Pokaż pełną wersje : Problem z zalogowaniem.
Maltarion
03-07-2007, 09:50
Hej, mam problem z zalogowaniem na zwykłą Tibię. Gdy wybieram postać to wyskakuje "Error:Connnection refused (10061)". Proszę o odpowiedź i tak mam z każdym serwerem. (+ nie wiem dlaczego kilka serwerów jest off)
Poprostu CIPsoft ma jakies probelmy z serveremi i nie wlaczyly sie one po savie servera :/
Maltarion
03-07-2007, 10:13
Dzięki za odpowiedź. Tylko mnie ciekawi za ile włączą serwery...
Oprocz Cipsoftu tylko Chuck Norris wie kiedy serwy właczą
No ja to samo ...
Czekam już ponad godzine żeby na Refugie lognąc..
Ciągle off.
lukaszlukasz
03-07-2007, 10:29
Najlepsze jest to, że światy, które miały save o 9.00 są już online -.-
A te to co, śpią? -.-
Bezwolakinho
03-07-2007, 10:30
Juz niektóre servy powoli sa odpalane ^^
Nie o to chodzi.
Po prostu coś się podziało, ale już wszystko jest wporządku :)
Mam 2 komputery na jednym mogę sie zalogować na każdym servie na na tym drugim(lepszym) nie mogę, bo właśnie wyskakuje mi ten błąd.
nie mogę sie zalogować od piątku a próbuje cały czas !!!
Milu Arhangel
03-07-2007, 11:17
Dokładnie, co jakiś czas sporadycznie wystepuje ten błąd i trzeba próbować kilka razy żeby się lognąć. Dziwne to troche, a bardzo wkurza.
Ja myślę ze ma to jakiś związek z test serwerem czy co w końcu tak pisze na www.tibia.pl;) Pozwolę sobie zacytować
"Jak informuje nas Cipsoft na swojej stronie jutro, środa 5 grudnia, od godziny 9 rano przez 6 godzin będzie trwała przerwa w działaniu Tibii i strony głównej. Poprawki techniczne są wymagane w celu zoptymalizowania bazy danych Cipsoft oraz by ukazać nam nowy wygląd strony konta. Nie tylko zmianie ulegnie wygląd strony, ale również zostaną wprowadzone nowe cechy (opcje) oraz z edytowane zostaną niektóre treści, by uczynić tą stronę bardziej praktyczną i przyjazną.
Proszę pamiętać to nie ma nic wspólnego z Zimowym Update 2007."
No wiec sami widzicie ja próbuję wejść od godz 15:00 i też jęczę ;( Tylko pamiętajcie każdy z was może mieć swoje zdanie wiec mnie nie krytykować ;)
SomriusB)
Posion Storm8o
Demon:o
Magic Plate Armor:cygaro:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.