Pokaż pełną wersje : Krzyzyk na mapie
KarmaSorcerer
28-06-2007, 02:09
Od kiedy zainstalowalem nowa Tibie 8.0 krzyzyk wskazujacy moja pozycje na mapce zmienil kolor na brazowy\czarny. W Tibi przed update byl bialy. Ten czarny krzyzyk zlewa mi sie z tlem i go nie widac dlatego tez moje pytanie:
"Czy da sie jakos zmienic jego kolor?"
Za odpowiedz dziekuje :]
Jak wyczytałem na forum tutorów w czasie Testu Serverów:
Krzyżyk ten został zmieniony na kolor ciemny, ponieważ biel zlewała się z tłem lodowych wysp.
Od razu zadałem sobie pytanie: "Czy warto zmienić głupi kolor krzyżyka tylko dlatego, że na [około] 20% mapy go nie widać?"
Ekipa techniczna CipSoftu dała nam zaszyfrowaną (w kolorze wskaźnika na mapie) odpowiedź: "Jak nie masz PACC dziadu to się zgubisz, od dzisiaj drogę znajdziesz tylko na lodowych wyspach."
Moim zdaniem zmiana tego koloru jest zwykłym nonsensem!
P.S. Podejrzewam, że wszystkie kolory w Tibii da sie zmienić - jak się uprzesz to i okno z ekwipunkiem przerzucisz na lewą stronę ekranu. Pytanie brzmi tylko "Czy potrafisz? I po co Ci to?"
Adow Adan
28-06-2007, 02:33
po 1 . jest on fioletowy
po 2. tak jak pan up , ze sie zlewał z lodowymi wyspami
po 3. mi to nie przeszkadza tylko pomaga
po 4. nie da sie zmienić
Nikast Shynix
28-06-2007, 11:11
@up: Nie mów że się nie da. Na pewno w jakiś sposób się da. Problem jest w tym, że ten sposób mógłby być raczej mało legalny.
@Akune: No jasne, przecież teraz już nie wystarczy ułatwiać życia PACCom, teraz trzeba zacząć utrudniać FACCom, żeby zaczęli PACCa kupować.
cielakmateusz
28-06-2007, 11:28
po 4. nie da sie zmienić
Żal mi Ciebie...
10 minut roboty i wskaźnik zmieniony
Przeciez on jest w tibia pic, po 2 minutach zmienisz sobie go na rozowy
Żal mi Ciebie...
10 minut roboty i wskaźnik zmieniony
to jak żeś takiś pro, to moglbyś podzielic sie z nim i innymi zainteresowanymi swoim genialnym rozwiazaniem.
cielakmateusz
28-06-2007, 11:49
to jak żeś takiś pro, to moglbyś podzielic sie z nim i innymi zainteresowanymi swoim genialnym rozwiazaniem.
http://download.tibia.org.pl/index.php?action=file&id=20
Ściągasz ten program , dalej chyba kazdy normalny wie co robic -.-
Adow Adan
28-06-2007, 12:38
@up
chodziło mi o legalny sposób a nie sciąganie gó*ien z tej zasranej stronki , mniej botów więcej gry ludzie -.-
Co komu krzyżyk przeszkadza zeby majstrowac juz w .pic -.-
Nie tibia , a ludzie którzy w nią grają schodzą na psy.
chodziło mi o legalny sposób a nie sciąganie gó*ien z tej zasranej stronki , mniej botów więcej gry ludzie -.-
Wypraszam sobie.
Wystarczy się pobawić hexedytorem.
//Proud moderator of Torg.
cielakmateusz
28-06-2007, 21:02
@up
Idz sie naucz co to znaczy bot i dopiero wróć na to forum
dawid000
28-06-2007, 22:11
@up
to wejdz na glowna strone tego forum i wejdz w dzial fake
gdyby to "gowno" co podal ten gosc nie istnialo to by tamten dzial nie istnial
tam wszystko jest zrobione tym programem
Adow Adan
29-06-2007, 01:12
Idz sie naucz co to znaczy bot i dopiero wróć na to forum
wiem lepiej od ciebie -.-
@up
mało mnie obchodzi dział fake , ps. post nie na temat?
wiem lepiej od ciebie -.-
@up
mało mnie obchodzi dział fake , ps. post nie na temat?
Skończ waść bo robisz z siebie debila...
Chcialem tylko zauwazyc, ze ingerowanie w klienta Tibii jest niezgodne z regulaminem Tibii.
Adi_Latox
29-06-2007, 11:49
Ale jak sprite editorem zrobić inny kolor krzyżyka, przecież Tibia to nie fake.
@Up
Total Own3d
@XIII...eee to znaczy Harpun :P
Bez urazy, ale większość "waszych" userów to ludzie którzy dostali bany tu (często za własną głupotę i trollizm) a u was czują sie trochę bezkarnie, ale to wina ludzi nie wasza ;)
Bez urazy, ale większość "waszych" userów to ludzie którzy dostali bany tu (często za własną głupotę i trollizm) a u was czują sie trochę bezkarnie, ale to wina ludzi nie wasza
Że co?
A co do kwestii banów, to niektóre są przyznawane tutaj zupełnie bezpodstawnie.
Niech zrobią czerwony najlepiej to bedzie wszedzie widac...
Że co?
A co do kwestii banów, to niektóre są przyznawane tutaj zupełnie bezpodstawnie.
Chodzi mi o to, że wiele razy widziałem jak u was piszą osoby, które tu dostały bana za np pisanie 5 razy tego samego tematu w rożnych działach ;)
CIPowie mogli przecież dodać TYLKO czarną obudówkę, było by widać wszędzie.
kondom69
30-07-2007, 17:01
@up
To nie jest bot, tylko program do spritow tibi. Zresztą zmienianie spritow jest legalne :)
Szybki'lols
30-07-2007, 17:21
@up: Nie mów że się nie da. Na pewno w jakiś sposób się da. Problem jest w tym, że ten sposób mógłby być raczej mało legalny.
@Akune: No jasne, przecież teraz już nie wystarczy ułatwiać życia PACCom, teraz trzeba zacząć utrudniać FACCom, żeby zaczęli PACCa kupować.
Chyba głupi jesteś.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.