Pokaż pełną wersje : Psi zaprzęg
kajkoikokosz21
30-06-2007, 21:11
Witam chciałbym sie dostac na wyspe Inukaya z Chakoya
Mowie do typa hi-->passage a on mi odpowiada:
Iskan: I don't feel like transporting a stranger to the sacred isle.
Co zrobić żeby tam popłynąc? Prosze o pomoc...
Segalczuk
30-06-2007, 21:14
tibia.erig.net ... poniewaz nikt ci tu nie powie , bo to bendzie QS (quest spoilling)
poniewaz jest co czesc questa. Na www.tibia.erig.net masz spoil.
to trzeba miec naprawde ograniczone myslenie zeby nie potrafic po kolei wykonywac polecen npc'ow...
filobossek2
04-07-2007, 10:00
tibia.erig.net ... poniewaz nikt ci tu nie powie , bo to bendzie QS (quest spoilling)
poniewaz jest co czesc questa. Na www.tibia.erig.net masz spoil.
To takie coś tu jeszcze istnieje... ??
Ten NPC ma pewien problem ze swoimi psami, to samo powiedzial ci npc od barbarian test quest'a.
Wystarczy troche myslenia.
to trzeba miec naprawde ograniczone myslenie zeby nie potrafic po kolei wykonywac polecen npc'ow...
Ale to przeciez jest po angielsku !! Myslisz ze dziecko ktore dostalo neo na komunie zna angielski -.-? Ja np mam satysfakcje ze sam doszlem do barbarian testu xD Od npc dowiedzialem sie kto to jarl i gdzie jest ;) A potem go tylko uwaznie sluchalem..
Jak wykonać tą misję z tym głodnym psem ? Znalazłem go i nic chce mu dać mieśo lub szynkę rzucam i nic się nie dzieje ? Co mam robić ?
Ps. tibia.erig.net nie działa :(
@rybix
dzięki obejdzie się , bo już znalazłem , trollu i już expie na chakoyach moim kiną..
P.R.O.S.T.O.
18-07-2007, 12:55
Ale to przeciez jest po angielsku !! Myslisz ze dziecko ktore dostalo neo na komunie zna angielski -.-? Ja np mam satysfakcje ze sam doszlem do barbarian testu xD Od npc dowiedzialem sie kto to jarl i gdzie jest ;) A potem go tylko uwaznie sluchalem..
Jak jesteś taki mądry i wszech uzdolniony to szkoda, że nie wiesz, że pisze się doszedłem a nie doszłem....
Sorry za offtop:/
Pozdro:D!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.