Pokaż pełną wersje : Niefartowny Anni
Co tu duzo gadac noob team i bad luck :baby:
http://rapidshare.com/files/40611462/annie.rec.html
Goku_Sayian
02-07-2007, 20:10
rehostnij na tibicams bo na rapidzie limit wyczerpany ;)
rehost:
http://www.unbase.com/n/9085361636
Prowo'kator
02-07-2007, 20:27
Loool ale ludzie :PP Gratz xDDhuehehuehe
Jakby myslal to by uzyl te Magic Walle ktore mial pod nosem za siebie i by moze to zrobi... Ale ze nie mysli to niech placi za to.
Ponadto gdyby po zabiciu 1 demona zostali wszyscy na miejscach to by Despi przezyl, i moze by to wykonali. Ale jak juz wspomnialem nie mysleli nobo poco.
A co do Lady noto n/c:)
Troche Nab Team:D
Dark Knight
02-07-2007, 20:52
Ale sie usmialem haha :)
@up
Nie wiem o co chodzi ci z tym mwallem.
TaakHckaaT
02-07-2007, 20:55
Jakby myslal to by uzyl te Magic Walle ktore mial pod nosem za siebie i by moze to zrobi... Ale ze nie mysli to niech placi za to.
Ponadto gdyby po zabiciu 1 demona zostali wszyscy na miejscach to by Despi przezyl, i moze by to wykonali. Ale jak juz wspomnialem nie mysleli nobo poco.
hhaha koles ty wogole nie myslisz. to byl ek z 7 mlvl wiec jak mogl uzyc mwalle?
Z tego co pamiętam żeby użyć m wall trzeba mieć 9 mlvl ;]
Co do filmu to szkoda tego gościa co kręcił, więcej uh i dał by rade ;p
O lol... gdyby nie to że zdradziłeś nam zakończenie byłbym pewny że Ci się uda :) Gl next time ^^
oli_powrot
02-07-2007, 21:11
buahahah jak obejżałem filmik to jebnełem z beki xD. Ten despi to jakaś ostra lama a jeszzce ten lady co uhow nie miał to już w ogóle żal xD. W ogóle jak można wybierać sie na anni gdy nie ma się czasu....Żalllllll. Jeszcze myślałem, że ten knight tego demona zabije ale...miał pecha....
Cos Ci sie chyba pomylilo...
M walle kture mial pod nosem wymagaja 9 mlvl...
Iomer Thunderblade
02-07-2007, 21:19
Panie 62 rp, osoba przez która nie zrobili to Arvit, ktory nie wystrzelil przez calego annihilatora ani jednej gwiazdki !
o loool.. szkoda go troche.. moglby jebac czasem z explo albo z exori gran.. niech mi nikt nie mowi ze nie dalby rady sie wyuhac.. nie bylo innego wyjscia a ja bym nie patrzyl jak gine..
TaakHckaaT
02-07-2007, 21:43
o loool.. szkoda go troche.. moglby jebac czasem z explo albo z exori gran.. niech mi nikt nie mowi ze nie dalby rady sie wyuhac.. nie bylo innego wyjscia a ja bym nie patrzyl jak gine..
dokladnie tak. ja jak bym widzial 100 uh left to byl kombinowal jak huj zeby przez skonczeniam uhow go zbaic mfowac sie exori czy cos a nie staj i walic go z SCA ;/
Dark Knight
02-07-2007, 21:56
Panowie up wydaje wam sie, exori i na 80% zgon :)
babcia666
02-07-2007, 22:19
Szkoda knighta;p ale trudno... a ja mam pytanko:
ściągnełem tą tibicam 8.0 z stronki http://tibiaaddons.tibianetwork.net/index.php?topic=Downloads
Jak narazie sie nie logałem... ale czy jest to jakaś bezpieczna strona? Bo tibicam działa, a nie lubię mieć hacków;/
gardenian_
02-07-2007, 22:21
Dawno się tak nie uśmiałem xD
1. Drespi - chcę cię dotknąć ^^
2.
21:10 Arvit [110]: uhy
21:10 Keinen [104]: niemam
21:10 Using one of 366 spell runes...
