Pokaż pełną wersje : Utani Hur
ProŚba Zrobcie Cos Zeby Dla Tych Co Nie Maja Paca Byl Chociaz (haste-utani Hur_ Przyspieszenie)!!!! Bo Tak To Troszke Ciezko Grac Bez Malego Przyspieszenia, A Przydalo By SiĘ To Wielu Graczom Tibii!!!:]
kEyLoGgEr.
29-06-2007, 12:36
Opcja
1. Kup bohy
2. nie graj
3. kup pacca
Po pierwsze pisz normalnie po drugie jak cos nie pasi to kup sobie pacca!!!!X(
Malkowicz
29-06-2007, 12:53
Złamałeś regulamin serwisu tibia.pl
Cytuje # Nie pisz na przemian DuŻyMi I mAłYmI literami. Pisownia taka utrudnia czytanie. To samo tyczy się Zaczynania Każdego Wyrazu Wielką Literą, bĄdŹ pisania polskich ogonkÓw dużymi literami oraz pisma w T4k1|\/| stylu.
@up
Ty też złamałeś.
Nakarmiłeś trolla ...
Jak tak Cie jara używanie haste to kup pacca.
Alanus Lutinum
29-06-2007, 20:11
Mam haste i używam. Tak na serio to straszne gówno i besz tego da się żyć.
Dzieciak neo ^^
kup bohy
kup pacca
i najlepsze rozwiazanie nie graj:]
Solerapall
11-07-2007, 16:28
mi się wydaje że powinno tak byc :P Ze slabsze (o wiele) wersje czarow dla PACC powinny byc dostempne Zeby FACCe widzieli co tracą (Nie nie jestem 8lvl sorkiem co mu nie pasi ze nie pusci se NP: utani hur; Mam PACC i czensto dokupuje kolejne 3 miesiące)
Ancient900
11-07-2007, 16:35
dostempne, czensto
Dokup sobie słowniczek jeszcze ;d
@topic
Zapomnij. Kup pacca. Graj na OTS.
~~AnpeR~~
17-07-2007, 14:42
Zaloz sobie time ring :D
<<<<<<PRZEMEK>>>>>>
18-07-2007, 02:54
Ryzybp ma racje przydal by sie ten czar dla facc,
bo nie ma dla facc czaru na przyspieszenie chodzenia,
i po za tym niekturych nie stac na boh i na kupno pacc;)
rosolzkory
18-07-2007, 09:06
I poco karmicie trolle?
4. Nie pisz na priv OPa bez wyraźnej przyczyny. NIE JESTEŚMY GM'ami ani CIP'ami, nie możemy NIC zrobić z serwerami! Zamiast zawracać nam głowe, napisz maila do prawdziwego GM'a na tibia.com. A jeżeli w ten sposób liczysz na szybsze załatwienie swojej sprawy, to już możesz zapomnieć o tym kanale.
5. Jeszcze raz: NIE JESTEŚMY GM'ami !!! Nie dajemy banów, nie kasujemy kont ani nie mamy ŻADNEGO wpływu na pracę serwerów. Wiec nie proś o nic takiego.
Regulamin się kłania idioto!!! Przeczytałeś go chociaż?
@up
Ty też złamałeś.
Nakarmiłeś trolla ...
Mhm, nawet jeżeli nie czytał regulaminu to trzeba mu to wyjaśnić. Wy to naprawde jacyś powaleni jesteście "Nie Karm Trolla"? Właśnie trzeba mu wyjaśnić by zamknął ryj a nie wiecznie spamował Bosh >.<"
Kup sobie bohy, time ringa i będziesz miał szybkość, Haste jest przywilejem tylko płatnych kont.
Sandrzysko
23-07-2007, 01:34
Jest dosyc zrodel dajacych szybkosc.Jak powiedzial kolega wyzej jest Boh i Time Ring.Nie mam pacc,ale nie narzekam na to,gdyz uwazam,ze to sprawiedliwe(gra jest ciekawsza tez,bo trudniejsza).Czary dla pacc sa dla pacc i tak powinno zostac...
poztym, gdyby cipsoft dawal wszystkie czary i przywileje facc'ą, tak jak chcecie, stracili by kupcow pacca i interes przestal by sie krecic.
wyciagne odrazu z tego konstruktywny wniosek bo pewnie nie bedziesz umial tego zrobic. [autor tematu]
nie masz wogole co myslec o takich dodatkach i urozmaiceniach dla darmowych kont, wiec nie zakladaj w przyszlosci nigdy wiecej tematu o takiej tematyce. najlepiej, odrazu powiedz kolega z podworka, zeby tez tego nie robili.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.