Pokaż pełną wersje : Co najczęsciej zabijacie?
Mianowicie jakie potworki najczęsciej zabijacie
Sonda będzie miała tylko 6 opcji i podam tam przedziały między nimi.Czyli np.Od trolla do minotaura :O
nawigator
01-11-2003, 03:32
Ludzi :D
Ja najczęściej bije cycki :]
Oryginalnie dodany przez Mefi
ty cyce ?? pfffft
sam sie bałes isć na poh bo mówiłeś że za słabo ciśniesz z HMM (po prostu masz niski mlvl)
ja tam bije Cyce.. mino guardy... dwarfy ... itd
Oryginalnie dodany przez Mefi
ty cyce ?? pfffft
sam sie bałes isć na poh bo mówiłeś że za słabo ciśniesz z HMM (po prostu masz niski mlvl)
ja tam bije Cyce.. mino guardy... dwarfy ... itd
Ja tem elje co mi pod miec podejdzie....chyba ze mnei leje powyzej 70 za kazdym razem to wtedy pomagma sobie runkami.... :]
Ja tam poluje w obecnej chwili na elfach arcanistach i przede wszystkim slimach.
Na ds jeszcze nie pójdę bo się boję o moje życie :D
Ja mam na razie 8 Lvl więc moimi ulubionymi stworkami są WASPY w jaskini koło Ab. Nie mają loota ale wykorzystuję je tylko do szybkiego expowania ;)
Eustachy
02-11-2003, 21:28
JA ZABIJAM roty i dwarfy :P pasuje ??
Ja tam najbardziej lubię węże (choć nie tylko oczywiście). Tych zwykle nikt nie zabija, więc jak się zleci cała kupa (?) to się człowiek bawi. A jak wreszcie wyjdę z tego jednocyfrowego poziomu, to idę na minotaury :)
A ja narazie bije miedzy ratami a skeletonami bo jestem na rooku (1 lv ^^) :D
Z drugiej strony ciężko, żeby ktoś zaznaczył opcję, że najczęściej chodzi na demony bądź herosów... Wiadomo, że są tacy, którzy chodzą, ale żeby NAJCZĘŚCIEJ... nie wydaje mi się. A mnie to ciężko się zdecydować, bo chodzę sobie na PoH i może rzeczywiście najwięcej to zabiję cyklopów, no ale równie chętnie biję te guardy, dsy, orki lidery, gs jak się czasem trafi...
Ja mam wielki sentyment do FireDevili - po prostu je uwielbiam (zabijac i sumonowac), ale najczesciej to chyba ghoule, dsy,slimy. Czasem GS'a.
ja najczesciej najmocniejsze to hmm niech pomysle ?? SLIMY
Każdy potwór jest dla każdego lvl.Kto chce ten może iść
na silniejszego potwora ,ale musi się liczyć że może stracić życie.
Ja chodze z kolegą na zamek koło ab.
Jak 9 palladyn level on 11 knight na zmiane jesteśmy blockerami :)
Minotaur
Ork Warrior
Dwarf
Ork Spearman
Ork
Elf
Zerka, minotaur guarda i archera sobie narazie darujemy :-)
hmmm zalezy kim gram
jak pallkiem to zdecydowanie cyce rulx ale teraz jak przechodze rooka to lubie skele i bugi
Lord Czaja
05-11-2003, 19:38
ja cyce, gobliny i trolle...a to nie jest jeden przedzial wiec zaznaczylem cyce :P 8)
Ja mam dylemat bo zabijam najwięcej coś pomiędzy opcjami 1 i 2 czyli rat-powiedzmy orc warrior :D 8)
cycki najbardzie sie placa bic bo sa slabe, glupie :), i daja duzo expa (no i wystepuja w wiekszych ilosciach)
eeeeee tam wymiękacie przy mnie Cyclops to najlepszy typ do EXPowania, a jeszcze jak chcecie zarcia to już wogle.... czasem tez GS jest do expowania ale to juz gorsze dla palka 18lvl:P
Najlepiej jest na Pohu :)
Ja zabijam glownie cyce i mino guardy, ale jak jest duzo boltow i nie ma lagow to sie idzie na gs-y :D A loota jest tyle ze spokojnie starcza na bolty i jeszcze troche zostaje :)
Ja akurat nie mam szczęścia do gsów. Na te kilka co zabiłem, to najlepsze, co mi się trafiło to p-armor, a tak to tyle złota, co w przeciętnym rotwormie...
