Pokaż pełną wersje : Public Test Server Online now!
Azindius
29-06-2007, 22:09
Due to some technical changes, we are now running a public performance test.
We invite every premium player to join us on this test.
Please note that it is necessary to download the complete test client 8.02 as Windows Version or Linux Version. There will be no patch available.
We advise you to install the test client into a different directory than your official Tibia client since you will not be able to connect to the official Tibia servers with the test client.
Please note that if you do not have an active premium account, you will not be able to enter the test server.
Test server 8.02 dla pacc... Co nowego zrobili? Co poprawili? :)
@edit
Trzeba mieć 8.02 tibie... Można pobrać z tibia.com a tu podaje też linki jakby komuś się nie chciało wbijać:
Linux:
http://download.cipsoft.com/tibiatestserver802.tgz
Windows:
http://download.cipsoft.com/tibiatestserver802*****
Ja właśnie się loguję ; )
Ale narazie jakieś problemy ...
Moglibyście powiedziec jak wejśc na ten TS? ^^
Zdzislaw Petara
29-06-2007, 22:35
Kurde, na Amerykański wchodze bez problemu, a na Niemiecki wyskakuje mi, ze offline ;/ wy tez tak macie??
Azindius
29-06-2007, 22:46
Z niemieckim podobno jakieś problemy... Na USA wbijać spokojnie można :>...
Goldscorpion
29-06-2007, 23:17
@Up
DOKŁADNIE!! Zresztą zapraszam na dyskusję tutaj: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=136804&page=6
Jak na tibia.com jest to samo.
Duke Dran
29-06-2007, 23:46
Dziwne i podejrzane... lepiej nie ryzykować. Sam raczej nie spróbuję bo paccek się skończył. Ciekawe jak to ktoś wyjaśni, czekamy do rana.
Adow Adan
29-06-2007, 23:48
usunąłem tą tibie ale wcześniej ją zainstalowałem . co zrobić jezeli był tak keylogger?
Na razie mimo wszystko radziłbym nie ściągać...Żaden CM ani GOD się nie wypowiedział z zdania tutorów i ST są podzielone....
"download for your own risk"
Duke Dran
30-06-2007, 10:31
To by była niezła jazda jakby się okazało, że to jakiś przekręt xD heusheusheus
dawid000
30-06-2007, 11:00
to skandal
my placimy za pacc a jeszcze cipy daja shackowanego klienta
to wyglada jakby tera zaczeli gorzej pacc traktowac a lepiej facc
Goldscorpion
30-06-2007, 11:05
To by była niezła jazda jakby się okazało, że to jakiś przekręt xD heusheusheus
Hahah zauważcie, że Tripida i MDW od 3 dni nie wbili ani 1 expa. Przez ten czas widac nie próżnowali. Od rana do wieczora obmyślali jakby tu uwalić cipsoft no i proszę oto wyniki ich pracy :p
Alanus Lutinum
30-06-2007, 11:18
@Up
Tripida jest retired, jak Cahcero i wiele innych 200+ MS. Może MDW do nich dołączył.
Druidaxo
30-06-2007, 11:53
Drogie dzieci neo, wam chyba mózgi shackowali. To nie jest hack, info potwierdzone przez Cip, normalny testy serv, żadnych zmian w rozgrywce, tylko techniczne. Cya
Drogie dzieci neo, wam chyba mózgi shackowali. To nie jest hack, info potwierdzone przez Cip, normalny testy serv, żadnych zmian w rozgrywce, tylko techniczne. Cya
Gdzie Cipsoft to potwierdził hmm ?
Gdzie Cipsoft to potwierdził hmm ?
Na Tutor Boardzie
Ale mi chodzi o oficjalną i publiczną wypowiedz.
Vanhelsen
30-06-2007, 15:41
Primo, wszelkie spekulacje na temat hacku są fałszywe...
Nie jest to pierwszy przypadek, gdy CipSoft uruchamia testserwer zaraz po update, takie coś już miało miejsce po update 6.5.
Z wypowiedzi GMów, testserwer ten ma na celu sprawdzanie dwóch nowych silników pod testserwery :P
WSZELKIE spekulacje na temat hack serwera są jedynie paplaniem niewyuczonych "tutorów" którym woda sodowa powiązana ze stanowiskiem uderzyła do głowy...
Skąd to wiem? Oto wyjaśnienie:
By stworzyć taki przekręt Hackerzy* musieli by włamać się na serwer tibia.com , serwer świata ORAZ na LOGIN SERWER! Zauważcie, że samo włamanie się na ten ostatni daje Hackerowi dostęp do wszystkich haseł i kont, nie tylko tych PACC ale i tych FACC. Gdyby Hackerzy nie dokonali włamania na login serwer skąd "trefny klient & serwer" miał by wiedzieć, że passy 123456 // megahaslo1337 są od konta MDW i wyświetlić jego postacie?...
PODSUMOWUJĄC!: Cała ta afera o trefnym serwerze jest BZDURĄ wymyśloną przez bandę pseudo-tutorów! Osobiście na miejscu CipSoftu pobanował bym im konta za wprowadzanie graczy w błąd
@TUTORZY: Jesteście w pewnym sensie członkami CipSoftu, a przynajmniej działu odpowiedzialnego za kontakt z graczami, WYMAGA się od was ODROBINY profesjonalizmu jaką jest na przykład PODAWANIE SPRAWDZONYCH INFORMACJI a nie rozprzestrzenianie plotek...
--------
*- Hacker z dużego H ponieważ taki wyczyn nie ma się nijak do pseudo hackingu w roli ściągnij owntibie, wyślij, zbieraj passy...
Ciupaga91
30-06-2007, 23:45
@up
EDIT by JoGi86:
Sprawdziłem nowe adresy z którymi łączy się klient:
tibia1.cipsoft.com (stary adres login servera )to adres IP
62.146.47.43
[CODE">inetnum: 62.146.47.40 - 62.146.47.47
netname: CIPSOFT-NET-DE
descr: CipSoft GmbH
descr: 93047 Regensburg
country: DE
admin-c: US736-RIPE
tech-c: IPX
status: ASSIGNED PA
mnt-by: IPPARTNER-MNT
source: RIPE # Filtered[/CODE">
login01.tibia.com to adres IP 62.75.179.72
[CODE">inetnum: 62.75.179.64 - 62.75.179.127
netname: SERVER4YOU-1
descr: SERVER4YOU Dedicated Server Hosting
descr: http://www.server4you.de
country: DE
org: ORG-BSBS1-RIPE
admin-c: OD376-RIPE
tech-c: IT1309-RIPE
rev-srv: ns1.plusserver.de
rev-srv: ns2.plusserver.de
status: ASSIGNED PA
remarks: Abuse-Contact:
[email protected]
mnt-by: INTERGENIA-MNT
source: RIPE # Filtered[/CODE">
To jest na 100% hack.
Z tibia.org
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.