Pokaż pełną wersje : Paladin/Knight - moc ataków
papik1992
01-07-2007, 11:44
Summer Update - Balance postaci. Sorcerom i Druidom dostało się po dupie a knightom i palkom tej mocy którą stracili magowie przybyło. Cip Soft powiadomił że w następnym Update dojdzie coś dla naszych magów, ale czy będziesz czekał pół roku żeby sobie pograć porządnie ? Bo ja nie. Jestem zmuszony zostawic mojego sorca i zrobic pallka/knighta by nie stracic zabawy/kasy/lvl'a.
I tu pytanie do was.
Ciosy po Update:
Za ile wali Pallek na :
10 lvl (speary) skills powiezmy 50
20 lvl (arrows) skills 50-55-60
30 lvl (arrows) skills 60
Za ile wali Pallek na :
10 lvl (XxX) skills 50
20 lvl (XxX) skills 60
30 lvl (XxX) skills 65
Evil-Mateo
01-07-2007, 11:51
Z easy dla sorców przełączyli na medium i już zmieniasz profesje brawoooo
Eragon0104
01-07-2007, 16:10
pomyśl zanim coś napiszesz... graj ta profesją która lubisz, a nie tą która jest najlepsza zdaniem kolegów z placu! ja zaczynając grać słyszałem "graj druidem jest super" ! "graj sorcem on wymiata"! "graj knightem nim jest na początku najłatwiej"! ale ja wziołem palla! i grałem palkiem męczyłm się jak był słaby! i teraz adlej nim rgam! i nie anżekam!
Nie graj dla expa graj dla przyjemnosci. Jesli lubisz sorka to nim graj, zobaczycz ze cipowie wkoncu cos przygotuja dla Ciebie, a nie zmienianie profesji oplaci Ci sie!
Oby takich ludzi jak ty było jak najmniej...a ta gra będzie prawdziwą przyjemnością :)
Summer Update - Balance postaci. Sorcerom i Druidom dostało się po dupie a knightom i palkom tej mocy którą stracili magowie przybyło. Cip Soft powiadomił że w następnym Update dojdzie coś dla naszych magów, ale czy będziesz czekał pół roku żeby sobie pograć porządnie ? Bo ja nie. Jestem zmuszony zostawic mojego sorca i zrobic pallka/knighta by nie stracic zabawy/kasy/lvl'a.
I tu pytanie do was.
Ciosy po Update:
Za ile wali Pallek na :
10 lvl (speary) skills powiezmy 50
20 lvl (arrows) skills 50-55-60
30 lvl (arrows) skills 60
Za ile wali Pallek na :
10 lvl (XxX) skills 50
20 lvl (XxX) skills 60
30 lvl (XxX) skills 65
nie wiem czy cie to poratuje ale moge ci powiedziec żę 31 najt ze skillami 63/62 potrafi walnąć zerka za 163.
wiem że pytałeś o palladinów(nie palladynów to co innego!!!!!!) ale tytuł tematu dotyczy też najtów...
Ja 29 rpem ze skillem 62 (n-pvp wiec mam dist daleko w dupie) walnalem scaraba za 188 z royal speara + 56 z exori con, ladne combo dostal xD
W crypt shamblera 162 chyba byl best (wszystko royal speare)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.