Od czasu gdy się ulepszyłem od 9 do 13 pallem to chodzę na:
Cyklopy
Pojedyńczy DS
Dwarf Soldiery ewentualnie pojedyńczy guard
Ja Jak mialem Paladyna Tygryss`a To siedzialem na POH`u caly czas... tylko do miasta po syrzaly i itemy sprzedac...
teraz z Moim UKOCHANYM sorcerer`em bije Swampy ale ide teraz Do JASKINI ROTWORNUF
Ja tam rotwormy nawalam bo maja i duzo kasy i zarcie zostawiaja :P
hehe ja z Bzyq`iem ide na rotworny loota zbierac na FS`a zbiera a ja na czary :) wirec idziemy do jaskini to ja nabije duuuuuzo expaaaa :DDDDDD
Bloody_Izual
30-11-2003, 16:16
Ja tam bije różne stworki ale lubie bić:roty,dwarfy,soldierki,ds'y,warriory,minoski,gu ardy,cyce,elfy,scouty,beholderki,ghule,skeletony.
zalezy od lvl ja teraz zabijam be :D holdery
Siedzie sobie teraz na pohu i przyszła mi gradka na bicie leederów
jak się nasuną to też zerkery.
JA bije co mis ię nawinie. Ostatnio próbowałem się z Guardem, ale po staraice 150hp stwierdziłem że musiałbym się kilka razy sklonowac żeby wygrać :D A tak to bij ww, roty,dwarfy,elfy,orc wariory,itp. Czyli między 1 a 2
Ja tam obecnie chodze na minocki i cyce
zeby skilla nabic
Moze inna statystyka: Co nas najczesciej zabija:
Wg strony tibii statystycznie najczesciej nas zabija ...Humans (tak, tak zobaczcie statystyke). Na drugim miejscu jest poison spider (chyba rook na ogol). Na przyklad w ostatnim tygodniu na moim serwerze:
death by humans: 4447
death by poison spider 292
total deaths: 9394
Dlatego ludzie to najgorsze potworki ale moze po update cos sie zmieni.
Oczywiscie Becholdery :)) Fajna plazma sie rorbryzguje :)) :D
Logan Hellrion
05-12-2003, 20:54
Ja najczęściej na frost trollach ,slimach ,minotaurach różnie bywa :))
Oryginalnie dodany przez Akum
Oczywiscie Becholdery :)) Fajna plazma sie rorbryzguje :)) :D
Plazma? A wiesz przynajmniej, co to jest plazma (http://wiem.onet.pl/wiem/018095.html)? No, tam jeszcze nie wspomnieli o komputerowym efekcie plasmy, ale to i tak bez znaczenia.
Po za tym po co wogóle ten temat jest? Przecież są statystyki na tibia.com, gdzie pięknie widać, co najczęściej i w jakich ilościach pada.
nightkin
05-12-2003, 22:55
Osobiscie palkiem na moim dosc niskim lvlu lubie bic mino guardy, bo jednego zabijam czterema-piecioma strzalami, a loot jest calkiem niezly.
od kiedy zrobilem swoim rycerzykiem 14 lvl glownym zrodlem exp dla mnie sa dwarfy wszelkiej masci :-)
najlepszy exp dla rycka do tego nie potrzebny jest pacc ( wiem wiem cycopolis jest lepsze :) ) ale jak nie masz pacc lej dwarfy :)
Ja tam bije sorcem na 11 poziomie roty, dwarfy, amazonki i valkyrie.
Dwarfs Guards. 25k expa w godzinkę bez problemu przy wolnym spawnie.
Loozaczek
27-12-2003, 10:56
Najczęściej to rotki i demon szkielety na fibuli, nie pogardze również Cyckami w ms ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.