zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mamy serwer tibia CS, a może by...

Eragon0104
01-07-2007, 16:02
Mamy serwer Tibia conter strike... :]
Aby rgać trzeba miec orginał na każdy go ma wiem kosztuje tylko 20 zł teraz... ale nie każdemu chce się grać akurat w to:]
Co powiedzielibyście na załoznie serwera w grze wolf enemy teritory tzn. ET :] gra przyjemna bardzo... eden serwer powiecmy 18 osobowy + permanent XP save + dużo map :]
chciałbym poznac opinie osoby która zajmuje się serwerem tibia.pl CS... bo sam takiego serwera nie założe :/ Jeśli tibia.pl podjęła by się założenia tak owego erwera jestem w stanie pomóc jako refff mam kilkuletnie doświadczenie w tej grze.

Meryba
01-07-2007, 17:06
Jestem za ale i tak nic takiego nie zrobią.

Oerciak
01-07-2007, 17:16
Daj im kasę to zrobią....

Równie dobrze mogę powiedzieć,że chcę serwer dla Battlefield 2,też przyjemna gierka.

Mało macie tych serwerów?Bez jednego się obejdziecie.

Dewiacja
01-07-2007, 20:45
Jak już wyżej przedstawionio... da się wszystko, ale nie za darmo. Jakby jaki milioner przelał na Tibia.pl jakąś (ale nie bylejaką ;)) sumkę, to pewnie nawet by powstały polskie serwery tibijskie ;)

Dark Sven
01-07-2007, 21:55
A czemu tylko do Cs'a i ET? Ja Chcę do AA.

Głupi pomysł.

Nikast Shynix
01-07-2007, 22:46
Jakby jaki milioner przelał na Tibia.pl jakąś (ale nie bylejaką ;)) sumkę, to pewnie nawet by powstały polskie serwery tibijskie

Nie wiem tylko co ma Tibia.pl do serwerów Tibii... Bo jeżeli dobrze zrozumiałem nie chodzi ci o OTSy.

Dr. Omader
02-07-2007, 00:57
Okej, za sponsoruj taki serwer i chętnie damy info o tym. :)