zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pk titania

kph
09-10-2004, 08:55
Ogladaj i komentuj xD

www.republika.pl/qenton/drrakon_2.rec

kozikk1
09-10-2004, 12:36
Za***isty Filmik :)) ale twoj kumpel mial racje mogles lac jakis Szwedow albo
BR :D ale ogolnie to spox filmik :]

@diXon KInIan@
09-10-2004, 13:24
4/6(minimum 10 znaków)

Disco Bear
09-10-2004, 15:24
15:20 Warning! The murder of Dreiglos was not justified.

DRRAKON = HUNTED

l.t.
09-10-2004, 17:10
15:20 Warning! The murder of Dreiglos was not justified.

DRRAKON = HUNTED

rooka masz dupku :evul:

siwy
09-10-2004, 20:33
LOL JAK FAZZA :D spoko ziom ja se robie ludki na 8lev sorcuw i tez killam :]

Irux
09-10-2004, 21:11
Już zabieram się do ogłądania. Zaraz skomentuje.:)

rr_pwned
09-10-2004, 21:57
kawalek zaje***stego pvp w twojim wykonaniu drrakon
wielkie pozdro
i gratz ofkors ;)

Bongozzpl
09-10-2004, 22:14
Gz drrakon hyhyh mam nadzieje ze jeszcze jakies filmy zapodasz chetnmie ogladne :P 5/6 jak zabijesz vateriela bedzie 6/6 :D

Gulka
09-10-2004, 23:04
Ladny film, szkoda ze nie walczyles na pustyni do konca ;]

Wezu666
10-10-2004, 00:19
Ocena 0/6...Niby dobrze pkowałeś , ale jest jedno...Zabiłeś Polaka i to wystarczy i teraz masz lipę na Titanii

Koko
10-10-2004, 00:29
Ocena 0/6...Niby dobrze pkowałeś , ale jest jedno...Zabiłeś Polaka i to wystarczy i teraz masz lipę na Titanii
Bo to jednego?
Ten idiota stawia cobie cel zabicie jak najwyższych polskich lvli na titanii.
Do domu CIOTO!

rr_pwned
10-10-2004, 04:55
Bo to jednego?
Do domu CIOTO!
heheh i widze ze to prawda bo co drugi dobry polak ma na dead liscie drrakon
ale nie tylko polacy pozatym jak bylo widac na filmiku wybieral z LISTY ONLINE
moja ocena 7/6 bardzo dobre pvp i oby tak dalej :)
pozatym moze niech sam drrakon sie wypowie sam na ten temat
chyba ze nie ma tu konta jak za niego ktos wstawia filmik ;/
a czy ty wogole KPh masz pozwolenie czy skopiowales link :) ?

rr_pwned
10-10-2004, 05:00
szwedzi bija polakow i nic im nie robicie tak jest na Mytherze
a jak polak polaka to juz rypa ? :)

Papaj
10-10-2004, 09:09
Tak apropo to Drakkon ma prze***ane za Dreiglosa...

Dan the Automator
10-10-2004, 09:34
B.Fajny film ;-) Trzyma poziom - 5-/6, bo akurat wczoraj widziałem nieco lepszy ;/ Ale ogólnie klasa :-)

@"Zabija Polakuffff!!11razraz"
OJjjj skończcie już, monotematycznie jesteście >_>

Koko
10-10-2004, 10:53
No tak bije polaków ale trzeba przyznać że PvP za***iste...

PiXik
10-10-2004, 10:56
Filmik bardzo fajny w skali ocen szkolnych 5:)Ile poszło runek:)??

Bongozzpl
10-10-2004, 14:02
:p szkoda ze wczoraj nie wyszlo pkowac :D za duzo osob onilne chyba ze drrakon sam pkowales ??? jak tak to wiesz msg me hyhy do 3 czekalem a tu i tak full ludzi na ciebie czekalo hhuhu mam nadzieje ze znow ubiles kogos wczoraj.A tak pozatym to na titani polacy z 75% polakow to ****** PA i tyle nara pozdro drrakon :P

Wezu666
10-10-2004, 14:32
Bo to jednego?
Do domu CIOTO!

Koko grasz na Titanii ?Jak grasz to napisz do mnie -Wezuns

A Szwedzi na Titanii nie biją prawie Polaków , tylko wtedy jak po prostu pkują i biją każdego , ale oni nie biją swoich i My im byśmy nie pozwolili bić Polaków , tylko że niestety są najsilniejsi na Titanii...

rr_pwned
10-10-2004, 14:36
z tego co widze to drrakon chyba juz sie nie lognie Royal Paladin z FREE ACC
i chyba juz tak zostanie
anyway jezeli sie zaloguje GL!;)

Moto
10-10-2004, 17:19
filmik jest wypasny a tak apropo to czemu pk'owales ?? znudzila ci sie gra ? niemasz czasu grac ? problemy z ziomkami w grze :P ?

Joyek
10-10-2004, 18:19
Ładny filmik ale 1 mi sie nie podobalo - skille troszke slabe ale tak ogolnie wszystko spox ;)

Drrakon
10-10-2004, 18:49
skilli nigdy nie trenowalem, tylko na expie na poczatku servera nie bylo czasu na trenowanie ;)

Koko
10-10-2004, 21:04
Tak, to jeszcze powiedz czemu większość twoich ofiar to polacy?Taki mocny jesteś to idź na SWE

Disco Bear
10-10-2004, 22:09
Niech bije "polakuf", tylko niech nie bije moich kumpli -.-

btw nawet jeśli drrakon sie zaloguje to mu nic to nie da, bo nie uda mu się wyjść z depo ;p

Bongozzpl
10-10-2004, 22:14
@up
no nie wiem jakos wczoraj wyszedl z depo hahaha :D ale skoro tak sadzisz to mysl tak dalej :P

Drrakon
11-10-2004, 12:02
Niech bije "polakuf", tylko niech nie bije moich kumpli -.-

btw nawet jeśli drrakon sie zaloguje to mu nic to nie da, bo nie uda mu się wyjść z depo ;p

kim ty jestes ze mowisz takie rzeczy?
pozatym mowicie mi tak od 2 miechow a wciaz nie mozecie mnie zlapac..

Disco Bear
11-10-2004, 13:43
kim ty jestes ze mowisz takie rzeczy?
pozatym mowicie mi tak od 2 miechow a wciaz nie mozecie mnie zlapac..

