Pokaż pełną wersje : W moim domku ktoś śpi! :[
Nie znalazłem nigdzie odpowiedzi na mój dość dziwny, ale poważny problem. Otóż kupiłem sobie domek (zalicytowałem), a następnie poszedłem zobaczyć jak wygląda. Wszystko ok, pusty, ładny domek tylko... ktoś w nim śpi! Co jeżeli gość się w ogóle nie zaloguje? Będę miał 2 łóżka, w tym w jednym z trupem? O.o A zrezygnować z chatki się nie da podczas licytacji
Hehe rzeczywiscie dziwny problem :D. Przypomina mi to zlotowlosa :PP ta bajeczke. No ale lipa dopuki ziomek sie nie obudzi nie bedziesz mogl tam spac no chyba ze sprubuj trez sie wepchac mu do wyrka :D.
Maldinii
02-07-2007, 12:48
A w mojej misce nie ma owsianki...
Odp:
Złotowłosa Dziewczynka
A na SERIO
Jak on sie zaloguje to go z domku wywali, więc nie martw się.
@up
Prawdopodobnie nie masz racji.....po kupnie tamtego playera co spi nie wywali z domku tylko nadal bedzie spal.
@mikmas
jak kupisz juz ten domek, kliknij na tego goscia USE a go wywali z chaty i ty pojdziesz spac na jego miejsce.
/Pozdr.
Xative! Pocieszyłeś mnie :)
Cóż! Zobaczymy <scary>
Maldinii
02-07-2007, 14:36
@up
Prawdopodobnie nie masz racji.....po kupnie tamtego playera co spi nie wywali z domku tylko nadal bedzie spal.
@mikmas
jak kupisz juz ten domek, kliknij na tego goscia USE a go wywali z chaty i ty pojdziesz spac na jego miejsce.
/Pozdr.
ROTFL ! On nie jest zalogowany, wiec jak go wywali? On kupil domek od ziomka i o 9.00 domek przeszedl pod jego imie a tamten poprzedniej nocy poszedl kimac i automatycznie wywali go przed domek jezeli sie zaloguje.
Nie musi klikac USE hahahahahha/\.
ROTFL ! On nie jest zalogowany, wiec jak go wywali? On kupil domek od ziomka i o 9.00 domek przeszedl pod jego imie a tamten poprzedniej nocy poszedl kimac i automatycznie wywali go przed domek jezeli sie zaloguje.
Nie musi klikac USE hahahahahha/\.
To zadziała na tego gościa jak tp -.-
Ja bym proponowal Ci zabic tego kolesia, bo moim zdaniem to jakis bandzior jest...
Nie placil rachunkow za dom (woda, prad itp) i komornik'i (cipy) zabrali mu chate, i wystawili na sprzedaz, wiec ja bym na twoim miejscu wziasc kuchenny noz, ale to musi byc kuchenny, jest taki bez żadnych skills noz, i go zadzgaj, nim on to zrobi pierwszy ;]
pzdR! :>
co tu sie wyrabia jak juz bezdomni w cudzych domach spia o_O
Kliknij na łóżko, w okolicy głowy, gościa wywali z łóżka a do domku nie będzie miał wstępu po zalogowaniu się. Nie musisz z nim spać :D
Stivusss
02-07-2007, 18:23
Kliknij na łóżko, w okolicy głowy, gościa wywali z łóżka a do domku nie będzie miał wstępu po zalogowaniu się. Nie musisz z nim spać :D
ale to zawsze jakieś towarzystwo xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.