zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Skillowanie na Dwarf Geomancerze.

Crocir
28-06-2007, 00:06
Witam!
Chciałbym prosić Was, abyście opisali mi formę skillowania na Dwarf Geomancerze, poneiważ niektórzy mówią, że Monk ma bić Geomancera, niektórzy że nie...
Oraz abyście odpowiedzieli na kilka pytań:
1) Czy opłaca mi się skillować RP na 25 poziomie z 64 distansem po Update? Czy może lepiej pujść expić, a poskillować później?
2) Ile spearów trace po 1h skillowania?
3) Czy może proponujecie inny sposób skillowania? (podaj przykład i omów)

Jako, że mam promocje mam również PACC i dużo kaski na przedmioty potrzebne do skillowania.

Czekam na pomocne odpowiedzi,
~Stitl

P.S. Nigdy nie grałem Paladinem na no-pvp:)

@ Piotrek~
Szukałem, nie ma....

@ Pan 2x down:
I co z tego, że mam bana? Ja mam bana a ty zaraz dostaniesz punkty karne za postowanie... Zatanów się co robisz ty ćwierinteligencie....

Piotrek Marycha
28-06-2007, 00:47
poszukaj na forum... jest gdzies(pamietam na 100%), btw idz expic, styka ci skila :P

Daro93
28-06-2007, 01:04
Jako, że mam profesje mam również PACC i dużo kaski na przedmioty potrzebne do skillowania.

I bana na koncie xD

Kurczakos
29-06-2007, 21:13
Oplaca Ci sie skilowac na dwarfie geo~~ dlatego ze slim lub cyclop za szybko pada przy skilowaniu. Lurujesz Geo~~ ustawiasz go tak zeby nie mogl sie poruszac i zeby atakowal monka... Ty lurujesz sobie 2 potworki zeby rosl Ci shielding i juz...

Candi
30-06-2007, 00:11
Idę o zakład, że jesteś kolejnym, który miał maga lub druida i przed update zmienił go na paladyna, bo go polepszą... Teraz przez pół roku każdy noob będzie wybierał paladyna lub knighta, bo niby są dobrymi profesjami.

Człowieku jeśli jesteś na non-pvp to nie skiluj wogóle. To jest zupełnie nieopłacalne i skil sam Ci wleci podczas expienia. 64 to już jest ok jak na non-pvp...

Weczer
30-06-2007, 00:26
@Candi

Denerwują mnie tacy ludzie. Kiedy się nauczycie, że Tibia to gra dla ludzi i każdy może grać kim chce i kiedy chce, to w końcu jego sprawa czyż nie?
Mnie tacy ludzie nie denerwują, niech grają mi to nie robi różnicy...

Duch Niespokojny
30-06-2007, 00:37
Lepiej chyba po prostu iść np. na lizardy i atakować z włóczni. Skill rośnie tylko trochę wolniej, a za to zamiast tracić kasę, zarabiamy ją i dostajemy punkty doświadczenia.

Crocir
30-06-2007, 00:56
Idę o zakład, że jesteś kolejnym, który miał maga lub druida i przed update zmienił go na paladyna, bo go polepszą... Teraz przez pół roku każdy noob będzie wybierał paladyna lub knighta, bo niby są dobrymi profesjami.

Człowieku jeśli jesteś na non-pvp to nie skiluj wogóle. To jest zupełnie nieopłacalne i skil sam Ci wleci podczas expienia. 64 to już jest ok jak na non-pvp...

Ostatniego postać magiczną miałem ponad 2 lata temu i był to druid. PRzedtem miałem 3 ek i royal palla z tym, że RP na Galanie, i jeszcze prze update 7.4 (pewnie wtedy jeszcze nie wiedziałeś czym jest Tibia...) W takim razie ine obrażaj mnie i nie wyxzywaj od noobów, którym nie jestem. Nie mam prawa nigdy nie grając na No-pvp nie wiedzieć jka się skilluje na geomancerze? Zastanów się koleś astępnym razem porządnie zanim na kogoś naskoczysz, obluzgasz go i prawie pogryziesz... Leci ci piana już z ryja?

Coach
30-06-2007, 11:19
Ja bym na twoim miejscu expił

down. nie ma określonej liczby , to wszystko zależy od szczęscia

Ronx
30-06-2007, 11:48
[QUOTE=Crocir;1516148]Witam!

2) Ile spearów trace po 1h skillowania?

QUOTE]

No właśnie, niech ktoś powie bo mnie też to interesuje :P

HuBo
01-07-2007, 11:16