OWNED XD
Filmik niezły :D
Powodzenia przy następnym wypadzie na anni :>
hmm... Arvit po tym nieudanym anni miał hacka?(41lvl) btw. on wogóle nie lał Demona zachował się jak n00b. Kina chyba manasów nie miał... hyh życze im powodzenia next time.
oli_powrot
03-07-2007, 01:42
2.
OWNED XD
Chodzi o to, że nie miał otwarych BP'ków..Jakby zaczał otwierać te wszystkie bp to by nie myślał o uhowaniu sie tylko o otwieraniu bpkow ;/
Radzik15
03-07-2007, 01:53
rehost:
Dlaczego to jest archiwum winrara? :/
Ma ktoś rehost bez wirusa?
2.
OWNED XD
Tutaj chodziło o to ze niebyły otwarte zeby mu podac BPki :P - wiesz troche ciezko sie pisze zminiajac m-ring i uzywajac chociazby Hota:]
Niezle gosciu sie trzymal jak by mial wiecej uhow to by zrobil. A tamta babka na poczatku (chyba babka ) to padla po 10 sekundach :PP Troche sie usmialem :p:]
ekhm ten knight mogl odrazu bic tego demona a nie tylko pal strzelal z assasin starow ;] a ten 2 bedzie wiedzial zeby wziasc nastepnym razem wiecej uh xD
Kropka997
03-07-2007, 16:50
rehost:
nacisnelem na linka i takie cos
The request has exceeded the allowable time limit Tag: CFSTOREDPROC
The error occurred in O:\WebSites\whypark.com\functions\SiteInfo.cfm: line 38
36 : <cfstoredproc procedure="SP_GetHomeArticles" datasource="#dsn2#">
37 : <cfprocparam type="IN" cfsqltype="CF_SQL_CHAR" value="#Replace(words, "'", "")#" dbvarname="_keywords" />
38 : <cfprocresult name="qHomeArticles" />
39 : </cfstoredproc>
40 :
Please try the following:
* Check the ColdFusion documentation to verify that you are using the correct syntax.
* Search the Knowledge Base to find a solution to your problem.
Browser Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.4) Gecko/20070515 Firefox/2.0.0.4
Remote Address 83.20.211.218
Referrer http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=137323
Date/Time 03-Jul-07 09:36 AM
Stack Trace
at cfSiteInfo2ecfm52660589$funcGETHOMEARTICLES.runFun ction(O:\WebSites\whypark.com\functions\SiteInfo.c fm:38) at cfindex2ecfm549449653.runPage(O:\WebSites\whypark. com\index.cfm:29)
coldfusion.runtime.RequestTimedOutException: The request has exceeded the allowable time limit Tag: CFSTOREDPROC
at coldfusion.sql*****cutive.getRowSets(Executive.jav a:544)
at coldfusion.sql*****cutive*****cuteCall(Executive.j ava:814)
at coldfusion.sql*****cutive*****cuteCall(Executive.j ava:749)
at coldfusion.sql.SqlImpl*****cuteCall(SqlImpl.java:3 20)
at coldfusion.tagext.sql.StoredProcTag.doEndTag(Store dProcTag.java:192)
at cfSiteInfo2ecfm52660589$funcGETHOMEARTICLES.runFun ction(O:\WebSites\whypark.com\functions\SiteInfo.c fm:38)
at coldfusion.runtime.UDFMethod.invoke(UDFMethod.java :338)
at coldfusion.filter.SilentFilter.invoke(SilentFilter .java:44)
at coldfusion.runtime.UDFMethod$ReturnTypeFilter.invo ke(UDFMethod.java:286)
at coldfusion.runtime.UDFMethod$ArgumentCollectionFil ter.invoke(UDFMethod.java:250)
at coldfusion.filter.FunctionAccessFilter.invoke(Func tionAccessFilter.java:53)
at coldfusion.runtime.UDFMethod.runFilterChain(UDFMet hod.java:203)
at coldfusion.runtime.UDFMethod.invoke(UDFMethod.java :165)
