Pokaż pełną wersje : Mapy tibia 8.0
rafalk-92
29-06-2007, 21:30
mam problem, wkleilem sobie mapy do nowej wersji tibi i jak sie loguje to sie nie wyswietlaja. ktos wie czemu to sie tak dzieje?
Darkneress
29-06-2007, 21:33
Było , było , było , ale powiem ci biedaku co masz zrobić C/Documents and Settings / twoja nazwa użytkownika / dane aplikacji / tibia / automap .
Lecz najpierw musisz zaznaczyć taka opcje Narzedzia / opcje folderow / widok / pokaż ukryte pliki i foldery , a potem zrób to wyżej .
Do automap wklej wszystkie mapy ; )
@DOWN
Pewnie zrobiłeś coś źle ... powinno działać na 100% jak zrobiłeś wszystko według tego co ci napisałem , a odpaliłeś tibie na nowo ?
rafalk-92
29-06-2007, 21:37
Było , było , było , ale powiem ci biedaku co masz zrobić C/Documents and Settings / twoja nazwa użytkownika / dane aplikacji / tibia / automap .
Lecz najpierw musisz zaznaczyć taka opcje Narzedzia / opcje folderow / widok / pokaż ukryte pliki i foldery , a potem zrób to wyżej .
Do automap wklej wszystkie mapy ; )
zrobilem i nie dziala...
@edit
aff, moja glupota... przepraszam
Kowalsson
30-06-2007, 17:27
czy ktoś wie może jak zrobić tak żeby plik z mapami przenieść tam gdzie mam tibie zainstalowaną, bo mam BAAAARDZO mało miejsca na dysku C: a mapki zajmują mi 40 MB... Tibie mam zainstalowaną w "D:\Gry\Tibia8.0" PROSZE POMOC
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.