Pokaż pełną wersje : Cs Server i coś na temat admina!
Siemka ! Dzis jak zwykle chcialem sobie wbic na serwa cS popykac ... Wchodze i po chwili gry jeden z adminow mial bardzo malo Hp i kiedy mi wyszedl zabilem go niechcaca ;s On zrobil ze mnie rakiete ... Mialem staty -2/2 No to zrobilem reconnecta i wchodze a on odazu mi dał kicka + bana ... ADmin MELWIN
Uwazajcie na tego frajera ...
~Pozdro
Jak mozzecie zrobice cos z tym gosciem bo przez niego z tego co wiem nie gra tam juz ponad 15 osob ... :evul:X(X(
Christoph
01-07-2007, 17:17
Bo widzisz...
Gram ostatnio w CSa coraz więcej i więcej, tyle, że na NS, mam zamiar kupić oryginała w najbliższym czasie zeby sobie legalnie na stimie ciupnąć, i uwierz Mi, ze za TK to nawet na nieleglanych serwerach daja bana, takze najpierw trzeba nauczyc sie grac ;)
albo chociaz patrzec na radar... (PS. fajne staty... o.O widac, ze jestes pro)
PPS. Nie ten dział ^^
No a ty widzisz ,będąc Adminem też musisz odróżniać przypadkowe TK od umyślnego. A jeżeli chce żeby nie było takich sytuacji to niech wyłączy Friendly Fire i już proste. A nie zachowuje się jak Noob, "Admin zginął zaraz będzie restart rundy.:p " Pan Administrator pokazał po prostu brak klasy i w pewnym sensie Noobostwo.
Szekelebongo
01-07-2007, 19:20
Ja gram w CS 1.6 i za Team Killa często ludzi dostają kick+ban. Na mniej popularnych serwerach po zabiciu 2-3 razy admina pod rząd dość często idzie dostać bana. Po prostu niektórych to dowartościowuje.
Christoph
01-07-2007, 19:33
No rozumiem przypadkowe TK, ale skoro koles powiedział, że miał staty -2 / 2 no to przepraszam bardzo, ale miał prawo to odebrać tak jak odebrał o.O
No rozumiem przypadkowe TK, ale skoro koles powiedział, że miał staty -2 / 2 no to przepraszam bardzo, ale miał prawo to odebrać tak jak odebrał o.O
Czegoś tu nie rozumiesz, zabił gracza - staty -1:0. Został zabity jako rakieta - staty -2:1. W następnej rundzie ktoś go mógł poprosty zastrzelić....
Christoph
02-07-2007, 13:44
Oj przepraszam, nie zauwazyłem, mój błąd.
nie zdarzylo Mi sie jeszcze zostac zrakieconym, albo zrakiecic kogos, takze szczerze, to nie wiedzialem o tym nawet :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.