Pokaż pełną wersje : Granie na Neu Światach
Nie wiedziałem gdzie to zamieścić i nie mogłem tego znaleść(opcja szukaj: Jak się gra na nowych światach, Pytanie o nowe światy i itp... i nic)
No więc...
Jak grać na nowych światach... Na starych to jest normalnie ale jak na nowych grać?? Jak kupować?? jak kompinować sprzęty??
Proszę o odpowiedź albo o konkretnego linka...
Z góry dziękuję...
Nalezy pamietac, ze:
- Przedmioty sa drogie, w zwiazku z tym rycerzom nie gra sie najwygodniej, chyba ze na 20 lvlu chcesz miec p-set steel helma itp. -.-
- Runy sa w miare tanie, bo jest duzo low-lvl magow
- Hunty na lepsze stwory sa dosc oplacalne, wiec warto szybko nabijac lvle i skille
- W miare latwo sie wbic faccom i nie odczuwa sie nadmiaru expiacych ludzi.
Nalezy pamietac, ze:
- W miare latwo sie wbic faccom i nie odczuwa sie nadmiaru expiacych ludzi.
Powiedzial co wiedzial i dostal upiez lul ;p
przez tydzien bodajze niemoga wbijac kompletnie facc'i a i nawet do dwoch-trech tygodni to sa trudnosci nawet o 24
:
- Przedmioty sa drogie, w zwiazku z tym rycerzom nie gra sie najwygodniej, chyba ze na 20 lvlu chcesz miec p-set steel helma itp. -.-
- Runy sa w miare tanie, bo jest duzo low-lvl magow
A masz cos do knightow w steel helmecie?:D Nie no ostatnio k-arma zakupilem:). Runy maja takie cenny jak na kazdym innym swiecie, tylko sprzedajacy czasem opuszczaja gdy im owe runy nie schodza.
Z wbijaniem sie to prawda, gdy dopuscili do rooka fac od razu wbilem(5osob na rata). Rooka zrobilem chyba w 2 dni i potem mniej wiecej 2/3 miesiace sie wbijalem nawet o 21:00 bez problemow. Nawet kopalnie -2 byly calkiem wolne! Ja sie przenioslem z Isary (duzo pa) na Aurea i narazi ejestem szczesliwy^^
Na nowych swiatach zdobyc dobre rzeczy jest dosc trudno.
Jesli jestes knightem to wybierz sobie axe lub cluby, poniewaz mozna dosc dobra bron kupic na edron wlasnie z tych kategorii.
Jesli jestes palkiem to sprawa nie jest trudna (luk kusze nie jest trudno zdobyc)
Mag tak samo jak knight zalatwia sobie bronie z edron+ runy.
Bardzo oplacalne wtedy sa hunty na necro (bohy ~100k), dle (fs ~15k, tower shield ~15k, rh ~120k, dsm ~200k, dragon lance ~80k), hero (c-arm ~25k, c-legi ~40k, c-helmet ~10k i c-shield ~15k).Nawet na bk sie oplaca chodzic ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.