My (Soul Hunters) "łapiemy" cie od kiedy zabileś Dreiglosa, czyli od 2 dni. :berserk:

btw uważam że powinniśmy skączyć te "dyskusje" na tym forum

Dowizul z Inferny
11-10-2004, 14:12
weż coś zrób bo wyskakuje że limit transferu przekroczony

Khazam
11-10-2004, 14:32
My (Soul Hunters) "łapiemy" cie od kiedy zabileś Dreiglosa, czyli od 2 dni. :berserk:

btw uważam że powinniśmy skączyć te "dyskusje" na tym forum

to "kącz" albo pisz poprawnie jesli wczesniej poprawiasz innych :P

Co do filmu to srednio mi sie podobal, dlatego ze kazdy porządny film z pk powinien sie zakonczyc deadem glownego aktora hiehie

go go kill all polish suckers!!

Ithelios
11-10-2004, 15:34
Stulcie japy wy "pseudo patrioci",jak idzie PKować to logiczne,że ma gdzieś czy to polak,czy szwed.

A film bardzo dobry i na poziomie-czekam na więcej i mam nadzieję,że skopiesz dupy tym kozaczącym forumowym lamom.

Bongozzpl
11-10-2004, 15:42
No i drrak teraz to juz bede mogl isc z toba :D a Soul huntery to lamy jakich malo :P

Drrakon
11-10-2004, 17:09
sorry to nie ja zamieszczalem ten filmik, a co do SOUL HUNTERS?
to co to wogóle jest?
czy to jakas gildia? :) widze ze jestem nie w temacie po 2 miesiacach nie grania na tytani..

Master Kejzi
11-10-2004, 18:24
fajny filmik dobrze ci poszło ale mogłeś jak już pekowałeś bić szwedów a nie polaków jeszcze nikturzy muwili tych co zabijałeś tak choćby cie znali teraz musisz mieć niezły przypał na titani

:)

Bongozzpl
11-10-2004, 18:40
no drrak Soul Hunters to gildia lamerska jakich malo :P Takie big nooby :D

Drrakon
11-10-2004, 19:28
fajny filmik dobrze ci poszło ale mogłeś jak już pekowałeś bić szwedów a nie polaków jeszcze nikturzy muwili tych co zabijałeś tak choćby cie znali teraz musisz mieć niezły przypał na titani

czy ty nie rozumiesz co ja pisze, nie gram na tytani od 2 miechów i nie zamierzam..

Papaj
11-10-2004, 19:33
LOL Soul Hunters to NAJLEPSZA POLSKA GILDIA NA TITANI do ktorej sam chcialem wstapic a Drrakon mogl miec hacka od jakiegos swe i za***al polakow...

Abdul
11-10-2004, 19:51

OMFG! analfabeto idz sie troche pouczyc zasad ortografi pierdzielcu.... NO FUCKIN' COMMENTS!

a Drrakon mogl miec hacka od jakiegos swe i za***al polakow...
Slepy czy glupi? on sam PKowal nikt go nie hacknol.... a zabicie polaka to nie sztuka bo i tak nigdy nie nosza ze sobia run a PvP to kazdy bo do d**y (przyklad 92 royal bez SD ani UH biegal -.- llub 60 ktorys sorc z pol BP SD i bez uh....)

Drakkon powinienes sie bac niedlugo jego 20 lvlowiec ciebie dorwie~ run drakkon run!

Tak, to jeszcze powiedz czemu większość twoich ofiar to polacy?Taki mocny jesteś to idź na SWE
omfg... stul ze pysk deklu... "polak polaka to juz hanba!" omfg... zabic szweda jest 20 razy trudniej niz polaka... bo polak to zazwyczaj shareowany n00b

Disco Bear
11-10-2004, 20:55
OMFG! analfabeto idz sie troche pouczyc zasad ortografi pierdzielcu.... NO FUCKIN' COMMENTS!

Slepy czy glupi? on sam PKowal nikt go nie hacknol.... a zabicie polaka to nie sztuka bo i tak nigdy nie nosza ze sobia run a PvP to kazdy bo do d**y (przyklad 92 royal bez SD ani UH biegal -.- llub 60 ktorys sorc z pol BP SD i bez uh....)

Drakkon powinienes sie bac niedlugo jego 20 lvlowiec ciebie dorwie~ run drakkon run!

omfg... stul ze pysk deklu... "polak polaka to juz hanba!" omfg... zabic szweda jest 20 razy trudniej niz polaka... bo polak to zazwyczaj shareowany n00b

I agree with you

Wezu666
11-10-2004, 22:33
Nie chodziło mi o to że ma lipę drrakon na Titanii ode mnie , bo mu gówno bym zrobił , ale od pewnej gildii...

Josibu
11-10-2004, 22:36
a nie rozumiesz ze on ma ich w dupie? :D

Koko
11-10-2004, 23:31

o.0 a co to mr. dRRAKON sobie stworzył drugie konto na forum czy ty jesteś jego piętaszkiem ? Wlasnie to ze drrakon zabija polakow swiadczy o tym ze ten film jest nedzny.Pozatym przyjrzyj się na swoje poprzednie posty.Totalna głupota, naprawdę nie masz czym kozaczyć nubku.

Bongozzpl
11-10-2004, 23:37
Hhaha drrakon pare filmikow i ten i jestes gwiazda haha :P a co to za ludzie pisza polak polaka a jak swe zobacza to sraja w majtki lescze ! :D bez komentarza

SkiLo
12-10-2004, 00:33
moze ktos to wrzucic na jakis normalny serwer bez limitow?

