Pokaż pełną wersje : Polska Tibia ?
Inferno25
01-07-2007, 21:21
Witam,
Jestem tu nowy, tematów jest tu dużo i nic nie znalazłem. Czy istnieje spolszczenie do Tibii ?
Pozdrawiam.
Kurczakos
01-07-2007, 22:20
@up: Nie wiesz - nie odzywaj sie...
Istnieje spolszczenie lecz do starszych wersji tibii, mysle ze niedlugo powstanie tez do Tibi 8.0...
Ja se sam zrobiłem i mam ^^
@up
" a moge cie dotknac? :( "
Nikast Shynix
01-07-2007, 22:41
Oficjalnego spolszczenia nie ma. Są za to spolszczenia nieoficjalne, ale o ile dobrze pamiętam, są one nielegalne (ale nie jestem pewien).
@down: Czyli dobrze pamiętałem.
Vanhelsen
01-07-2007, 22:51
wszelkie spolszczenia są ingerencją w klienta gry czyli łamią regulamin i ich używanie grozi banem...
Jest nielegalne tak samo jak edytowanie spr czy cokolwiek innego, ale jak to wykryć ? ;)
A poza tym to po co to komu ?
Szekelebongo
02-07-2007, 00:51
Można to wykryć w sposób najprostszy jak choćby sprawdzanie zajmowanego rozmiaru. Być może leży to w formacie pliku i opcjach z nim związanych.
Jutro być może udzielę lepszej odpowiedzi :)
dawid000
02-07-2007, 13:29
@up: Nie wiesz - nie odzywaj sie...
Istnieje spolszczenie lecz do starszych wersji tibii, mysle ze niedlugo powstanie tez do Tibi 8.0...
jest juz spolszczona tibia 8.0 ale niestety jest na konkurencyjnej stronie o tibii a linka ci nikt nie poda
Christoph
02-07-2007, 13:50
Po co Ci spolszczona Tibia, skoro, aby sprawnie w Nią grać musisz znać angielski? chyba, że NPC też chcesz spolszczyć
PS. mały apel, jak nie umiecie po angielsku chociaz "Kali eat Kali drink" (Bo nawet zdanie "Me want buy GS what price is on this server" dla w miare kumatego czlowieka jest zrozumiałe) to sie nie wypowiadajcie na Game-Chacie! :)
TAK nawet jeśli są tam sami twoi znajomi Polacy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.