at coldfusion.runtime.CfJspPage._invokeUDF(CfJspPage. java:1773)
at cfindex2ecfm549449653.runPage(O:\WebSites\whypark. com\index.cfm:29)
at coldfusion.runtime.CfJspPage.invoke(CfJspPage.java :147)
at coldfusion.tagext.lang.IncludeTag.doStartTag(Inclu deTag.java:357)
at coldfusion.filter.CfincludeFilter.invoke(Cfinclude Filter.java:62)
at coldfusion.filter.ApplicationFilter.invoke(Applica tionFilter.java:107)
at coldfusion.filter.RequestMonitorFilter.invoke(Requ estMonitorFilter.java:48)
at coldfusion.filter.PathFilter.invoke(PathFilter.jav a:80)
at coldfusion.filter.ExceptionFilter.invoke(Exception Filter.java:47)
at coldfusion.filter.ClientScopePersistenceFilter.inv oke(ClientScopePersistenceFilter.java:28)
at coldfusion.filter.BrowserFilter.invoke(BrowserFilt er.java:35)
at coldfusion.filter.GlobalsFilter.invoke(GlobalsFilt er.java:43)
at coldfusion.filter.DatasourceFilter.invoke(Datasour ceFilter.java:22)
at coldfusion.CfmServlet.service(CfmServlet.java:105)
at jrun.servlet.ServletInvoker.invoke(ServletInvoker. java:91)
at jrun.servlet.JRunInvokerChain.invokeNext(JRunInvok erChain.java:42)
at jrun.servlet.JRunRequestDispatcher.invoke(JRunRequ estDispatcher.java:249)
at jrun.servlet.ServletEngineService.dispatch(Servlet EngineService.java:527)
at jrun.servlet.jrpp.JRunProxyService.invokeRunnable( JRunProxyService.java:192)
at jrunx.scheduler.ThreadPool$DownstreamMetrics.invok eRunnable(ThreadPool.java:348)
at jrunx.scheduler.ThreadPool$ThreadThrottle.invokeRu nnable(ThreadPool.java:451)
at jrunx.scheduler.ThreadPool$UpstreamMetrics.invokeR unnable(ThreadPool.java:294)
at jrunx.scheduler.WorkerThread.run(WorkerThread.java :66)
yy?
Chodzi o to, że nie miał otwarych BP'ków..Jakby zaczał otwierać te wszystkie bp to by nie myślał o uhowaniu sie tylko o otwieraniu bpkow ;/
gowno prawda!poprostu jest zulem i nie chcial dac zeby samemu nie pasc!!!(nie pomyslal jednak o tym ze jelsi jego partner by przezyl to dali by rade razem demca ubic).Przeciez ten knight wczesniej otwieral ciagle bp.. z naszyjnikami albo ringami!zreszta teraz uh jest na hotkeys(gdybyscie zapomnieli)wiec to zaden problem otworzyc i podac kumplowi bps.. nie raz widzialem anni z 4knightami gdzie nawzajem ze soba gadali w trakcie wykonywania go a nawet chatowali na game-chat.. MA ZA SWOJE!
gardenian_
03-07-2007, 17:02
Tutaj chodziło o to ze niebyły otwarte zeby mu podac BPki :P - wiesz troche ciezko sie pisze zminiajac m-ring i uzywajac chociazby Hota:]
Drogi Kargo oraz "Ktoś poprzedni". Chodziło mi poprostu o komizm tej sytuacji :P
Swoją drogą Avrit.. Kiedy patrzę 2 raz na ten filmik to rzeczywiście był z niego "uhający się" pomnik.
ja bym na jego miejcu bral z trupa assasin stary a on je zostawil czy mi sie zdawalo ?:p
wrogonastawiony
03-07-2007, 22:59
Niestety kolega Arvit miał pecha...
[']
22:14 Arvit [110]: uhy
22:14 Keinen [104]: niemam
22:14 Using one of 366 spell runes...
OWN3D ! :D
HAhah... Dawno sie tak nie uśmiałem.
Skąd tacy ludzie sie biorą?! :D
Dobrze mu że zdechł, jakby dał dla kumpla Uhy to by dali radę.
Tak po zatym, ziomek tak sie zesrał ze strachu że nawet Demona nie bił.