Drrakon
12-10-2004, 14:07
mm, filmy byly nagrywane nad ranem wiec patrzylem na Liste ONLINE a nie na to czy ktos jest polakiem czy kim kolwiek innym interesowal mnie lvl a nie kraj
tak btw, dlaczego na zadnej z wojen nie byliscie takimi patryjotami jak teraz?
tylko obstawialiscie wszyscy razem pzty nc plebs zamknijcie ten topic

rr_pwned
12-10-2004, 15:40
a nie rozumiesz ze on ma ich w dupie? :D
dokladnie

pamietam tak z 3 miechy temu jak drrakon byl na jednej z 1 stron expa
teraz to juz troche dalej ale widze ze itak sieje groze pamietam go z 40+ i red skullem :D to byla groza :D

Abdul
12-10-2004, 17:40
Wlasnie to ze drrakon zabija polakow swiadczy o tym ze ten film jest nedzny.nubku.
w00t w00t w00t! OMFG! idz poplakac sie do mamusi i naskarz jej ze polak bije polakuff~ "pszecierz ty jestez patryjiotom!"

nubku.
"Mkay" im so scared~

Koko
12-10-2004, 18:31
E musiałeś długo nad tym myśleć sądząc po twoich innych postach. Masz chyba poziom EQ=-1.BRAVISSIMO, gdyby były "+" to bym ci go dał ;]

Abdul
12-10-2004, 19:11
E musiałeś długo nad tym myśleć sądząc po twoich innych postach. Masz chyba poziom EQ=-1.BRAVISSIMO, gdyby były "+" to bym ci go dał ;]

nima poziomu "EQ" :P jest IQ lul
posty ci sie nei podobaja bo nie sa "patryjotyczne" ? czy dlatego ze jade debili i polmozgow takich jak ty?

Koko
12-10-2004, 19:19
Nom jest IQ ale ty najwyrazniej posiadasz EQ pfff. Koncze ta rozmowe bo do niczego ona nie dobrowadzi, a ty przeciez nie mozeszmarnowac czasu, wiec smigaj umoralniac n00bw baba.

Abdul
12-10-2004, 19:33
Koko jestes przykladem polaka ktory swoje zyciowe ambicje prubuje przelac na gre. Tibia jest gra a nie zyciem wiec swoje super patryjotyczne ambicje zostaw osobom ktore umieja je wykorzystac bo przez takich jak ty wieksozsc graczy zaczyna myslec ze najgorszymi graczami sa polacy bo jak sie bija gildie i np w jednej jest duzo polakow to ty wczynasz rasistowskie pogladady. Zrozum ze w tibi jak duza czesc polakow walczy w wojnie to nie przeciwko wszystkim SZWEDOM tylko gildi a ty bys chetnie od razu wszczynal wojny miedzy nacjami. I tak ejst ze wszystkim dobrze jest jezeli polak zabije szweda i br ale jezeli ktos inny zabije polaka to musi byc wojna ..... zalosne

Disco Bear
12-10-2004, 21:04
Zadajcie sobie pytanie : ilu na waszym świecie macie qmpli nie pochodzących z Polski

Jeśli wyjdzie wam, że niewielu to zadajcie sobie drugie pytanie : Czy jest to spowodowane tym, że:
1) sa idiotami
2) nie możecie sie z nimi dogadać

Po odpowiedzie na to pytanie okaże sie dlaczego wiekszośc z was nie lubi swe,br, espano,de. Jest to spowodowane tym, że mówią oni w niezrozumiałym dla was "dialekcie" (jezyku angielskim).

Znam w tibi wielu ludzie nie pochodzących z Polski i zapewniam was że 90% z nich to spoko "ziomki"

Tibia to tylko gra i "zwisa, dynda i powiewa" mi z jakiego on jest kraju, jeśli moge sie z nim dogadać po angielsku.

Abdul
12-10-2004, 21:28
No filmik fajny.. Ale bez obrazy ale troche Cie po****ło żeby zabijać POLAKÓW. Idz na szwedów, niemców lub innych gadów X( tylko nie POLACY Eh.. :( :( :( :(

OMFG! chlopie idz sie powies najlepiej albo zmadzyj!! bo takich debili to i tak juz za duzo jest w polsce i na swiecie... naprawde takich wlasnie jak TY trzeba tepic a nie szwedow itp. bo wlasnie dzieki takim jak ty powstaja nowe "wojny" z podtekstem rasistowskim...

Koko
12-10-2004, 21:33
Abdul:chyba nie znasz sytuacji jaka panuje od titanii. gdy tylko szwedzi zobacza polaka ze skullem to go leja, gdy kilka druidow w Ab stoi sobie pod dp to oni od razu ich leja i mowia odrazu ze mc. Wogole przejrzyj sobie forum tibia.com i zobacz ile jest tam skarg na szwedow i to nie tylko pisanych przez polakow. Moze na innych swiatach jest inaczej, nie wiem. Nie chodzi mi tu o zadne rasistowskie poglady bo szwecja jako kraj jest dla mnie taka sama jak wszstkie inne. Np. niedawno pod depo jeden gosc mowil ze go zabili za skulla podczas drogi do ab z lootbagiem. Jakis zlodziej chcial mu go zabrac, to ten go zaatakowal, zaraz wpadli szwedzi i po polaku. Takich przypadkow na titanii jest wiele. Aha! Mówiąc szwedów nie chodziło mi o wszystkich ale właśnie o tych hamów!

Aversin
12-10-2004, 21:47
@ Abdul - Czy jedyne co ty potrafisz robić to wyzywać innych użytkowników na forum ??
Przykłady z twoich postów: "Zamknij ryj psie ty skonczyles podstawowke?" "nei draznij frajeze." "analfabeto idz sie troche pouczyc zasad ortografi pierdzielcu"
.. i ostatni cytat z twojego postu .. dedykowany specjalnie dla Ciebie: "chlopie idz sie powies najlepiej albo zmadzyj!! bo takich debili to i tak juz za duzo jest w polsce i na swiecie". Jak nie masz sie gdzie wyżyć to kup sobie worek treningowy a nie wchodzisz na forum i wszystkich wyzywasz ..

