Pokaż pełną wersje : Wielki Dylemat
Mam 1,5K .Mieszkam w Thais B) jestem druidem i nie wiem co mogę sobie kupić.Mam scale armora, brass legsy ,dark helmet, dwarwen shield B) , spike sworda B) i zwylke buty :( .Co moge sobie dokupic za ta kase.Czy jakis czar lub pancerz.Pomóżcie.
Ps. Czy :D plate armor :D czesto wypadaja z Walkiri :berserk: znajdujacej sie niedaleko na północ od Thais?
The_FaLLen
08-10-2004, 20:56
Zależy od ciebie możesz sobie kupić jakiś eq ale jego ceny zależą od świata na którym grasz ja bym proponowałci jedną z tych rzeczy :
-Plate armor
-Plate legs
-Beholder shield
Lub jakiś mocniejszy char
GFB
FB
(UH i HMM już chyba masz?)
Z Valkirii nie wypadają plate legs tylko plate armor , i to bardzo rzadko możesz liczyć na szczęście i może kiedyś ci wypadnie życzę powodzenia.
Re: Down
Chodzi mi o świat na którym grasz a nie o miasto w którym mieszmasz
Jeśli nie masz Ultimate Healing rune to kupuj odrazu jest to najbardziej opłacalny run druida możesz sprzedać bp za 2.5k i ciągnie tylko 100 many
The Fallen czy wiesz moze jakie sa ceny w Thais:
-plate armora
-plate legsów
-beholder shielda
FB mam ale za to nie mam ani Ultimate healing ani Utimate healing rune :p
Dj Fara0n
08-10-2004, 21:23
eee to zależy od swiata jesli np na antice to plate armor czy bh shield kosztuje po 300-400gp a na takiej galanie p armor 1200gp w kazoo a bh shield 6-7k :)
eee to zależy od swiata jesli np na antice to plate armor czy bh shield kosztuje po 300-400gp a na takiej galanie p armor 1200gp w kazoo a bh shield 6-7k :)
Nawet na antice p-armory niekosztują 300-400, Ja osobiście jak już ludzią sprzedaje to za minimum 500 gp (czemu? bo wsklepie dostane zanie 450 gp, więc mi się nieopłaca sprzedawać ludzią za 400gp>...)
Do tematu:
Na twoim miejscu kupił bym kilka bp blank runów, zrobił uh i zaczał zbierać na Fs-a.
ile kosztuje beholder shield na aldorze
na aldorze .....chyba 500-100gp zobacz na trade
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.