(mowa tu o knighcie, na początku... i o tym pallu co miał te gwiazdki a nie umiał ich użyć? :D xD? ;( )
20 uhow wiecej i anni done xP no ale coz :P myslales ze anni pojdzie szybciej :P
22:14 Arvit [110]: uhy
22:14 Keinen [104]: niemam
22:14 Using one of 366 spell runes...
OWN3D ! :D
HAhah... Dawno sie tak nie uśmiałem.
Skąd tacy ludzie sie biorą?! :D
Dobrze mu że zdechł, jakby dał dla kumpla Uhy to by dali radę.
Tak po zatym, ziomek tak sie zesrał ze strachu że nawet Demona nie bił.
(mowa tu o knighcie, na początku... i o tym pallu co miał te gwiazdki a nie umiał ich użyć? :D xD? ;( )
Jesli bys dobrze oglądał ten film to bys zauwazył że palek w ogóle nie bił - poco dawac uhy komus kto w ogóle nie pomaga? - ale i tak nie z tego powodu tych uhów nie dostał - po prostu w BP był śmietnik i niewiadomo który byl z uhami - poza tym panie pro gamer ciekawe czy bys bym w stanie ogranac w ogóle to zeby napisac chocby 1 literke w czasie tego questa :]
2. nikt sie ze "strachu nie zesrał" - po to są shooterzy zeby ATAKOWALI - bloker - ZEBY SHOOTERZY NIE WYRYWALI BUŁ Z ŁAPY - jeśli niejest ci znana taka definicja to radze wrócic na rook
Jesli bys dobrze oglądał ten film to bys zauwazył że palek w ogóle nie bił - poco dawac uhy komus kto w ogóle nie pomaga? - ale i tak nie z tego powodu tych uhów nie dostał - po prostu w BP był śmietnik i niewiadomo który byl z uhami - poza tym panie pro gamer ciekawe czy bys bym w stanie ogranac w ogóle to zeby napisac chocby 1 literke w czasie tego questa :]
2. nikt sie ze "strachu nie zesrał" - po to są shooterzy zeby ATAKOWALI - bloker - ZEBY SHOOTERZY NIE WYRYWALI BUŁ Z ŁAPY - jeśli niejest ci znana taka definicja to radze wrócic na rook
Taaa? Przecież to odrazu widać, jak sie ze strachu srali. Czemu nie bił Demona odrazu ? Po zatym to Tibia 8.0 wciskasz hotkey tylko, a druga ręką możesz nawet w nosie dłubac :baby:
Ja wogle nie rozumiem, raz ten pall bił raz nie bił... Miałeś jedną rękę wolną mogłes napisac "BIJ!"... Ale nadal nie moge ze smiechu. Rozwalił tekst.. z uhami.... Śmietnik w bp? Ojojoj... Może specjalnie nie chciałeś dać mu tych uh'ow?
Ad.2 Hrhrhrh... Nie gram już w tibie, gra zaczęła się robić za łatwa (dla Knight'ow i Pal'ow, kiedyś ktoś powiedział..."trzeba sie przyzwyczaić"- ja nie mam na to czasu). Po zatym mam sorca, a jego damage mnie załamuje.
PS. NooB Annihialtor RoX! :D;(
Pozdro ^^
@up
Wez wyjdz i zamknij drzwi....pro gamer lol, 10 latek ktory zyje swoim 40 sorcem;(
A co do anniego, to chyba Keinen napisal "bij" a Arvitowi sie cos zjebal*, gdybys umial czytac to bys wiedzial.
@up
Wez wyjdz i zamknij drzwi....pro gamer lol, 10 latek ktory zyje swoim 40 sorcem;(
A co do anniego, to chyba Keinen napisal "bij" a Arvitowi sie cos zjebal*, gdybys umial czytac to bys wiedzial.