Abdul
12-10-2004, 21:48
Abdul:chyba nie znasz sytuacji jaka panuje od titanii. gdy tylko szwedzi zobacza polaka ze skullem to go leja, gdy kilka druidow w Ab stoi sobie pod dp to oni od razu ich leja i mowia odrazu ze mc. Wogole przejrzyj sobie forum tibia.com i zobacz ile jest tam skarg na szwedow i to nie tylko pisanych przez polakow. Moze na innych swiatach jest inaczej, nie wiem. Nie chodzi mi tu o zadne rasistowskie poglady bo szwecja jako kraj jest dla mnie taka sama jak wszstkie inne. Np. niedawno pod depo jeden gosc mowil ze go zabili za skulla podczas drogi do ab z lootbagiem. Jakis zlodziej chcial mu go zabrac, to ten go zaatakowal, zaraz wpadli szwedzi i po polaku. Takich przypadkow na titanii jest wiele. Aha! Mówiąc szwedów nie chodziło mi o wszystkich ale właśnie o tych hamów!

na titani wiem co sie dzieje bo tam gralem... i mam tam kumpli i wiem jaka jest sytuacja i jakos nigdy nie slyszalem aby to "szwedzi ci zli" robili non swtop jakies rozpierduchy typu bicie polakow only~ dlaczego zawsze narzekacie "o to swe zrobic blabla..." juz ponoc na elysii,danubi,aldorze,titani,valori itd. itp. niemieckich servach szwedzi bija polakow tylko.... pomyslcie co mowicie omfg a zabic za skulla to normalna rzecz... un-justified kill i jeszcze moze cos fajengo wypadnie tak na kazdym servie jest ffs apropos skad wiesz ze byli to szwedzi a nie np dunczycy.finlandczycy,niemcy,francuzi,brazylijczyc y itp. itd.? zawsze tylko swe swe i swe jest winne a polacy to aniolki .... przestancie narzekac bo to juz jest w****iajacy na max'a

@pebe83
szczerze? wchodze na tibia.pl tylko i wylacznie aby sie posmiac z bezmyslnych postow i aby troche pojechac n00bow... bo ile mozna ogladac postow w ktorych co 2 slowo to blad ortograficzny i to znaczny albo jak ktos wali debilizmy z cyklu ***ac swe lub "pomuc" "hodz" "muwilem" ......... az mnie leb boli jak czytam tych analfabetow... i nacjonalistow

Koko
12-10-2004, 21:55
YYy widzę że nie dojdziemy do porozumienia bo juz mamy inne zdanie o whiteskullach...Mówisz że trzeba i warto zabijać white skulli bo jakis fajny loocik wyleci? LoL, życzę ci powodzenia w przypadku gdy trafisz na jakiegos typka który ma wtyki. Jednak nie zmienię zdania po twoim poście, nie znasz chyba do końca titanii ;/

Niestety trafiłeś chyba w złe miejsce bo to forum nie od wyzywania ale służące do dyskusji, a co do ortografii to sam nie grzeszysz poprawnością

Jeszcze jedno.Dlaczego podczas oglądania filmów Tibicam gdy szwedzi pkuja widzę "lets hunt polak albo pl"? Chyba nie każdy polak jest n00bem tak jak i nie każdy br, a takie teksty mówią wysokolvlowi szwedzi. Ja tym nie sugeruje zeby bic szwedow za takie teksty, ale pokazuje ze oni maja lekcewazace nastawienie do nas

Aversin
13-10-2004, 07:35
Trochę masz racji Abdul .. Czasem sam mam ochte zabić kilku Polaków, ale serwer mi nie pozwala -> Secura. Jak się stoi pod depo i słychać rozmowe 13-14 latków wyglądającą pierwszy: daj hlebuw; drugi: to hoć .. to można mieć wątpliwość co to będzie z Polską za kilkanaście lat. Potem wyrastają tacy ludzie w czerwono-białych krawatach .. albo takie panie co to mają ****iki w oczach i znają pana Anana Kofana. Niestety taka prawda, że bardzo dużo Polaków nie umie po polsku pisać .. a co dopiero po angielsku.
Co do tego potriotyzmu .. to jest śmieszne. Znałem kiedyś Brazylijczyka .. i koleś był fajniejszy od wielu Polaków. Jak dla mnie takie traktowanie Polaków jak jakiejś wyższej rasy, której nie można zabijać jest śmieszne .. wielu z nich powinno zginąć i to nie raz a może nauczyliby się gry zgodnie z zasadami.

Abdul
13-10-2004, 09:28
Trochę masz racji Abdul .. Czasem sam mam ochte zabić kilku Polaków, ale serwer mi nie pozwala -> Secura. Jak się stoi pod depo i słychać rozmowe 13-14 latków wyglądającą pierwszy: daj hlebuw; drugi: to hoć .. to można mieć wątpliwość co to będzie z Polską za kilkanaście lat. Potem wyrastają tacy ludzie w czerwono-białych krawatach .. albo takie panie co to mają ****iki w oczach i znają pana Anana Kofana. Niestety taka prawda, że bardzo dużo Polaków nie umie po polsku pisać .. a co dopiero po angielsku.
Co do tego potriotyzmu .. to jest śmieszne. Znałem kiedyś Brazylijczyka .. i koleś był fajniejszy od wielu Polaków. Jak dla mnie takie traktowanie Polaków jak jakiejś wyższej rasy, której nie można zabijać jest śmieszne .. wielu z nich powinno zginąć i to nie raz a może nauczyliby się gry zgodnie z zasadami.

Wiekszosc moich Tibianskich przyjaciol to brazylijczycy,dunczycy i szwedzi prawie wogule nie kumpluje sie z polakami (no moze z paroma ale to juz old good kumple) i ja sie z toba zgadzam w 100% duzy plusik dla ciebie =)

Jeszcze jedno.Dlaczego podczas oglądania filmów Tibicam gdy szwedzi pkuja widzę "lets hunt polak albo pl"? Chyba nie każdy polak jest n00bem tak jak i nie każdy br, a takie teksty mówią wysokolvlowi szwedzi. Ja tym nie sugeruje zeby bic szwedow za takie teksty, ale pokazuje ze oni maja lekcewazace nastawienie do nas.
ja widzialem z 50? filmikow PK i nigdy nie zauwazylem takiego tekstu typu "lets go hunt polacks" kazdy pkuje kto sie nawinie pod reka a ze akurat zazwyczaj bez run biegaja high lvlowi polacy i brazyliczycy to ja sie nie dziwie PKing to PKing to niema znaczenia czy jestes swe,br,fr,ger,pl czy eng chociaz znajda sie tez i wyjatki... i powiedz mi czemu ale to czemu gdy sa owjny gildia vs gildi i dajmy na to ze w jednej gildi jest duzo polakow a w drugiej duzo szwedzow itp narodowosci to automatiko na forum ktos wali temat "wojna pl vs swe! czeba ih za***adz!"

No nie grzesze poprawnoscia ale nie wale takich oczywistych bledow jak "muwilem" "hlebkuw" "hoc" "ic z tad" "pomuc"itp. itd. nie raz zdarzy mi sie walnac gafe ale to raczej dlatego ze posty pisze szybko i nie lukam na bledy a nieraz jak mi sie literka przestawi typu "nei" lub cos podobnego to wynika z szybkiego pisania i RACZEJ nie robie tak oczywistych bykow jak wiekszosc...

