zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Resp behe, vampka i fe pod gildia magow w ank

motyl1993
01-07-2007, 17:45
Witam. Mam do was pytanie: Co robi behe, vamp i fe pod gildia magow w ank i w jaki sposob da sie uwolnic z tamtad vampa. Bo to ciekawe miejsce na probe zsolowania go. Spotkalem juz tam nie raz uwolnionego fe, lecz nie wiem jak vampa uwolnic. Prosze o pomoc!

Elvena
01-07-2007, 18:07
Nie da się.

motyl1993
01-07-2007, 18:17
Skoro sie nie da to powiedz mi czemu fire elementala da sie wypuscic i jak go mozna wypuscic?

Szybki'Byll
01-07-2007, 18:17
Nie da się.

Ciebię nie da się uwolnić od komputera.

Owszem, da się uwolnić, gdzies musisz kopać na pustyni ale nie pamietam zabardzo gdzie, gdzieś koło tombów...

Kizon3
02-07-2007, 00:12
FE uwalnia se tam gdzie jest quest na black/white pearl za tp klikasz na lampe czy co to kolwiek jest cos na scianie tym uwlaniasz fe behe kiedys kolega mi tlumaczyl(ale nei recze za niego moze mowil zle ) ale juz nie pamietma jak to bylo ale napewno nie kompia eis ne [pusty ;p

dawid000
08-07-2007, 22:19
wchodzisz do pokoju z perelka i klikasz na pochodnie pojawiaja sie gwiazdki
schodzisz na dol i zabijasz fe
klikasz na dzwignie pod fe a pietro nizej znikaja mwalle i dzin uwolniony (wiem bo tam padlem na 38lvlu ;[ )
dalej sa zapadnie jak na anni ale zapadaja sie tylko pod dzinem

kolejna zagadka do rozwiazania

Avallach
08-07-2007, 22:24
Podobniez kiedys mozna bylo to zrobic, i ludzie solowali tam vampa, ale to chyna nieprawda.

jezeli pojdziecie nizej jest Djinn, za m wallami sa ciekawe itemki, lecz nie ma do nich dostepu: carrot of doom, boots of waterwalking, bp of holding i pare innych.

Kaiilus
08-07-2007, 23:01
Radze poskilowac troche i na Vampka bedziesz mógł sobie skoczyć. Teraz też możesz nie mówie nie ale jak lubisz wastowac kilka uh na jednego słabego potworka to prosze bardzo ;] O VAmpirku nic nie wiem ;] tzn nie wiem czy da sie go uwolnic ;p

Szybki'lols
09-07-2007, 02:07
Witam. Mam do was pytanie: Co robi behe, vamp i fe pod gildia magow w ank i w jaki sposob da sie uwolnic z tamtad vampa. Bo to ciekawe miejsce na probe zsolowania go. Spotkalem juz tam nie raz uwolnionego fe, lecz nie wiem jak vampa uwolnic. Prosze o pomoc!

Wiem że da sie uwolnić all stworki FE,zabiłem Vampka nie pamiętam jak sie otwierało,a behe zabił pewnien koleś cały room był zatkany a koleś postawił FE który sie pojawił u beha i go zabił.

lukaszlukasz
09-07-2007, 07:43
Mhm, tylko pokaż mi FE, który ubiłby behemota... i 2 rzecz nawet jeśli udało by się go przywołać za ścianą (lol to i tak niemożliwe) to behe przerzuciłby się na FE i zmiażdżył go...

Gered
09-07-2007, 09:01
dalej sa zapadnie jak na anni ale zapadaja sie tylko pod dzinem

jeszcze dziwniejsze, ze nie zawsze sie zapadaja pod djinem, a nawet moge powiedziec, że rzadko tak się dzieje...

w sumie, temat byl omawiany tysiace razy, moim zdaniem otworzą to w nastepnych update'ach... jak zwykle ;)

Garen
09-07-2007, 10:16
fe i vampa da sie uwolnic, co do behe to jeszcze nikomu sie nie udalo go wypuscic, na tibianews mozna znalesc ss jak caly pokoj byl zapchanu ludzmi a 1 mag summonowal dsa ktory bil behe az padl, ogromna ilosc tych dsow zsummonowal :P