Pokaż pełną wersje : Wybór Profesji Po Update 2007
Jak myślicie jaką profeche najlepiej teraz wybrać podobno Pall i Knight są lepsi od Sorca i Druida jak uważacie
IwanGrozny
29-06-2007, 01:28
Palladin dostal nowa amunicje. Knight dostal duzo broni. Knight napi***ala za 35 lvl w draga po 200. Pall pewnie jest tez lepszy ale zawsze - lag = ded . Nigdy nie lubilem pallow, ale wydaje mi sie ze knight jest teraz bardzo potezny
Najlepiej gra mi się druidem, dlatego na niego oddałem swój głos B)
World_of_naabz
29-06-2007, 09:09
Zdecydowanie knight ;)
dartra111
29-06-2007, 09:14
W najbliższym czasie zakupie sobie pacc, i będę grał Elder Druidem.
Ale po update paladyn rox. ;-)
Oczywiście, że ed ;D
Jednak obecnie gram palkiem, żeby zobaczyć jego możliwości ;)
Uwazam ze knight jest na rowno z palem poniewaz pal szybciej sie wykiluje od knighta i moze isc na dwarfy 15-20 lvl i siekac po 120 ze strzal a knight jak sie wyskiluje i nie ma pacca to leci se na ccye i tez ladnie sieka ale palem predzej sie wbije lvl(oczywiscie po update)
Moim drugim charem w tibii był druid.Zawsze najlepiej mi się nim grało i nieważne czy paladyni i knighci teraz szybciej expia.poprostu mam mały sentyment do tej profesji.
dartra111
29-06-2007, 11:42
No... nawet update nie zniszczył druida ;-) co z tego że tera więcej wali najt i pal ;]
granat85
29-06-2007, 12:14
Ms Rox !!!
marcinv91
29-06-2007, 12:19
No pewnie ze palla jest po update the best wiecej roznych ammo i spearow i do tego nowe czary 8oPALL8o
Cokolwiek wybierzecie, spieszcie się z graniem, za 4 update'y znów w ramach "balansu profesji" zrobią z knightów i palków bezużyteczne ścierwo, oczywiście na korzyść sorca i druida :)
Wybór Profesji Po Update 2007
Nie wybieraj, a graj tą postacią, którą miałeś. ;F
@up
Sama prawda, sama prawda! ;]
Small_Dark_Druid
30-06-2007, 13:39
i co z tego że pall i knajt maja teraz większe hity...
druid zawsze był i będzie najbardziej przydatną profesją dlatego oddaje na niego głos:)
Dark Sven
30-06-2007, 13:53
Nie graj w Tibie!
@down
Albo tak
--Cienius--
30-06-2007, 13:54
Qrde ja wybieram rookstayera -.-
Zbyt mocno ulepszyli paladyna... Sam gram nim już od dłuższego czasu i jeśli umie się nim grać to jest ok, a teraz każdy noobek będzie robił sobie paladyna. jak kiedyś było vis, vis i potwór dead to teraz będzie jeden strzał, drugi strzał i potwór nie żyje.
Tym razem na pół roku cipsoft chciał żeby paladyn i knight rządzili i udało im się to. W zimowym update, jak nooby zrobią tymi profesjami ~30 level to tak wyrównają profesje, że sorc i druid będą lepsi i znowu zmiana profesji. Śmiech na sali.
Co do tematu to knight jest teraz najlepszy. Dobre hity, przy lagu małe prawdopodobieństwo zabicia.
daniello91
02-07-2007, 20:23
Ja tam dałem na paladina bo sam nim gram i jest dobrze ale jeśli chodzi o pvp najt vs pal to knight wygra.
Dragon-Rook
02-07-2007, 20:47
No pewnie ze palla jest po update the best wiecej roznych ammo i spearow i do tego nowe czary 8oPALL8o
Znam takich jak ty...jak udupia pallka i knighta to bedzie :
"No pewnie ze sorca jest po update the best wiecej roznych czaruf i ruszczek i do tego nowe zbroje 8oPALL8o "
-.-' A ja dalej gram sorcem, bo po pierwsze mam za mały lvl, żeby to odczuć, po drugie coś czuję, że sorc wróci z hukiem, a po trzecie, uwilebiam sorca i gram dla zabawy, zeby isc z kumplem gdzies, pobawić się :P
druid ;]
mimo że zostal w ostatnim updacie pogorszony, to wlasnie nim gram i jego bym wybral, bo po prostu lubie nim grac :P
Tym razem na pół roku cipsoft chciał żeby paladyn i knight rządzili i udało im się to. W zimowym update, jak nooby zrobią tymi profesjami ~30 level to tak wyrównają profesje, że sorc i druid będą lepsi i znowu zmiana profesji. Śmiech na sali.
no cóz... raz na wozie, raz pod wozem...
Pro_Boch3n
02-07-2007, 21:31
Ależ odpowiedź jest prosta i oczywista. Wybierz.... postać którą lubisz grać;] Bo i tak za rok,lub dwa lata polepszą sora i druta. I wtedy co, znowu dylemat? chorągiew jesteś?
Hooligan90
02-07-2007, 21:52
Tak to juz jest... Niedogodzisz wszystkim naraz... osobiscie gram knightem przed update tez nim gralem , ale to kwestia Twojego wyboru....Jednego Update Knight i Pall sobie zaszaleja potem znowu Sork i Drut beda mieli lepiej, tak to juz jest.
Najprzyjemniej gra się druidem.
Andrealfus
03-07-2007, 07:30
Gram knightem od kiedy tylko pamietam ale druid tez jest fajny :)
Najlepiej aby sorcą i druidą podniesli dmg i bylo by gites :D
Marcin24
03-07-2007, 12:41
Najlepiej aby sorcą i druidą podniesli dmg i bylo by gites :D
Człowieku dopiero go obniżyli :p.
Jak grałem przed update, to miałem Paladina. Miałem dobre skille i na małym Lvlu wymiatałem. A jeśli teraz po update jest jeszcze lepszy, to wiadomo na kogo zagłosowałem.
po dłuższej przerwie na RL Tibie wybieram knighta ponieważ chcę sprawdzić jak sie nim gra
Hmmm...aktualnie gram moim starym knigtem i testuje sobie jego hity :>...ale planuje przejscie na druida...Powód? Mysle ze ten wysyp knightów moglby mi pomóc zarobic;))...a teraz trzeba bedzie troche kasy miec na exp;)...pozostaje czekac na zimowy update....oby podniesli troche dmg ;PP lecz jesli chodzi o to która jest najlepsza to oddaje głos na Knighta :))
Ja wybrałem paladyna poniewaz teraz sie o wiele lepiej trenuje (speary sie same podnoszą) sa nowe czary itp :)
orromiss
06-07-2007, 21:16
pall jest super
Oczywiście PALL PALLADIN ROXXX <<
po 1 Nowe Speary !!!
po 2 Nowe xD bolty/arrowsy
po 3 lepsze hity( bylem na GS [18 pall skill 62] i bil po 136 xD )
po 4 nie znijaja bronie dyst i moze pohuncic guardy bez waste na bolty/arrowy xD
Pozdro, Malyna
Czy ja wie czy lesi teraz bardzej im doruwnuja
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.