zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Niechęć

Lenthir
29-06-2007, 13:51
Witam, ciekawi mnie rzecz dlaczego większość polaków rodzi taką wielką niechęć do Brazylijczyków i Szwedów. Widzę czasami na Asterze akcje typu:
- Br?
- NIE BR! GO NOOB!!11
Nie możecie odpowiedzieć po angielsku, że nie jesteście Brazylijczykami i nie umiecie portugalskiego/hiszpańskiego? W poradnikach jest nawet słownik br - pol. Na którejś ze stron ktoś napisał jak odpowiedzieć po portugalsku "Nie jestem Brazylijczykiem, zostaw mnie" (coś w tym stylu). Co do Szwedów, nie wiem nic o nich i nie rozmawiam z nimi, ale jak ktoś podejdzie do mnie i się zapyta "Swe?" to mu nie odpowiadam "YU AR NOOB". Kiedyś czytałem na tym forum, że ktoś przeprowadził test na POHu. Prosił i ropnięcie z dziury, Polacy chcieli złoto, Swe i Br nic. A co do Br to ostatnio gadałem z jakąś dziewczyną z Brazylii i... na początku nie chciała ze mną rozmawiać bo powiedziałem, że jestem z Polski. Mamy super reputacje... Gram od Tibi 7.8, czy we wcześniejszych Tibiach nam coś robili (albo my im :P)?

Sankar
29-06-2007, 14:01
Ja osobiście nie lobię BR tylko wtedy gdy jak szarańcza rzuca sie na depo po słowach free itens i tylko br br br br br br br br br ............ mówisz plz go a oni br br br.........
A jak któryś pyta sie br? nie odpowiadam br noob sux.... jak ty to przedstawiłeś tylko no br i pl <---moja wrodzona chęć pomocy
I zgodzę sie że szybciej br ci pomoże za free niż polak wyskoczy z tekstem za 50gp ok

@Down
Robie to tylko w sytuacjach typu pl 8lvl gada : pl dajcie coś i potchodzi do karzdego

CentralBattleNet
29-06-2007, 14:03
bo polowa pl to 10 letnie polaczki, dzieci neo, naapsy thiefy lamy i smiecie.
druga polowa pl woli pisac ze jest eng lub usa, poniewaz sie wstydzi pierwszej polowy.

ja oficjalnie jestem ger ;d

Voon
29-06-2007, 14:12
Tjaa faktycznie...
Co jak co ale polacy w tibi rządzą -.-
Np: expie już godzinke na cave'ie wbija polak:
ja: leave
on: pl ?
ja: tak
on: buhahahaha noob, spiep**aj, matka cie nie kocha ?
ja: ?
on: byłem tu pierwszy a jak nie wyjdziesz to raport

Akcja z brazlijczykiem:
ja: leave
on: no
ale zobaczył że rzeczywiście tu expie i poszedł

Ale myśle że to że polacy nie lubią brazylijczyków jest jak rasizm - nie rozumieć a wyznawać...

Polacy najlepsi w sarmantyźmie :cup: gz

oli_powrot
29-06-2007, 14:29
To, że odpowiadacie do brazuków br go noob to świadczy tylko o twojej kulturze. A, że mamy opinnie złodziejii na całym świecie to mówią, że jesteśmy złodziejami itp. A tak pozatym to ta gra powinna być od 18 lat. Wtedy wszystko by sprawe rozwiązało...Ale omg jak nie chcecie gadać brami to nie gadacie -.-. Ja tam jakoś nie mam problemu sie dogadać ze szwedami z brazukami...