Pokaż pełną wersje : Blue Djin, Darashia
Z nudów postanowiłem zobaczyć, czy w Darashii dzieje się coś ciekawego... no i... ;) (następnym razem jak będziecie na Darashii to uważajcie na tego dżina, bo ma chyba myszkę zepsutą ;P)
http://republika.pl/lici/bluedjins.PNG
Wiem, że słabe... ale jakoś tak nudno, że aż sie nic robić nie chce... może jeszcze coś potem zrobię...
Dr.Unknown
08-10-2004, 20:48
Ogólnie fake porządnie zrobiony, ale brzeg jakiś dziwny i tak wszystkiego nienaturalnie mało (a krwi chyba niema itd..jeszcze hity byś dodał na ss)
wykonane prawidlowo lecz nic w tym takiego przyciagajacego oka nie ma, sproboj zrobic jakas akcje komentarze stworka typu humorystycznego etc.
no piekne mi sie podoba. a propo jak wy robicie te napisy????
Baron Kaldrick
08-10-2004, 20:53
Mi sie wydaje, czy napis Blue Djin jest nieco za duzy?
Mi sie wydaje, czy napis Blue Djin jest nieco za duzy?Tak, wydaje ci się.
a krwi chyba niema Djin walnął mnie z HMMa, a od nich nie leci krew.
wykonane prawidlowo lecz nic w tym takiego przyciagajacego oka nie ma, sproboj zrobic jakas akcje komentarze stworka typu humorystycznego etc. Eh, wiem, wiem, ale jakoś weny nie mam... mogę dodać coś w stylu "ju łil daj litl hjumen!!!!1111" ale to jakoś tak mało oryginalne jest...
Edit.
No dobra, okazało się, że dżin strzelił we mnie przez pomyłkę :D Przeprosił grzecznie i sobie poszedł. ;)
@down
Wtf! Mówię ci, że nie jest! Sam mówisz, że napisy są zawsze tej samej wielkości, więc jak ten może być za duży, jeśli ja napisałem go w tibii i tylko wyciąłem wszystko zostawiając sam napis?
Dark Pally
08-10-2004, 21:43
Mi sie wydaje, czy napis Blue Djin jest nieco za duzy?
Owszem jest. Ale to jest normalne. Na przykład jak zmniejszysz ekran to napisy się nie zmiejszają ;)
Dr.Unknown
09-10-2004, 09:51
Owszem jest. Ale to jest normalne. Na przykład jak zmniejszysz ekran to napisy się nie zmiejszają ;)
Jak sie ma wszystko za małe to reszta wydaje się za dużą:DD oczywiście żart, niemacie się czego czepiać? To złudzenie optyczne spowodowane odbiciem się świetła księżyca od bagiennych gazów:D:D
Hegemmon
09-10-2004, 14:18
Jeśli o mnie chodzi to bomba ;)
Mam nadzieję, że nie spotkam takiego djina ktoóry missclick robi bo go zabiję :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.