PDA

Pokaż pełną wersje : Problem Z Dwarf Soldierem.

Razoth
09-10-2004, 12:15
Mam taki problem z Dwarf Soldierami. Jak właże na trzeci poziom w kopalniach, to na otaczające mnie soldiery posypują sie gfb. Potem gdy łaże i wybijam, to kilka ich strzałów i musze sie wycofywać (chodzi mi o ich strzały z kuszy). Mam więc dwa pytania:

1.Od jakiego levela na nie chodzić??? W sumie teraz Magic shield mi niewiele pomaga.

2.Czy wraz ze wzrostem levela, maleje prawdopodobieństwo że mnie trafią z kuszy?? Czy tylko shielding na to wpływa??

Jestem Pallem na 16 lvl, skille : 50/34

Edit: I jeszcze: Od jakiego shieldinga moge chodzić i trenować na nich ze spearami??

Vegefa Ziom
09-10-2004, 12:18
1. Myślę że musisz zrobić jeszcze z conajmniej 3 lvle i skill koło 56 w diście
2. Wątpie, tylko shielding i oczywiście stuff

Earl
09-10-2004, 17:06
Masz bardzo kiepski shielding. Pochodz sobie ze spearamia na roty albo normalne dwarvy.. Ja chcesz cos trochu lepszego to ew. amazonki i valkirie w amazon camp. Na soldiery z kusza/lukiem raczej sie nie oplaca chodzic. Kazde potworki dystansowe moim zdaniem lepiej bic zapalkami

Razoth
09-10-2004, 21:01
Ok. Thx, już nebędę na na soldierów strzał marnował. Ale potem zaczne chodzić na Dwarf Guardy i wtedy bez kuszy sie raczej nieobejdzie :(

Nachodzi mnie jeszcze jedno pytanie - od jakiego shieldinga można spokojnie, i bez większych stresów blokować dwarf guardy i ghoule?? :berserk:

DR.UTi
09-10-2004, 21:48
Dwarf guardy możesz blokować od około 50 w shieldingu.Jednak będziesz tracil w miare hp więc przed 60 w shield. nie polecam "blokowac". Na guardy mozesz w sumie juz skikac...tylko musisz poprawic skille. Do okolo 60 w dist i ze 45 w shieldzie. Wez sobie BP UH i zawsze to gb:)...i mozesz expic:P.....( aa...na guardach sie nie trenuje:P Tak czy siak za mocno walą:P)

Razoth
10-10-2004, 07:56
Ok, thx wszystkim. :) Rozwiązaliście jeden z moich problemów. Gratz!! :)

eldian
10-10-2004, 10:28
praktycznie mozesz isc juz ale radze wzionc tam w ab jes t dziura z 2 rotami wzion c je na klate i stac przez troche dla shieldu:P aha trenic mozesz od .38? tak mozna ale uwazaj maks 2 na klate