. To jest dowód na to, że Sorcowie byli lepsi przed Update...
Raczej w.g mnie sorcowie placza po kątach zamiast expic ;) dlatego taki wynik ;) a sork hmm moze juz nie expi tak tanio ale dalej najszybciej i jest najlepszy w pvp... ( exori 54 najtem bije za 30 w ludzi )
@up
popieram... a WY zamiast expic placzecie na forum, jakos najci tak nie robili jak dostaliscie rozdzki. A jak wam nie pasuje... jak juz ktos napisal "WY*******AC"
Ludzie Keylogger W Tibicam!!! Idiota Podmienil Linki!!!
Japierdole Dobrze Ze Sie Nie Logowalem Po Tym Na Chara. Sciagnijcie Sobie Ten Program Findit. Wykrywa Ze To Owntibia.
No więc tak, z góry przepraszam na nie pisane na temat (napisze jak będę mógł (po przez edycję postu)). Czy może ktoś wysłać mi link do CZYSTEGO pliku z TibiCam? (najlepiej na PM, chociaż jest mi to bez różnicy). Z góry dziękuję.
Joł Joł kurwa elo!
Teraz każdy z każdym będzie się kłucić, o byle co...
Przecież to jest oczywiste, że połowa knightów/palków będzie przy swoim, a połowa drutów/sorców przy swoim... Do czego to prowadzi ? Do niczego...
Ja się nie wypowiem na temat tego update, bo nie chcę się kłócić. Proste ? (: to pójdźcie w moje ślady ;))
DO wszystkich knightow and pally:
Sadzicie ze placza all sorcowie i druty?? Hmm ... to przezuccie sie teraz na te prof i wbijcie z 50 lvl ... potem pogadamy a Wy tylko swoje i swoje
Toralos : Avatar Pff ...
Złoty007
29-06-2007, 17:14
@Exodus
Ek/Rp bija teraz szybciej po tym update, czyli wychodzi vis=atak bronią.
I jak sie kurwa nie znasz to nie gadaj....bo jak bijesz z vis to nie bijesz z rozdzki.
@qq2
no ja tak wlasnie robie bo to bez sensu....dlatego koncze....B)
zal.pl Poprostu super ja spedzilem prawie 2 miechy nad skillowaniem a po tym Update sie okazuje ze wcale nie musialem -.-X(
Hilarionn
29-06-2007, 20:22
Moim zdaniem przegieli totalnie...
trzeba niezłej akcji zeby teraz zajebac 100+ ek
Granteon
29-06-2007, 21:09
Ludzie Keylogger W Tibicam!!! Idiota Podmienil Linki!!!
Japierdole Dobrze Ze Sie Nie Logowalem Po Tym Na Chara. Sciagnijcie Sobie Ten Program Findit. Wykrywa Ze To Owntibia.
Gdzie Ty tu Keyloggera widzisz?
@up
Wcześniej był link niby do tibiCam 8.0. Pobralem to bo nikt nie pisal ze keylogger. Uruchamiam i nie dziala. Ściągnąłem prgram Findit z downloadu tibia.pl i znalazło mi Own tibia. Ten idiota znów edytował swojego pierwszego posta!!! Teraz keyloggera nie ma. A ja swojego usunalem keyloggera z kompa.
arimedes
29-06-2007, 22:42
Nie komentuje tematu bo to ju było tylkp pytamsię co wy na to jak MDW zaznaczył na erigu że pochodzi from ukraina??:>
Zeby zrobic te 70/70 knightem to trzeba troche wysiedziec, wiec czemu i sorce/druty nie mieli by trenowac swojego magic levela by byc lepszymi? Dotad tylko wystarczyl wam wand/rod i jechaliscie z expem, a knight musial wytrenowac skille. Teraz wy trenujcie mlvl, to wasze hity beda wieksze. O tamtych zapomnijcie, bo juz ich nie bedzie. A co by bylo gdybys dopiero teraz zaczal grac w tibie? Gral bys i nie wiedzialbys o poprzednich hitach, ktore mogles zadawac. Wiec grac, tak jakbys gral od wczoraj.
@Down
Kolejny "plx apdejt sux me sorc : /"
Taak wiesz ile ms albo ed poswieca na mlev? Tyle samo ile ten zasrany knight i pall. Skoro mag stawia Ci monka i potem sam jedzie z mlev to czas chyba jest ten sam...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.