PDA

Pokaż pełną wersje : "Tibia w nowych szatach"?!

Kpt. Meszkoni
08-10-2004, 21:21
Rozmyślając raz o Tibi pomyślałem sobie o lepszej grafice. Więc nasuwa mi się tu jedno pytanie - Czy podobała by wam się Tibia w innych kolorach i kształtach niż teraz, np. jak "MU Online", czy "Helbreath"? Mi osobiście stanowczo NIE.

Dr.Unknown
08-10-2004, 21:22
Moja odpowiedz- to nie będzie tibia tylko gówno, a tym co niepasi niech idą grać w takie..(nie bede krytykował bo innych uraże) mu czy inne ultimy...Tibia ma urok i basta!

$corcerer
08-10-2004, 22:17
Fakt Tibia ma swój klimat..
Ale i tak jak mi się przypomni Dark wizard lvl 250, set +11, Arch Angel Wings +3 to mi ślinka cieknie :)

Vanhelsen
09-10-2004, 00:16
@$corcerer: Hmmm, po tym króciutkim opisie wzbudziłeś wemnie ciekawość :P Opisz jak ta postać wygląda(wyglądała) i gdyby się dało jakieś foto zamieścić :P

Immortal Wasek
09-10-2004, 12:20
Fakt Tibia ma swój klimat..
Ale i tak jak mi się przypomni Dark wizard lvl 250, set +11, Arch Angel Wings +3 to mi ślinka cieknie :)

na jakim servie grales bo chyba nie na globalu:P ja graem na darku mi tez mi zal jak mysle od Dark Knigcie 241lvl Bd set +11 + luck:D (stan wings +3 :D)

$corcerer
09-10-2004, 12:56
To było dawno bardzo, ale serw sie nazywał WWWmu.
I tak nic nie przebije MUunlimited- szkoda tylko że skończył w tak haniebny sposób. :(

sesaj
09-10-2004, 13:55
Stare czasy scorq ;) Masz racje, Unlimited bylo czyms. Najpierw ta akcja z polakami...a potem z tymi chackerami...

A wracajac do topica, Tibia bez tej grafiki nie miala by tego "czegos" :)

Omega~
10-10-2004, 01:36
@$corcerer:Ahhh... Magic Gladiatorki, co?
Prywatne serverki itp.
Knight Online, Mu Online miały inny klimat a tibia ma inny i raczej to nie nie zmieni =]

limenu
10-10-2004, 01:54
heh..ja się nie chwale, ale w mu na globalu doszedłem do 35 levela. Kiedy zaczeli mnie nooby nachodzić zaczołem ich zabijać..wpadłem w szał i zabiłem huh..już zaponialem, 120? to była masakra XD biegały same noobki bez scrooli teleportu i bez miksturek leczniczych :P. Ale za to nabawiłem się kasacji konta...-.-, ludzie łazili ze swastykami i ss na ramieniu, a mi skasowali za to że n00by się na mnie uwzieły.

PS. już kilkukrotnie prubowano przeprowadzić na mnie krucjatę, ale zawsze miało się odpowiedni zapas alkocholu, skroli, napoi energetyzujących ;) i broń ze skilem.

GhostFaceKillah
15-10-2004, 19:54
Moje konto na Mu-Pakerze ;)
[Taki serwer dla oduzależnienia od Mu... dawno już padł...]

No i nie wrzucę tu bo ss jest na interii i za długo by się ładowało...
Ale za to dam linka ;)

Mój MG (http://mich4u.w.interia.pl/Screen(03_30-19_20)-0000.jpg)
Konto (http://mich4u.w.interia.pl/Screen(03_29-09_08)-0002.jpg)

Ładuje się baaaardzo długo więc nie wiem czy komuś będzie się chciało oglądać...

A na globalu miałem 49 lvl DK ... ale global jest zbiedzony więc przestałem... za dużo PKów i KSów...
Zresztą prędzej czy później i tak by mi konto okradli jak to zwykle tam bywa :P

limenu
15-10-2004, 21:12
hmm... ja bym sobie pograł w evil islands przez neta... to jestswitna gra. Zagrzebisty był ten kolo z długim imieniem, które skrucił do..ka-rik? Już nie pamiętam. Kto w to grał?