Pokaż pełną wersje : + Po update w broniach
Nie pisze nigdzie na forum wiec postanowilem sie spytac ... :o
Co oznaczaj te + w broniach po updacie dla przykladu Firesword atak 35 obrona 20+1 ?
Bo jezeli tto na chlopski rozum wziasc to mozna zrozumiec ze zwiekszyl sie def w niektorych broniach :]
Prosze o odpowiedzi czy mam racje ;)
Lord_Piterek
30-06-2007, 00:24
omg... bylo o tym juz tyle razy walkowane... -.- oznacza to ilosc defa dodanego do twojej tarczy !!!X(
dartra111
30-06-2007, 00:39
Wczoraj ten temat był, szukaj sie kłania!
omg... bylo o tym juz tyle razy walkowane... -.- oznacza to ilosc defa dodanego do twojej tarczy !!!X(
Masz to konto od dzisiaj ( 29.06 ) i juz sie na kims musisz wyzyc....
Raditz Saiya-jin
30-06-2007, 01:16
A nie dodatkowe punkty do skilla shieldingu?
Ile ludzi tyle wypowiedzi czyli jak :
+ skille do shielding, czy
+ def do tarczy ??
robert22
30-06-2007, 19:16
Up:
No jasne że Ci daje do def tarczy, ale czy to prawda że jak masz słabszą tarcze niż def broni to ci dodaje do defa tej właśnie broni??
A nie dodatkowe punkty do skilla shieldingu?
Nie...........
Nie...........
Niestety domin3x się myli!!! jak masz np. +3 to jak masz tarcze 27 defa to z tą bronią masz tarcze 30 defa ;)
Skill shieldinga, a ilość obrony tarczy to są 2 różne rzeczy, aczkolwiek ze sobą powiązane.
I dom~ ma rację, a natomiast ty się mylisz.
A +/- to ilość defa dodanego/odjętego tarczy, której trzymasz w drugiej ręce. ;)
Niestety domin3x się myli!!! jak masz np. +3 to jak masz tarcze 27 defa to z tą bronią masz tarcze 30 defa ;)
No to o tym napisałem -.-" czytanie ze zrozumieniem rox...
Szybki'lols
30-06-2007, 20:38
Ile ludzi tyle wypowiedzi czyli jak :
+ skille do shielding, czy
+ def do tarczy ??
To na zielono.
Dobra juz wszystko wiem a nawet wiecej ;)
Mozna zamknac !!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.