JanMaria Rakieta
13-10-2004, 15:32
Mieliście komentować film a nie gadać czy dobrze że zabijał polaków. Mi to wisi czy to polak czy szwed. Boskie PvP pozdro :P

Disco Bear
13-10-2004, 15:38
1) co do sytauacji na titani -Jest tak jak jest bo najlepsza gildia to osoby znające sie z rl, i dlatego mogą robić sobie co chcą, bo każdy jest pewny tego, że go qmple ochronią. (ta sytujacja się za niedługo zmieni)

2)widziałem wiele filmików z pk i na żadnym nie było hasła "let's hunt pl" albo czegoś takiego

3)wyobraźcie sobie sytuacje, że na którymś serwie Polacy są najlepsi. Myślicie, że wtedy bedą oni traktować low lv noobków lepiej niż swe itp ?

JanMaria Rakieta
13-10-2004, 15:42
Niby dlaczego ma sie to zmienic ? Chyba nie oglądasz dużo filmów ja widziałem przynajmniej 3 razy gdy było coś w stylu "Today we hunt pl and brs"

l.t.
13-10-2004, 19:06
a co do SOUL HUNTERS?
to co to wogóle jest?
czy to jakas gildia? :) widze ze jestem nie w temacie po 2 miesiacach nie grania na tytani..
to ci ludzie przed ktorymi bales sie wyjsc w depo niedzy innymi w anhk. pamiec zawodzi??? wiec nie pytaj co to tylko wystaw ten zad z depo jak ktos z nas jest w poblizu kozi bobku. pozatym nie istniejemy od 2 miesiecy tylko od poczatku titanii wielki znawco

JanMaria Rakieta
13-10-2004, 19:07
Idiotą to jesteś jedynie ty. Ta gildia to zwykłe nooby pzdr Drrakon

Disco Bear
13-10-2004, 19:59
Idiotą to jesteś jedynie ty. Ta gildia to zwykłe nooby pzdr Drrakon

Odezwał sie wszechwiedzący -.-

JanMaria Rakieta
13-10-2004, 20:05
Grałem na titani tylko dostałem 4 dni temu bana za pkowanie

Koko
13-10-2004, 20:36
Rakieta:no widzisz wreszcie ktoś to zauważył że polacy powoli stają się dla innych graczy drugimi br

Disco Bear:niby czemu ma się to zmienić?Ja tak nie sądzę :(

Bongozzpl
13-10-2004, 21:10
AMAGAD ludzie co wy wogole mowicie ?! JAkos jak na titani byla"wojna" miedzy polakami i szwedami to co bylo? wszyscy stoja w depo a tutaj to w og\ien by poszli za polakami! Drrakon wytlumacz im jakos ze ty nie grasz na titani od czasu pierwszego pkowania a nie oni sie kloca ze masz lipe itp... a tak wogole jezeli chodzi o wypowiedz I.t to czemu drrakon pobiegl sobie do statku przyplynal do veno pobyl w veno i polecial do ab? przecierz "super guildia " Soul Hunter miala go zabic i co i d*** jakos stalem z nhim w depo i gadalam:P mielismy leciec razem na opkowanie kolejne i next filmik ale zjawili sie szwedzi a nie polacy HAHAHA i musielismy odwaolac swoje pkowanie :D a polakow jakos nie bylo, ale skoro tak mowisz ze on od was ma prze**** to mysl sobie dalej jakos biega se po tibi i nie zdech uuu LOL ale przecierz wy go huntujecie. Drrakon tym razem zalapiemy sie na okazje z babanem i malusem huhuhh bedzie looz a teraz niech jakis moderator zamknie ten temat bo ludzie jescze sie pozabijaja ze drrakon zabil polakow LOL
Cya n/c

rr_pwned
13-10-2004, 21:28
to ci ludzie przed ktorymi bales sie wyjsc w depo niedzy innymi w anhk. pamiec zawodzi??? wiec nie pytaj co to tylko wystak ten z***any zad z depo jak ktos z nas jest w poblizu c***u. pozatym nie istniejemy od 2 miesiecy tylko od poczatku titanii idioto
lol n/c poprostu

Drrakon
13-10-2004, 21:30
to ci ludzie przed ktorymi bales sie wyjsc w depo niedzy innymi w anhk. pamiec zawodzi??? wiec nie pytaj co to tylko wystak ten z***any zad z depo jak ktos z nas jest w poblizu c***u. pozatym nie istniejemy od 2 miesiecy tylko od poczatku titanii idioto

podaj swoj nick a nie straszysz mnie jakims *** wie czym
, co z tego ze mnie huncisz jak ja na to klade lache,
a tak btw to przepraszam wszystkich.. zabilem polaka, o_O

Bongozzpl
13-10-2004, 22:22
I.t isnty plebs nie pisz juz nic plx o_0

Khazam
13-10-2004, 23:19
ale jaja aaale jaja... haHAha
hunter(disco) i ja niedlugo huncimy samych polakow, tylko hunter nie podawaj naszych adresow domowych bo nas skiny(punku skiny skur..yny ;) ) tibijskie dorwa.... oj bida bida...

dla nie zorientowanych: drrakon chyba jasno sie wyrazil ze sie was bardzo ale to bardzo boi... prawda ze tak? nie? jaka szkoda ..:(

i prosze mi tu nie mowic ze polacy nie nosza ze soba runow! wczoraj z ciala polaka pk wypadly mi az 4 UHY!! (najwyrazniej nie tak zle jest z runkami, gorzej z umiejetnoscia ich uzycia)

jesli ktos ogladal film z pk z titanii na ktorym killowano Fummlana, to widzial ze truskawke pk zarobil bijac ludzi... w carlin(br?) i w ab(pol?), ehm chyba ze to na innym filmie bylo

pa

eh nie chce sie z wami jeszcze zegnac :( ok dobra papa ---- POLSKA WYGRALA 3-2 z WALIA gratz dla nich

pa last time.. chlip

Disco Bear
13-10-2004, 23:50
a tak wogole jezeli chodzi o wypowiedz I.t to czemu drrakon pobiegl sobie do statku przyplynal do veno pobyl w veno i polecial do ab?
Cya n/c

Dobry jest udało mu sie statkiem przepłynać ;(
A o której to było ? bo o ile sobie przypominam to kilka godzin po północy ..... :confused:

Rakieta:no widzisz wreszcie ktoś to zauważył że polacy powoli stają się dla innych graczy drugimi br

Disco Bear:niby czemu ma się to zmienić?Ja tak nie sądzę :(

Popatrz sobie na liste lv i oblookaj gildie

Drrakon
14-10-2004, 00:20
co z tego ze maja lvl i gildie jak to plebs bez pvp pffffffffff
ho ho ho nie dobra eot

Thimburd
14-10-2004, 12:21
"Przykro nam, strona nie działa z powodu przekroczenia limitu transferu."

