zaloguj się

Pokaż pełną wersje : OrgImprez - czyli orgainizacje przyjęć na NOVEJ

_Berry_
01-07-2007, 18:29
Firma OrgImprez
Firma została założona niedawno. Jest to zakład, który organizuje różnego rodzaju przyjęcia na świecie NOVA w Tibii. Zainteresowanych zapraszam na oficjalny blog (http://orgimprez.blog.onet.pl/).
----------
Do poprawnego i ciekawego funkcjonowania zakładu posukujemy paru pracowników i ochroniarzy. Każdy lvl będzie mieć jakieś zajęcie i zarobi pare GP.
Poszukujemy:
dostawce jedzenia, -//-owoców, -//-napojów, -//- mebli, muzyków, wokalistów, ochroniarzy(+25lvl), przeprowadzanie low-lvl na ustalone miejsca i inne.

Jeśli masz jeszcze jakiś cekawy pomysł zgłoś go do nas!! Napewno go rozpatrzymy!

Segalczuk
01-07-2007, 18:38
Ale sie usmiałem ... organizacja imprez na novej .... ohh yea ;p jak ci chociaz 3 klijentow zaplaci wiecej niz 1 k to masz lucka;p i to sie zglasza raczej na forum.tibia.com

janek@
01-07-2007, 23:40
hehe :D

Pomysl jest kiepski choc jestem zawsze za rpg'owaniem. ;]
Odpusc sobie bo i tak na te imprezy nikt nie przyjdzie jesli beda platne. Wszyscy poganiaja za kaska i lvlem zapominajac o prawdziwej zabawie jaka maja czerpac z tej gry.

Tak czy owak mozna tylko pogratulowac checi. ;p

Voon
02-07-2007, 10:11
Gratulacje chęci...
No nie wszyscy hlvl tylko expią ale też obchodzą swoje urodziny :D
Widziałem kilka filmików i to rzeczywiście fajnie wygląda (imprezy)
Moge życzyć tylko powodzenia

ripper
02-07-2007, 10:31
Ochroniarze na 25+ = ) to jest moc.

Yelok
02-07-2007, 12:32
@Up
To sie nazywa Protector a nie ochroniarz :D

XazatarX
02-07-2007, 12:37
sam zalozyciel tematu ma 9 level ;) wiec potrzebuje ochrone :D

Donpeyot
02-07-2007, 22:10
czym sie różni ch**owy tibijski wokalista od dobrego tibijskiego wokalisty ??

oli_powrot
03-07-2007, 01:36
Żałosne ^^ a w ogóle po co organizować takie zabawy jak to tylko na w grze. Żadnej korzyści z tego nie mam =/. Żal...