Pokaż pełną wersje : Wiadomość z ostatniej chwili dot. tibiacam
Na stronie glównej http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies przedchwila powstała nowa zakładka Client 8.0 . Z tego co mi wiadomo jeszcze dziś bedzie mozna ściągnąć tibiacam 8.0 z tibiacam.tibianetwork.... :) {Dla tych którzy nie ściągneli z jakiegos powodu} . Pozdrawiam i myśle , że te info przyda się przynajmniej kilku osobom
Można sciagnac tibicam z tibia.de zamiast od ludzi ktorzy robia tematy z tibicam
z dodatkiem
Wiem i po to jest ten temat aby komentowac wszystkie wiadomosci dot. klienta tibiacam :) . UP Ściągnąc tibiacam mozna juz było po kilku godzinach testservera lecz miala ona bugi .
Godsaveme
01-07-2007, 12:55
Nie bądź żałosny, nie wiem po co ten topic jak ktoś chciałby ściągnąć TIBIcam to poradziłby sobie bez twojej pomocy =)
Analfabeto! TIBIcam, a nie TIBIAcam. NIE WIEM ILE RAZY MOŻNA TO POWTARZAĆ!
Edyta podpowiada: Twój podpis na forum zupełnie mnie dobija...sądzisz, że nikt cie teraz nie hacknie, aż tak panicznie się boisz? LMAO
Nie bądź żałosny, nie wiem po co ten topic jak ktoś chciałby ściągnąć TIBIcam to poradziłby sobie bez twojej pomocy =)
Analfabeto! TIBIcam, a nie TIBIAcam. NIE WIEM ILE RAZY MOŻNA TO POWTARZAĆ!
Edyta podpowiada: Twój podpis na forum zupełnie mnie dobija...sądzisz, że nikt cie teraz nie hacknie, aż tak panicznie się boisz? LMAO
Czy ty wiesz kto to jest analfabeta? btw. Pisze sie TibiCAM ale również jest program TibiacamsTV.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.