:/

A tak chciałem film zobaczyć...

Bikstopa Reaktywacja
14-10-2004, 14:45
Przykro nam, strona nie działa z powodu przekroczenia limitu transferu.

Aby uzyskać więcej informacji, kliknij tutaj

Jeśli potrzebujesz konta z większą pojemnością i większym transferem - możesz wykupić dodatkowe limity

Abdul
14-10-2004, 14:58
@UP

Po co to piszesz poczekaj kilka h to bedzie dzialac -.-

Bongozzpl
14-10-2004, 18:21
ehh :P za duzo sciagacie ten film heheh moze podawajcie maily i drrakon wam bedzie wysylac

Drrakon
14-10-2004, 18:27
ja nie ogladalem nawet tego filmiku, gralem w caffe poprostu nagralem i poszedlem spac kto inny go zlinkowal i go proscie o niego nie mnie

gagatek
15-10-2004, 04:29
Heh ,szkoda że nie mogę sciagnąć tego filmiku.Chętnie obejrzałbym sobie to twoje "boskie" pvp noobku ;) :tongue:

Odezwij sie i daj jakiś porządny link na priv.

pozdrawiam
kawezik B)

Drrakon
15-10-2004, 16:59
Heh ,szkoda że nie mogę sciagnąć tego filmiku.Chętnie obejrzałbym sobie to twoje "boskie" pvp noobku ;) :tongue:

Odezwij sie i daj jakiś porządny link na priv.

pozdrawiam
kawezik B)

kawez zi00mie : D zapodaj cos runków ;o)

Wannodup
15-10-2004, 18:58
Z tego co wiem to ten co go zabiłeś (praxtor chyba) dał pograć chwile koledze/bratu :P To nie zmienia faktu że umarł, i że za tamten dzień huntuje cie połowa Titani :P

Drrakon
15-10-2004, 19:08
nikomu nie dal grac, chyba ze to ty wlasnie dla zmylki zrobiles sobie na boardzie konto zeby tak napisac zeby lipy nie bylo jesli tak to jestes frajerem, zreszta zawsze byles razem ze swoja bandą drombo
pozdro 600

qmpel
15-10-2004, 19:09
kawez zi00mie : D zapodaj cos runków ;o)

Daj mu runki a on pozabija twoich kumpli -.-

Wannodup
15-10-2004, 19:10
Frajer to sobie mozesz mowic do starych. Mow mi Naxel

Drrakon
15-10-2004, 19:28
Frajer to sobie mozesz mowic do starych. Mow mi Naxel
pysk i idz z tad

Abdul
15-10-2004, 20:03
Drrakon daj mi z 2-4 bp sd z 2-4 bp uhow z 6 run fb i z bp GFB'sow to wspomoge ciebie dwoma sorcami :) jeden 25 lvl 42 m lvl a drugi 39 lvl i z 45 m lvl :P we 3 zawsze razniej :) neistety bez pacc'a ='( jakby co to PW mi wysylaj ;p

gagatek
15-10-2004, 21:13
Daj mu runki a on pozabija twoich kumpli -.-

Za słaby jest na to :D :tongue: ;)

Niech ktoś w końcu wrzuci ten film na inny serwer bo próbuję od wczoraj i wciaż przekroczony limit X(
A tak chcialbym obejrzeć to "wspaniale" pvp ;( ;)

@drakon jak kiedyś zajrzę na titanię i akurat będziesz to kto wiezostalo mi tego całkiem sporo :tongue: .Chociaż jeśli sobie dobrze przypominam to jeszcze mi coś wisisz z czasów jak przestałem tam grać :tongue:

pozdrawiam
kaweziq B)

l.t.
15-10-2004, 23:59
Drrakon daj mi z 2-4 bp sd z 2-4 bp uhow z 6 run fb i z bp GFB'sow to wspomoge ciebie dwoma sorcami :) jeden 25 lvl 42 m lvl a drugi 39 lvl i z 45 m lvl :P we 3 zawsze razniej :) neistety bez pacc'a ='( jakby co to PW mi wysylaj ;p

cala titania juz drzy ;(

l.t.
16-10-2004, 00:01
I.t isnty plebs nie pisz juz nic plx o_0

a ty to co jestes? rozmawiam do ciebie o.0 stfu

Drrakon
16-10-2004, 01:23
Za słaby jest na to :D :tongue: ;)

Niech ktoś w końcu wrzuci ten film na inny serwer bo próbuję od wczoraj i wciaż przekroczony limit X(
A tak chcialbym obejrzeć to "wspaniale" pvp ;( ;)

@drakon jak kiedyś zajrzę na titanię i akurat będziesz to kto wiezostalo mi tego całkiem sporo :tongue: .Chociaż jeśli sobie dobrze przypominam to jeszcze mi coś wisisz z czasów jak przestałem tam grać :tongue:

pozdrawiam
kaweziq B)

zabilem prawie kazdego z bloku ; D

Moltreus
16-10-2004, 02:55
Nie zapomniajcie o mnie na tym filmie Molt w akcji :P
a tak btw niedługo zapodamy coś nowego :D nowe pk nowy loot nowe ofiary :D pk team titania Coming . be scary :P

Balien
16-10-2004, 06:59
filmik mi sie wlasnie uruchamia. gram na titanie i powiem ci szzceze ... ze sie ciebie boje :)

jak tak dalej pujdzie to zacznom sei polacy grupami zbierac i opcokrajowcow wybijac.

ja znam wielu br i swe na titani. jestem w gildji gdzi ejest mnustwo br. ALE JAKOS NIEZDARZYLO MI SIE ZEBY PODCHODZIL SWE I GADAL W TEN SPOSUB.
SWE:HI
JA:hi
SWE: PL?
Ja:yes
SWE:I HATE PL!
cos takiego mi sie niezdarzylo.

