zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Hity z broni, do której nie dorosłem ;]

Metal_Marian
01-07-2007, 00:42
No właśnie. Mam pytanie dotyczące hitów po update.

Oczywiście jestem knightem, z okazji Upa postanowiłem znowu nieco w Tibię pociachać, tym bardziej, że knighci mają teraz fajnie B)

Ale standardowo z Fire Axe'm w dłoni i Dragon Lance'm na plecach radośnie idę na expowisko... Jeszcze nieświadomy ograniczeń levelowych broni. W drodze looknąłem na Fire Axe'a, żeby przeczytać ten wspaniały tekst "The blade is a magic flame." A tu proszę: lv35++. Jeszcze w szoku skontrolowałem D-Lanca - lv60++ ;(

---------------

I w tym rzecz właśnie. Ciekawy jestem, jak bardzo maleją obrażenia broni, do której nie mamy odpowiedniego levela? Bo załatwiać 'przestarzałe' (przynajmniej jak na stare standardy) uzbrojenie jakoś mi się nie uśmiecha.

Halp, pls :D

M4r3X
01-07-2007, 00:45
Są takie same jak przed update.

Czyt. Gdy mając 25lv używasz Fire Sworda, bijesz tak jakby 'update' dla ciebie nie istniał.

Bynajmniej cos takiego zauważyłem u siebie.

Metal_Marian
01-07-2007, 00:47
Ta? :D super, mam nadzieję, że masz rację

Macunio
01-07-2007, 00:55
slyszalem ze 10lv z w hammer walil max po 13 , ja natomiast z 50lv i gsem zaliczylem jedynie slimy i roty i jakos nie czulem roznicy ,, moze im blizej do osiagniecia minimum tym lepiej sie sieka.

domin3x
01-07-2007, 09:40
Idź expić i sprawdź sam, a nie temat na forum zakładasz

Sorcerereq
01-07-2007, 09:46
Są takie same jak przed update.

Czyt. Gdy mając 25lv używasz Fire Sworda, bijesz tak jakby 'update' dla ciebie nie istniał.

Bynajmniej cos takiego zauważyłem u siebie.
Oh, dziwne, ja z Avengera po update nie mogłem walnąć 150+... a przed upem często 180+/- wchodziło

Avallach
01-07-2007, 10:38
kolega 17 lvlem z dragon lancem, nie przebijal sie w roty, a w RATY po 1, max 2.
Inny kolega, udezajac z fury cluba na 19 lvlu, przebijal sie lepiej niz z broni na swoj lvl.

Morał: Jeżeli brakuje ci 1 lvl do broni mozesz spokojnie uzywac, ale jak brakuje ci lvly 40+ to juz raczej nie ;/