Widze że umiesz jeżdzić ludzi. B)
Jedyna osoba której mi żal to teraz TY :D
Hmm mam o 5 lat więcej niż myślisz i nie gram już w Tibie :baby: X(
Co do Ciebie, kiedy bedziesz wykonywał annihialtor cwaniaku życze Ci SD'ka w plecy od kogoś z Twojego Team'u, i niech wyjmą z Ciebie uhy i zrobią z nich pożytek :evul: Masz 60 level, myślisz że napiszesz, "pro gamer" i Cie ludzie po rękach będą całować? Grubo się mylisz, w zyciu nie liczy sie tylko GRA! :baby:
PS. Ogladam anni 3 raz i nie moge z tych ludzi. :D
Jakby sie skupił, a nie wybierał z ciała jakieś śmieci kiedy mial 60-30 uh (wtedy prawie w ogóle nie bił demona) to by zrobił to anni ;)
alienrotfl
05-07-2007, 10:29
Omg Dajcie Rehosta..... Tak Trudno??...
Fearrorr
05-07-2007, 11:00
heh..szkoda troche:confused:.
Ale jakies 2 bp uhow wiecej i anni bylo by done^^
sallceson
05-07-2007, 13:02
nie moge obejrzec filmu bo nie moge sciaganc z rapida ;/ ale co do tych UHow... nie było tam czasem tak, ze koles mial bp z 19 uhami i kolejnym bp w ktorym znowu 19 uh i bp itd - wtedy nie mial szans dac komus uhow bo gdyby wyrzucil to sam nie mialby nic :) no chyba ze tu mial normalnie bp poukladane to sie dziwie czemu nie dal
rehost blx ;]
Galera_Warrior
05-07-2007, 18:08
Ktos tam wyzej powiedzial ze nie ma uh.
16:46 Using one of 114 vials...
16:46 Using one of 113 vials...
16:46 Despi [106]: JA TEZ NI
16:46 Using one of 112 vials...
16:46 Despi [106]: E
16:46 Using one of 111 vials...
16:46 Arvit [110]: despi
16:46 Using one of 110 vials...
Przyznam ze byly tam same nabki, nie mowie o wiedzy o Tibii tylko o zachowaniu.
16:46 Keinen [104]: trzymaj
16:46 Despi [106]: CO/
16:46 Keinen [104]: sd
16:46 Despi [106]: GDZIE
16:46 Keinen [104]: na myszcze
...
16:47 Despi [106]: NIEDAM SD
16:47 Lady of selena [107]: jedno sd
16:47 Despi [106]: LOL
...
16:48 Arvit [110]: uhy
16:48 Using one of 370 spell runes...
16:48 Keinen [104]: niemam
...
16:48 Iomer Sworddancer [140]: ZA WARKOCZ KEINENY !
16:49 Despi [105]: PADNIESZ :D
16:49 Scotty Dermyn [69]: SRAC MI SIE CHCE
16:49 Arvit [110]: mi sie cos zjebalo
16:56 Arvit [110]: ughy
16:56 Arvit [110]: 21
16:58 Kentler [38]: Jestes Metal dasz rade!!! potnij go broda!!!
Poprostu... N/c. Ale Przyznam usmialem sie
kondom69
05-07-2007, 22:17
Lol mało brakowało :) Może następnym razem się uda. 3bp więcej i byś wykonał; :)
@ile tam up
Ktoś tam pisał, że jakby postawił m-walla za siebie to by wykonał. Od kiedy m-wal od 7mlevela jest..??
@Pan Smoluk
jakbys mial te 15 lat to byś zrozumiał, ze od powiedział, ze nie ma uhow bo by mu nie wystarczyli gdyby dal kumplowi ^^
@
Jeszcze raz powodzenia następnym razem ;]
Golden'Fanatyk
05-07-2007, 22:19
peszek :D //
mag wallllllllllll od 7 m lvl plzzzz hahaha co za koles wez idz wbij pare lvl a niezajmuj sie oceną filmików :)
co za nabsior :D
Za mało uhów wzioł nasz kolega knight ;p
Omg.ma ktos link z tibicams? ;)
Ten idiota co uh'ów nie miał w sumie jest wszystkiemu winny. Wogóle jak wpadli to zamiast na powitanie knight exori gran walnac to on nic, jeszcze na dodatek nie atakował. Przeciez widac bylo ze przy pierwszym demonie Despi dostał lwią czesc expa, knight niewiele a palek NIC. Po prostu nie oplaca sie chodzic z takimi noobami na takie questy bo nie wystarczy kupic postaci, trzeba jeszcze troche umiec grac mimo hotkey'ow i innych ulatiwien Cip'ow.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.