Pokaż pełną wersje : Another Draggy ;]
Jako, że nude zabić chciałem malować sobie zaczełem, dragon jedynym mym pomysłem był więc narysować chciałem go, efekt poniżej macie, skomentujcie jak sie wysracie lol~
etapy malowania (to modne tutaj : P)
http://www.olsztyn.mm.pl/~besn/pixart/drag-edit.jpg
i koncowy efekt ;]
http://www.olsztyn.mm.pl/~besn/pixart/drag.jpg
Senaroth
08-10-2004, 19:07
Łaaaał
Weź besn mi tez coś narysuj pliaks~ :)
Avager Niebieski
08-10-2004, 19:08
Smoczek mi się dosyć bardzo podoba... mniej (o wiele) niebo, niepasują mi te tamte warstwy :) (gdyby były chociaż o niebo ;) cieńsze) . Smoczek ma troszeczke za mało kolorów (cieniowanie o ile się niemyle to dużo kolorów na pierwszy rzut oka niezostalo tam użytych ? ). Dolina mi się podoba, ładnie zrobiona i trzyma się kupy
A tak ogólnie to bardzo ładne !
fajne nawet......cool ale wygląda mi na skaner...
Dan the Automator
08-10-2004, 19:10
Utalentowana bestyja z Ciebie ;]...
mało kolorów.. heh, po prostu jest to typowy pixel arcik, główny kolor, ciemniejszy i jasniejszy i to wszystko, nie umiem malowac wiec to srednio wyszlo ale nude zabilem chrum :]
Dan the Automator
08-10-2004, 19:16
mało kolorów.. heh, po prostu jest to typowy pixel arcik, główny kolor, ciemniejszy i jasniejszy i to wszystko, nie umiem malowac wiec to srednio wyszlo ale nude zabilem chrum :]
Jak dalej Sie nudzisz, to mozesz zrobic ta tapete z demonem i odświezyć temat ;-)))
Lamdar II
08-10-2004, 19:16
GZ moze teraz pink dragon ??PLZ XD :P
Dr.Unknown
08-10-2004, 19:17
Jeszcze można wycieniować...
Jak dalej Sie nudzisz, to mozesz zrobic ta tapete z demonem i odświezyć temat ;-)))
hehe ;-)) teraz nie moge bo mi fani spamuja o autograf, pozatym musze sie "ludkami" zaajac ;-) moze za tydzien :>
Hegemmon
09-10-2004, 14:27
już się "wysrałem" więc komętuję ;)
całkiem całkiem :P
whre is more?
zwiastun ciemnosci
09-10-2004, 21:06
to mi wyglada na green dragon z heros of might&magic 2 bardzo podobny
tylko w grze troche lepiej wyglada. ale wiesz SUPER gratz smoka malo kto by to tak zrobil :) tak dalej!
Senaroth
09-10-2004, 21:43
hehe ;-)) teraz nie moge bo mi fani spamuja o autograf, pozatym musze sie "ludkami" zaajac ;-) moze za tydzien :>
No ! I tak ma być ! Bo jak nas Demi-godzie Besn zaniedbasz, to Ci poddani wpierd.dol spuszczą 8o
No ! I tak ma być ! Bo jak nas Demi-godzie Besn zaniedbasz, to Ci poddani wpierd.dol spuszczą 8o
ssij i nie rob offtopa ;]
a w roli scislosci w h&m2 gralem z 5 lat temu wiec watpie by zostal mi zarys po nim ;]
@hege
za tydzien ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.