Pokaż pełną wersje : 'Najlepszy bot do tibii"...czyli jak reagujesz ;)
Chciałbym dowiedzieć się w jaki sposób reagujesz gdy widzisz temat reklamujący bota, który najczęściej jest keyloggerem ;)
IwanGrozny
01-07-2007, 12:31
Ostrzegam innych forumowiczów gdyż na tym forum jest wiele newbiow ktorzy zapewne mysla ze taki bot im pomoze... a tylko zniszczy
oli_powrot
01-07-2007, 12:42
Wychodze i mam to gdzieś, bo mam swojego niezawodnego bota ;d
Ściągam plik, skanuje, a jak nic nie wykryje to sprawdzam Hex edytorem :p
Przeważają głosy ludzi "olewających" takie tematy. A potem ludzie sie skarżą, że takie tematy są na forum przez wiele godzin.
4-5 klikow i gosc musi zalozyc nowe konto, bo ma perma a po postach nie ma sladu.
Oczywiście ściągam bota.
Wierzę, że wspaniały, dobroczynny człowiek pragnie podzielić się z nami efektami swoich nadprzeciętnych zdolności w szukaniu rzeczy tak bardzo pomagających nam w codziennym życiu.
Oczywiście robi on to zupełnie bezinteresownie, właśnie dlatego zakłada nowe konto - chce być skromny.
Reportuję post. Nie lubię 'olewactwa'.
Knight Simon Dark lord
01-07-2007, 14:00
Ja reportuje.Im szybciej mody usuną post z linkiem tym mniej osób będzie narzekało że ten link to keylogger który zabrał im passy do ich super-mega-hiper-odlotowych postaci mających p-seta.Wniosek-Report i koniec
Jestem ciekaw, ilu moderatorów tej strony na bieżąco przegląda reporty od userów.
Wracając do tematu - ściągam plik, a potem go sprawdzam.
Valderor
01-07-2007, 14:16
Od razu ściągam keyloggera, żeby mu się przyjrzeć. Dobrze jest być na bieżąco, a nuż wizzard wymyśli wreszcie coś inteligentnego? Ponadto czasami można trafić na perełkę, np. keyloggera w którym widoczny jest adres email haxx0ra lub konto i HASŁO ftp na które wysyłane są passy.
Gdy już pobiorę plik, to drugim krokiem jest oczywiście raport.
Zwykle wale reporta i wychodzę, aczkolwiek czasami coś dopiszę.
Zwykle wale reporta i wychodzę, aczkolwiek czasami coś dopiszę.
Np. swój idiotyczny obrazek "Owntibia - czy naprawdę tego chcesz?".
Olewam. Gdybym miał raportować każdy temat na forum, w którym autor lub inna osoba podaje linka do kejloggiera, 3/4 czasu spędzałbym na pisaniu raportów.
Moczymordah
01-07-2007, 15:11
Zwykle nie wchodzę, i tak mam lepszego...
Mapa_Europy
01-07-2007, 18:27
Ostrzegam bo ktoś ściągnie to świństwo :confused:
Np. swój idiotyczny obrazek "Owntibia - czy naprawdę tego chcesz?".
Dokładnie, ten seksowny obrazek ;;.
Szekelebongo
01-07-2007, 19:17
Jeszcze nigdy nie zareportowałe niczego na forum.
Zazwyczaj piszę coś do autora w danym temacie - nigdy nie używam wulgaryzmów, nie wyzywam, po prostu piszę że za to jest Ban i tyle.
Jak ktoś się namęczy i wymyśla ciekawy opis "programu" to sobie ściągam i patrzę cóż to za "nowość" :)
Pozwoliłem sobie odświeżyć temat ;)
Mam dziwne wrażenie, że ostatnimi czasy więcej osób próbuje pomagać moderatorom w ich ciężkiej pracy ;)
A czemu nie ma opcji:
Olewam gościa i nazywam go debilem?
Jak tak to nie oddaje głosu.:(
@Up
to podchodzi pod "wychodze bo mam to gdzieś"
Up: Czy ja wiem. Ja nie wychodze tylko bluzgam na gościa i jego głupote. Ale zaznacze co mi pokazałeś. :D
OjciecChrzestny
23-09-2007, 18:19
ściągam plik<-- nie wiem dlaczego to zaznaczyłem ale jakoś mnie skusiła ta opcja :D. cóż przyznam się że jak ktoś mi poleci fajnego bocika to go ściągam.
ale te z forum.tibia.pl nigdy nie ściągam :>
Jeśli już sie wypowiadam to ostrzegam ale zazwyczaj to olewam bo bot etc jest tu zuo (co popieram) a nie wierze zresztą że osoba z dzisiejszą datą dołączenia jest tak wiarygodna i wspaniałomyślna że puszcza bota za free w dodatku na stronie na kitórej jest on zakazany a i sam bota nie używam. :) koniec.
^,^ chyba najdłuższe zdanie jakie zrobiłem :P
^,^ chyba najdłuższe zdanie jakie zrobiłem :P
Chyba najdłuższe zdanie bez znaków interpunkcyjnych jakie widziałem.
Zaznaczyłem WYSYŁAM RAPORT, aczkolwiek dopisuję też coś od siebie. Wspaniały sposób na wyładowanie negatywnych emocji :)
@up: Wierz mi, bywały dłuższe na tym forum ~_~
dartra111
23-09-2007, 21:28
Wychodzę bo mam to gdzieś.
KrEmAs KAc
23-09-2007, 21:32
Report Post
Wiesz, nie zawsze te nooby promują boty, nie raz jakieś inne programy, niekoniecznie wspomagające grę.
Jeśli temat jest świeży i nie ma żadnych postów, wychodzę z tematu. Jeśli już parę osób sprawdziło, że to keylogger, to tak dla odmiany- wychodzę z tematu...
Krzychu510
24-09-2007, 15:45
Mam to gdzieś w Tibie i tak nie gram ;)
Kup.Se.Musk
24-09-2007, 17:17
Wchodzę aby przeczytać posta i pośmiać się z dzieci, którzy mają IQ równe cegle, ponieważ myślą, że ktoś nabierze się na taki kit. Po przeczytaniu wyczerpującej treści, opuszczam temat.
@up: chyba ostatnio cierpisz na brak lektury w przekazie o dużej bo posty ogranicza sie do 2 słów (np: super bot, wejdźcie i sprawdźcie) + linka ;)
Jednak ilościowo jest tu takich "lekturek" dużo... Niestety :confused:
Wchodzę w temat, reportuję post i czekam aż idiota zostanie zbanowany ^^
Piszę jakiś zajebiście przedowcipny komentarz. Który i tak zostanie usunięty przez złych modów. ;<
Segalczuk
24-09-2007, 23:14
Najczesciej ostrzegam , ale czasami olewam xd. A zresztą keylogery pomagają w wyczysczaniu takich noobow sharerow/boterow etc etc etc , no wiem są wyjatki
że jakiegoś porządnego gościa haknom ale to rzadkość jak ten shield z licha xd coraz wiecej osub go ma ale jest ciagle uważany za rare.
Ojjjj czekam na recomenty mojej wypowiedzi xd
Sozemego
24-09-2007, 23:52
Nie wchodze.
Pisze raport z dołączonym zaje***cie fajnym komentarzem żeby mod się pośmiał.
PS. Misza, ty jesteś bardziej za***isty ode mnie, więc tego nie widziałem ;<
Oczywiście, że wysyłam ostrzeżenie moderatorowi.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.