Pokaż pełną wersje : Częstszy loot?
Albo miałem niezłego farta albo potworki częściej loota wyrzucają...
Poszłem sobie na amzon camp zabiłem amozonke a tam small ruby(bardzo rzadzko) następnie 2 valkirie (które wyjątkowo mocno mi zacinały) a w jednej plate armor(rzadko), przed uptadem expiłem tam z 2 miesiące i nic mi ciekawego nie poszło, czy wam też coś podobnego się zdażyło ??
Albo miałem niezłego farta albo potworki częściej loota wyrzucają...
Poszłem sobie na amzon camp zabiłem amoznke a tam small ruby(bardzo rzadzko) następnie 2 valkirie (które wyjątkowo mocno mi zacinały) a w jednej plate armor(rzadko), przed uptadem expiłem tam z 2 miesiące i nic mi ciekawego nie poszło, czy wam też coś podobnego się zdażyło ??
Mi tez dzis z rotworma wyleciało mace 8o
@up
kiepski żart pajacu...
Mi też sie tak wydaje częściej wypadają różne rzeczy ale ja nie mogę ich mieć bo od czasu update co krok w grze mam laga jedyne co mi pozostaje to runić ;]
3 razy z rzedu wyleciał mi jakiś amulet z trolla który b.rzadko wypada no i często +10gp wylatuje xD8o8o:p:pB)B)
Technick
28-06-2007, 23:57
Ja z guardów też miałem dużo cięższy lootbag niż zwykle i przy tym mniej boltów mi zeszło (chyba oczywiste ; P).
Mi tez dzis z rotworma wyleciało mace
Wyjdź i nie wracaj...
IwanGrozny
29-06-2007, 00:54
Tak...mi tez cos sie zmienilo. Poszedlem na dragona i pierwszy drag i mi wylecial serpent sword. Ciekawe...
Hestoran
29-06-2007, 02:44
Z tego co slyszalem zwiekszony jest drop, i monstery mocniej bija..
Ale to tylko plotki :P
Po Upach zawsze lepszy loot ;] By moc zdobyc nowe przedmioty ;] Ale tyczy sie to kazdego powtora ;]
i znów godzina expienie w tym samym miejscu loot:
3 small ruby,1 plate armor,2 protection amulet i small diamont
GrubyofSecura
29-06-2007, 10:18
Racja mocniej biją bo z p setem beho shieldem c helmetem 2 roty i carrion to mi po 20+walily ; D
wedlug mnie sa to bzdury ja zabilem w huj GSów i tylko p army lecialy i kasa :(
~~AnpeR~~
29-06-2007, 11:05
Hmm moze cos w tym jest... wczoraj 10 min na frost dragach i nowy mieczyk+rh polecial ;)
Racja mocniej biją bo z p setem beho shieldem c helmetem 2 roty i carrion to mi po 20+walily ; D
Lol.
Zazwyczaj jak 3 potwory Cię klepią to przebijają ci sie przez pancerz :P
@Topic
A co do loota to sie zgadzam wczoraj 5 min na wyvkach i WoI :)
A wczesniej z 1h huntu emerald bangle
Częściej leci na pewno amunicja. Czy inny loot? Może ze słabszych mobów - cyce, guardy itd. Z silniejszych - gs, drag, dl - nie poleciało nic ponad normę.
Irwin546
29-06-2007, 11:22
z wolfó same wolf pawy& wolf tooch z trollców po 10GP i speary, z mino guard wylosowałem wędke i brass shield....
No ogólnie dobrze.
ulwi aladim
29-06-2007, 18:47
Po Upach zawsze lepszy loot ;] By moc zdobyc nowe przedmioty ;] Ale tyczy sie to kazdego powtora ;]
ta....... niedlugo to z demona bendom wylatywac 10 MPA za jeden raz ;)
Patysiak
29-06-2007, 19:11
Wszystko zależy od farta. Wczoraj zużyłem na hero 10bp mf i zupełnie nic. Później poszedłem na dragi i dl (naginata quest), 4bp sd, 6bp mf bodajże i lotłem tower shield, 3 sapphire, dragon hammer, serpent sword, dragonbone staff, dl leather, w cholerę kasy. Więc jak mówiłem, tylko od farta ;p.
Ps. a potem z piratów jak zwykle 4 pirate items (średnio, standart).
Chyba się loot zmienił po upie bo mi 1 raz wyleciało 12gp z trolla...
Adow Adan
29-06-2007, 20:55
po upie nic mi nie poleciało z draga a bije tak samo :(
z Tortoise w 2 dni miałem 7 w-hammerów , może to przypadek lub normalna rzecz ale chyba nie polepszyli lootowania itemek.