TITANIA>UNIRIA>22lvl>KNIGHT>51/46 (sporo deduw) :(
TITANIA>URINE THE DRUID>DRUID>...<UH MAKER>

Razoth
16-10-2004, 08:48
Zayebisty filmik. A co do pk'wania Polaków jestem za bo to nooby. Gdybym był na Titanii i miał przyzwoity level, to bym się dołączył do radosnego wyżynania polaczków noobików. Co do tego Dreiglasa z Soul Hunter - niemartw sie chłopie, po tym co pokazałeś w podziemiach na pustyni, Drakkon napewno sobie konto skasuje bo strasznie sie ciebie boi. Jeszcze raz Gratz filmiku - czekam na następne. 8o 8o 8o

Abdul
16-10-2004, 17:47
a tak btw niedługo zapodamy coś nowego :D nowe pk nowy loot nowe ofiary :D pk team titania Coming . be scary :P

Mowie wam dajcie mi troche run a dolacze sie do PK'owania z wami =) jakby co to mowcie kiedy bedziecie mieli zamiar pkowac to do kumpla pojade lub do kafeii ;p

Arathorn
16-10-2004, 19:25
"Przykro nam, strona nie działa z powodu przekroczenia limitu transferu."

zróbcie coś z tym...
plz

Aversin
16-10-2004, 21:25
Dużo osób już prosiło .. trudno będę następny .. Może ktoś ten filmik wrzucić wreszcie na normalny serwer ?!?!

YoSHi_DRaGGy
17-10-2004, 05:04
Ujme to w ten sposób:
Drrakon jest nastawiony tylko na to by popekować dla zabawy. Na titani tyż go dużo razy widziałem w różnych sytuacjach jak pekował i jak stał w dp czekając na zbawienie <tchórz?? naaah ja bym powiedział że to z rozsądku bo kto by wyszedł z dp wiedząc że czeka na niego tam z 4 50lv+??> A nawet zaobserwowałem że dużo osób już go nie chce zabić bo chyba wiedzą że i tak szanse na jego dopadnięcie są nikłe. I ciekawi mnie w tym wszystkim tylko jedna rzecz bo moim zdaniem jego pvp jest jedne <jak nie najlepsze> z najlepszych pvp na titanii:
Co by było gdyby zamiast pk'ować doexpił se do 100lv i wtedy by zaczął zabawe? I w ogóle czy ty drrakon masz jakąś postać którą grasz normalnie? Bo z tego co jeden z twoich ziomkóf mi mófił <nie pamiętam name> to masz jeszcze postać na innym servie która też jest ścigana przez wszystkich :)
BTW: Jesteś na tyle silny żeby zabić Babana / Latuza?? <dla tych co nie wiedzą są to 2 najlepsze sorce na tiani kolejno: 84lv / 60m lv i 80lv / 63m lv>

Disco Bear
17-10-2004, 09:51
Ujme to w ten sposób:
I ciekawi mnie w tym wszystkim tylko jedna rzecz bo moim zdaniem jego pvp jest jedne <jak nie najlepsze> z najlepszych pvp na titanii:
Co by było gdyby zamiast pk'ować doexpił se do 100lv i wtedy by zaczął zabawe? I w ogóle czy ty drrakon masz jakąś postać którą grasz normalnie? Bo z tego co jeden z twoich ziomkóf mi mófił <nie pamiętam name> to masz jeszcze postać na innym servie która też jest ścigana przez wszystkich :)
BTW: Jesteś na tyle silny żeby zabić Babana / Latuza?? <dla tych co nie wiedzą są to 2 najlepsze sorce na tiani kolejno: 84lv / 60m lv i 80lv / 63m lv>

Powiedz mi w którym momencie widziałeś to " boskie" pvp ??
W tym, że kilkanaście minut (jak nie wiecej) zabijali 30-któryś lv knighta ?
Czy może w tym że udało im sie zabić 38lv sorca, który miał lagi ?

Ja oglądajać ten filmik w ani jednym miejscu nie widziałem pvp lepszego niż przeciętne.

Pierwsze dowidz sie co to jest pvp a potem mów, że ktoś może mieć to dobre.....

Baban i Latuz najlepsze sorce na titani........
Tak było z 3 miesiące temu

gagatek
17-10-2004, 11:39

wow! Molt ty też tam byłes?? 8o
No to teraz już naprawdę muszę to obejrzeć :]
Dawaj linka porządnego ale już X(

zabilem prawie kazdego z bloku ; D

ja nie jestem od ciebie z bloku więc z daleka odemnie bo poszczuję sdekami ;)

pozdrawiam
kaweziq B)

Drrakon
17-10-2004, 15:12
nie wiem czy dalo by rade dobic 100+, w takich warunkach jakie panuja na tytani, wiekszosc wie oco chodzi, poza banda polskiego plebsu.
gdyby nie 1 wojna malus vs hastorion napewno nie bylo by takiego finalu
a co do linku, to pomysle narazie nie mam czasu
molt moze ty cos zrob z tym ; )

Drrakon
17-10-2004, 15:13
blad ie.

kawez lolcze chodzi mi o hotel w venore ;o)

http://members.lycos.co.uk/gesiorwazer/pekerer.rec - PK 1
http://members.lycos.co.uk/gesiorwazer/drrakon_pk.rec - PK 2
http://members.lycos.co.uk/gesiorwazer/try_2.rec

zlinkowane z xx.pl
thx dla tego pana ;o)

Koko
17-10-2004, 18:15
Kiedy krecicie nowy film?

