Pokaż pełną wersje : Osiągnięcia Harmończyków...
Witam.
Chciałbym aby w tym temacie wpisywane było jak najwięcej osiągnięć z Harmonii. Nie chcę jednak aby to były osiągnięcia typu pierwszy 300, 301, 302 poziom Mateusza na tibii, bądź inne tego typu rzeczy.
Wydaje mi się, że w ostatnim czasie godne uwagi jest to wykonanie pierwszego Poi questu przez drużynę gildii Ruthless. Był to pierwszy wykonany Poi quest na Tibii.
Będę starać się tutaj wypisywać wszystkie wydarzenia o których będę wiedzieć lecz jak ktoś ma jakieś propozycję to podawajcie :)
Dziundzior
03-07-2007, 14:12
Może to iż na naszym servie jest największy zbiór 200 + ;s . Zabardzo nie wiem o co kaman w tym temacie xd :)
Dużym osiągnięciem jest 1 PoI w całej tibi,największy zbiór 200 + lvli :D oraz najwyższego lvla w całej tibi.
Hmm mi się zdaję że zrobienie 1 PoI na tibi zbiór 200+ i że mamy na Harmoni Mistrza
MATEUSZ DRAGONEK WIELKI
King Mati
01-09-2007, 07:09
@Scofild
ty mdw nazywasz mistrzem ?
@dziundzior
a z tobą co sie dzieje ze cię nie widać na tibi :D?
A kogo ma nazywac - ciebie?
King Mati
03-09-2007, 09:50
Co innego gdyby sam to osiągną...
Lubie_orzechy
06-09-2007, 10:21
Co innego gdyby sam to osiągną...
Zrobie to zanim zrobi to Hege~~
WYJDŹ jeżeli masz zamiar robic z Siebie pleba nikt dobrze nie wie czy zrobil to sam czy na bocie czy może jeszcze w 5mln osób. Jeżeli jestes jeszcze takim dzieckiem jaki tok rozmowy prowadzisz to prosze Cie wyjdź bo kolejny temat zamkna przez takiego pajaca jak Ty :/
Przemyśl...
Peace...
&...
Love...
TOPIC*
Harmonia rownież świeci w hacki:
Penancea
itp ;[ zadko kiedy sie zdażaja na Tibii hacki 200+ :) A jak już są to nie rookowane ;]
mendible
26-10-2007, 18:06
osiągnięcia harmoni to ze lvl lal to nic ciekawego każdy o tym wie może osiągnięcia w ten sposób ze jakieś rary itp
Hmm mi się zdaję że zrobienie 1 PoI na tibi zbiór 200+ i że mamy na Harmoni Mistrza
MATEUSZ DRAGONEK WIELKI
http://img144.imageshack.us/img144/1134/schowek02ib5.jpg
Ciekawy ten twój mistrz z harmonii.
mendible
29-10-2007, 13:28
gz MDW legenda tibi ma 11 lvl
mistrzem to jet adam malysz ,
Wiem że może troszke nie w temacie, ale czy wy też nie możecie się zalogować na harmonie? i to już od kilku dni ?? :baby:
Trollu, jakbyś zerknął na strone główną, zobaczyłbyś że trwają ataki DDosu oraz jakbyś był taki łaskawie mądry to zerknął byś na wiki i zobaczył na czym to polega...
@down:
taa...
pl.wikipedia.org
xd
Trollu, jakbyś zerknął na strone główną, zobaczyłbyś że trwają ataki DDosu oraz jakbyś był taki łaskawie mądry to zerknął byś na wiki i zobaczył na czym to polega...
Odrazu Trollu :p czytałem na głównej stronie o tych atakach ale nic nie zrozumiałem ale zaraz wejde na wiki i się dowiem B) Dzieki.
Edit: A podasz link do informacji o DDoS bo jakoś na wice znaleźć nie moge :/
Graventer
06-01-2008, 17:12
Największe osiągnięcia harmonii:
-server na którym są największe kolejki
-dużo kicków
-dużo lagów
-dużo hackerów
-dużo botterów
-MDW... (mi nie przeszkadza, że on gra, ale przyciąga dużo nobków na serv)
maniek1010
08-02-2008, 22:30
jest tego w pizdu ale mniej więcej:
MDW, pierwsze POI, najwiecej graczy z 200+lvl, wiele rare itemów ( głównie loot z faraonów) itd itd itd...
Ultrazoo
11-02-2008, 19:50
http://img144.imageshack.us/img144/1134/schowek02ib5.jpg
Ciekawy ten twój mistrz z harmonii.
Po pierwsze jak widać Word jest z Secura
A po drugie Mateusz Dragon Wielki nie jest najleprzy już
Pobił bo Seromontis ( Polak )
Vincento_Vampire
18-02-2008, 00:17
Ja nie mam tu osiągnieć bo nie gram X(
Wasz szczerze,
Shane
~
Dark Lord Markus
18-02-2008, 00:36
Po 1 to Penancea nie mial hacka, a tak ogolnie to serv gdzie ciezko cos dobrze sprzedac poza addons items.
A tak to zabili Ferumbrasa na 3 roznych update'ach
PLEBSTER
19-03-2008, 20:57
@Scofild
ty mdw nazywasz mistrzem ?
jakpy gral na pvp to wziol by twojego 20 knajta na ułe!
Po pierwsze jak widać Word jest z Secura
A po drugie Mateusz Dragon Wielki nie jest najleprzy już
Pobił bo Seromontis ( Polak )
"(...)nie jest najleprzy już".
"Pobił bo Seromontis ( Polak )"
Ludzi czy naprawde według Was poziom postaci określa, kto jest najlepszy? To śmieszne.
@up
Zawsze tak było i tak będzie, chociaż lvl się nie liczy ;/
90% tipijczykuf uznaje, że:
Poniżej 100 noob
powyżej 100 do 200 pewnie sharuje, boci albo allegro kid
powyżej 200 na pewno bot,sharer, boci, allegro, bije mamę krzesłem...
Dlatego tibia to jeden wielki syf
Osiągnięcia z Harmonii ?
-największe noobstwo
-największa ilość booterów
-największe lagi
-największe kicki
Incarcerous
18-12-2008, 08:42
największe osiągnięcie? chyba to, że na razie mieliśmy tylko 1 Orsha :SSS
nie wiem czy to będzie zbytnio nawiązywało do tematu ale na Harmonii miałem osiągnięcie może nie najlepsze z harmonii ale własne, bo tam miałem największy lvl 35 druid xD możecie mnie wyśmiać ale nie udawało mi się nigdy wbijanie lvla w tibii
@up
Dobrze napisałeś. To jest twoje osobiste osiągnięcie, z którego jesteś dumny i według mnie nic w tym śmiesznego nie ma. Wielu robi na tibii coś aby zaistnieć i stać się bohaterem, aby wszyscy mówili o danej postaci. Mogę domniemać, że to rekompensata za nieudolność w rl życiu.
Gratuluję Ci kolego, że napisałeś szczerze coś czego raczej nikt inny by nie napisał.
Notopeczek
07-07-2009, 01:02
najwiekszym osiagnieciem jest
zebranie najwiekszych zyciowych i tibijskich fajtlap na 1 serwerze
najwiekszym osiagnieciem jest
zebranie najwiekszych zyciowych i tibijskich fajtlap na 1 serwerze
Krótko i na temat :DDDDDDDD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.