Ja dzisiaj byłem na Beho koło Kazoo (mój 1 beho solo) i wyleciał... Morning Star! o_O
mi poleciał ser z rata!!! to nie może być przypadek!!!
Wczoraj z kumplem poszlam na Wyverny i z pierwszego Wand of Inferno ^^ z drugiego small amethyst xD
melanica
29-06-2007, 21:33
Wczoraj z kumplem poszlam na Wyverny i z pierwszego Wand of Inferno ^^ z drugiego small amethyst xD
przypadek , ja zabijalam ostatnio po update wywerny . Zabilam ponad 30 i tylko kasa i d hamy...:>
mi poleciał ser z rata!!! to nie może być przypadek!!!
Mi tez dzis z rotworma wyleciało mace 8o
Dobrało się 2 debili jeden głupszy od drugiego -.-
Mi po raz pierwszy z wild wariora wyleciała brass armor.no i z amazonek tez leci kasa,walkiria dała mi p arm.
Malkowicz
30-06-2007, 15:00
Posiedziałem na dl a tu po 4h 3 royale 2 dsm w huj kasy i chyba z 3 skórki i inne śmiecie warte poniżej 10k.Może ktoś kupi royal helmet mam jeszcze jeden i jedno dsm kupicie? (guardia)
Raditz Saiya-jin
30-06-2007, 15:02
Mi ze Slima Crown Helmet wyleciał.
Malkowicz ale masz podpis;P ja glui go przeczytalem;P. Co do tematu to o ile wiem loot lepszy;]
Na pewno loot zwiększyli, bo mi też wypadł z 1 orca shamana wand of plague,a później war hammer z wild warriora o.O.
Cztery strony chwalenia się, jak to wam loot dopisał.
Ludzie, to żałosne !
Hydry gorzej dropują... przedwczoraj 2h i tylko meduska, wczoraj 1,5h i w jednej z ostatnich hydr łaskawie rh poleciał...
IwanGrozny
30-06-2007, 16:07
Nie zawsze dropie super loocik. Bylem znowu na dragach i same short swordy ;/ i w cholere drgon hamow. Potem poszedlem na zerka i tak po 1h expienia wlootowalem 4 halabardy i 2 battle axy wiec roznice widac :)
granat85
30-06-2007, 16:42
To nie plotki...bo tak jest.
Zajebałem dzisiaj około 100 trolli i z żadnego nie wypadł Bronze Amulet. Dupa a nie częstszy loot.
Yuno Skumi
30-06-2007, 17:16
Mi ze Slima Crown Helmet wyleciał.
Od kiedy slima da się przeszukać?
No to teraz ja was zagne
Z mino maga wyleciały mi dwie pochodnie :cup:
Dziekuje dziekuje, wiem, że jestem zajebisty, nie musicie mi przypominać B)
IwanGrozny
30-06-2007, 17:19
Bo ten pan jest idiota a jego post swiadczy o jego inteligencji...
No to teraz ja was zagne
Z mino maga wyleciały mi dwie pochodnie
Dziekuje dziekuje, wiem, że jestem zajebisty, nie musicie mi przypominać
Kolejny pan, ktory nie grzeszy inteligencją
Kto wie...jeśli loot jest częstszy to znaczy, że zrobili tak, aby postacie magiczne nie miały wasta po obniżeniu dmg ;)
Mi z walkirii wypadły pod rząd 2 double axe a później następny. Na dodatek kilka
Hunting spear.B)
Szekelebongo
30-06-2007, 18:25
Ja zauważyłem podobną rzecz na guardach. Zazwyczaj po wystrzeleniu 700 boltow miale 2-3 steel helmety i ze 2 double axe. Wczoraj natomiast przynioslem 7 steel helmetow i 4 iron ore. Może i loot leci częściej ale może być też tak że dzięki mocniejszym hitom zabiłem więcej guardów i tylko dlatego był lepszy loot.
adrianeczeqq
30-06-2007, 20:40
wg po update jest beznadziejny loot 2h na dragach 0 rare 2h na gsach 0 rare 3h na dc -2 0 rare 2h na guardach 0 rare na racanach zadnej holy nie wiem czy ja mam takiego pecha czy co ale po update nic mi nie leci;(
masz po prostu pecha mi osobiscie nic z walkiri nie chce wypaść oprucz 5 hunting spear
Zajebałem dzisiaj około 100 trolli i z żadnego nie wypadł Bronze Amulet. Dupa a nie częstszy loot.