Abdul
17-10-2004, 18:20
Kawez? Kawez z titani? LOOOOOL myslalem ze ty juz dawno na titani nie grasz huehuehuehue moze mnie pamietasz jestem Arth Yaga'Shura kiedys trenilismy non toper heheheh ;p milo ciebie znow widziec =)

Drrakon
17-10-2004, 22:29
Kawez? Kawez z titani? LOOOOOL myslalem ze ty juz dawno na titani nie grasz huehuehuehue moze mnie pamietasz jestem Arth Yaga'Shura kiedys trenilismy non toper heheheh ;p milo ciebie znow widziec =)

widziec ? : D

gagatek
17-10-2004, 22:58

Jasne że pamietam Arth :)
Porzadnych graczy nie zapominam:)
Nie grałem na titani przez przez jakiś czas bo wrociłem do rycka na danubii.
Jednak teraz dzięki uprzejmości walkora i spółki oraz lekkiego znudzenia ryckiem planuje powrót na dłużej :evul:

pozdrawiam
kaweziq B)

Drrakon
18-10-2004, 18:35
widzialem na ss kumpel gral kad'em -.-

Drrakon
18-10-2004, 23:12
until October 25, 2004, 10:06 pm because of excessive unjustified player killing
thx za uwage ; )

ale char do kasacji ^^

rr_pwned
19-10-2004, 22:58
gl on new server drraks0n

Raxxel
20-10-2004, 19:54
Film moze i dobry drrakon ale juz sobie nie pograsz na titanii x)) chodz cie nie znam zabiles mi kumpli You Are Hunted -.-

rr_pwned
19-11-2004, 17:10
Film moze i dobry drrakon ale juz sobie nie pograsz na titanii x)) chodz cie nie znam zabiles mi kumpli You Are Hunted -.-

czy on jeszcze wogole sie loguje?

Tiboszek
19-11-2004, 18:47
transfer przekroczony lol -.-

Lord Sith
19-11-2004, 18:54
Gz drrakon hyhyh mam nadzieje ze jeszcze jakies filmy zapodasz chetnmie ogladne :P 5/6 jak zabijesz vateriela bedzie 6/6 :D

Jak zabije Vateriela wtedy bedzie mial ze mnadoczynienia i Waynem Silverem :evul:

Koko
19-11-2004, 20:02
Jak zabije Vateriela wtedy bedzie mial ze mnadoczynienia i Waynem Silverem :evul:
Buahaha a kim ty wogole jestes ze takie cos mowisz LooL

Lord Sith
19-11-2004, 20:09
Buahaha a kim ty wogole jestes ze takie cos mowisz LooL
Btw. to jest moja 5 postac a Wayna dobrze nie znam ale czec Units tak a knajwiekszym kompanem Vateriela jest Wayne LoLku

Koko
19-11-2004, 22:13
Btw. to jest moja 5 postac a Wayna dobrze nie znam ale czec Units tak a knajwiekszym kompanem Vateriela jest Wayne LoLku
WooW naprawde?? Ale mnie uswiadomiles!

A tak na powaznie to kazdy newbie to wie, a kazdy n00b moze mowic ze zna Vateriela ehh wielu bylo takich

Lord Sith
20-11-2004, 09:25
WooW naprawde?? Ale mnie uswiadomiles!

A tak na powaznie to kazdy newbie to wie, a kazdy n00b moze mowic ze zna Vateriela ehh wielu bylo takich
Wielu takich jakich ty chyba. Gdyby twoj najlepszy kolega w Tibi poznal Unit i by ci to powiedzial tez bys na niego n00b mowil ?
EDIT
I ja nie mowilem ze znam Vateriela. Tylko z nim chwile gadalem ale znam innych Unitsow i dlatego chce go bronic

mr. Hyde
20-11-2004, 19:14
omg...! Koko nie żartuj sobie z Sitha, bo zaraz cie będzie Unit całe huntowło!! ;( A teraz tak poważnie... Sith, ty mówisz, że Drrak będzie miał do czynienia z tobą? 8o Drrak uważaj ! Lepiej nie zabijaj Vateriela bo Sith (10 lv 3mlvl) będzie cie ścigał :(

Lord Sith
20-11-2004, 21:00
omg...! Koko nie żartuj sobie z Sitha, bo zaraz cie będzie Unit całe huntowło!! ;( A teraz tak poważnie... Sith, ty mówisz, że Drrak będzie miał do czynienia z tobą? 8o Drrak uważaj ! Lepiej nie zabijaj Vateriela bo Sith (10 lv 3mlvl) będzie cie ścigał :(
Wiem wiem ;) ja go jednym strzalem biore :p jak byla bitwa pod Ab Unit vs Fearless to ja Fearless solo bralem :D

Koko
20-11-2004, 22:09
Uff starry dzieki za uswiadomienie, ta rada sie przyda! :P

mr. Hyde
21-11-2004, 12:45
"Mam 7 postaci. Ale gram na hibernie." Narazie możemy się czuć bezpiecznie na Titani... :D

Lord Sith
21-11-2004, 12:54
"Mam 7 postaci. Ale gram na hibernie." Narazie możemy się czuć bezpiecznie na Titani... :D
Mialem na Titani pare ale 3 hack a o jedna sie zaminilem :)

Scarabeus89
21-11-2004, 14:10
e jak sie zamieszcza filmiki?
:(

cird
09-04-2005, 18:44
za***ist* filmik nic dodać nic ująć

Everad
09-04-2005, 19:16
rehost plx

Deziom
09-04-2005, 19:49
Przekroczony transfer ;/

rr_pwned
30-04-2005, 18:59
wy***any filmik drrakon gl!

chyba najbardziej kontrowersyjny polak na tytani

drrakon wyslalem ci 2bp sd :D docen to

Manaj
30-04-2005, 19:17
ladny film :)

Schihan
30-04-2005, 19:36
Prezkroczony transfer ;(

Erik Kazdoom
01-05-2005, 08:50
Masz Hunta Debilu *******ony ! Lepiej Sie Nie Loguj !!

SteLmi
01-05-2005, 10:14
Jak ściąga sie filmy do tibi na Republice ... Bo nie wiem :p
Plx..help me ;(

SteLmi
01-05-2005, 10:16
Ogladaj i komentuj xD

www.republika.pl/qenton/drrakon_2.rec

Jak sie to ściąga z Tej Republiki ;P
Bo nie Wiem... Help me !! plX :p

Zegenis
01-05-2005, 11:55
chca ogladac filmik z tamtego roku... -.-
btw... po co wy odswieżacie tematy stare

rr_pwned
12-11-2005, 03:05
rehost plz

neutronusek
13-11-2005, 12:28
Masz coś z linkiem :(

Zrób coś z tym

Draks
13-11-2005, 18:19
Wlaze na strone a tu Przykro nam, strona o podanym adresie nie istnieje.
:9 kurde a chcialem se obejzec bo gram na Titani ;( ;( ;( :confused: :confused: :confused: ;( ;( ;(

Emzy 13
15-11-2005, 16:41
Szkoda a chcialem looknac ten film =(