Może to dlatego że z trolla nieleci bronze amulet? o.O
Dee_Jay_Bufer
01-07-2007, 23:51
mi niedawno spadł woi z wywerna ale myślałem że to poprostu fart :D ale jerzeli durzej ilości graczom zdarza się czestrzy lot to faktycznie coś w tym jest :)
Dinrepfilo
01-07-2007, 23:55
A wiesz co to ironia?
Mi się zdaje, że loot zależy od ilości graczy online czyli jak więcej gra osób tym lepszy loot. Po update zawsze gra dużo osób może to dlatego? Nie wiem czy to prawda tak tylko słyszałem.
Pozdro
Hm, to jednak tylko kwestia wzmożonej czujności połączonej z lekką paranoją. Kilka pierwszych dni po update nic ciekawego, a wczoraj i przedwczoraj: loot z dragów (rare'y) za jakieś 40k, bohy, 2 vamp shieldy, 2 ice rapiery + pomniejszy loot za kilkanaście k.
Trakcjoner
03-07-2007, 23:01
z trolli nie leca bronze amulety tylko silver amulety, wiec faktycznie mozesz stwierdzic czy jest wiekszy czy mniejszy drop xD
Byłem dzisiaj z 15 minut na cycach zabiłem zo koło pięciu i poleciało mi raz halberd i cyclops trophy ;)
Michnik of Celesta
04-07-2007, 09:58
Expiąc na tombach po upie , z ghouli wypada mi 2x więcej brązowych szmatek niż przedtem. To samo crypt shamblery - ubiłem ich pełno , przed update tylko raz spadł mi 2 handed sword. A teraz - w ciągu ostatnich 3 dni cztery 2 handed swordy. Może to przypadek mam nadzieję , że nie xD
Mi po update na tombie spadly 2x life ring podczas 1 hunta o.O
Z ghoula
Maniek90
04-07-2007, 10:35
Terz odnotowałem (tak jakby) wrozst loota.
2 h na ghoulach 2 life ringi.
Kiedyś by było trzeba siedzieć tydzien lub dwa.
Mi to się podoba. :cup:
Byłem na gl , z pierwszego ghula kawałek szmaty , bylem na drugi dzień i z 3 ghula kolejna szmatka .
Mi po update na tombie spadly 2x life ring podczas 1 hunta o.O
Z ghoula
Z jednego? :O
Sanyol_Master
04-07-2007, 12:32
hm,moj koles siedzi na cycach swoim drutem i w jeden dzien 3 halabardy,2 cyc trophy i kilka club ringow a ja na dragach i tylko 2 skorki i sama kasa + d hamy :/
Krystian-Wielki-Owner
05-07-2007, 07:24
Jak bloczyłem GS to za pierwszym razem wyleciał k armor a za drugim GS silk ~~
Na moje to jest tylko szczęście :] . Ja expiłem 8 h na wyvernach przed OF i po 6.5h wypadł mi dopiero wyvern fang i kolejny jak kończyłem właśnie ;)(Tylko te rary wypadły ). Byłem 4 razy po 2h . W EF też jakoś nie zauważyłem zwiększenia się wagi loota :p Może to zbiorowy przypływ szczęścia i pecha :)
po upie zazwyczaj jest ' zwiekszony loot ' .
To ja miałem farta ide na varkilie obok thais pierwsza w tym tygodniu a pu plate armor 8o8o8o8oUradowany schowałem plate arma i na cyce po 3 cycach halberd:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
amalkklama
05-07-2007, 17:25
Ja po upie zabilem JEDNEGO draga:
You see a dragonbone staff (Atk:35 Def:18).
It can only be wielded properly by players of level 30 or higher.
It weighs 18.00 oz.
Small flames are dancing around this strange weapon.
to sie nazywa fart :P
A może to masowa paranoja? :p
Według mnie macie po prostu farta. A, że wiecej rzeczy jest to i wiecej i częsciej wypada. Takie mam zdanie.
Ja dzisiaj na tombie life ring z ghula i 3 two handed swordy.Wszystko w około 30 min ;p
.Ghandar
05-07-2007, 17:52
jaj, kogo tu obchodzi wasz loot? wszystko zależy od waszego szczęścia, a nie większej częstotliwości spadania itemków.
n@uriQo.
05-07-2007, 18:03
Może to dlatego że z trolla nieleci bronze amulet? o.O
hahah ! padłem :D ale go podsumowałes ;d
Wg. mnie jedynie ~Naesi~ napisal jedynego sensownego posta :p
Co do tematu to wydaje mi się ze loot lepiej leci :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.