Pokaż pełną wersje : Gdzie Expic Sorcem?
Tomek_Whigrier_21
03-07-2007, 11:16
Siema mam 21 sorca ale niewiem gdzie nim expić
eq ma słabe bo jest po haku
więc ma scale armor i p legi
no i oczywiście vortexa
niewiem gdzie mam nim Expić???
sklile nieważne bo to sorc
ale wymienie shielding:21
prosze powiedzcie gdzie expic aby nie dednąć
:D
Shor'tugal
03-07-2007, 11:24
Domyslam sie, że jesli przy twoim nicku numer "21" zamiienimy cyframami to wyjdzie twoj wiek ;D .
@Topic
Roty. Dorobisz sie kasy na next wanda
dednąć - to jest takie typowe dla małego dziecka. Ale mnie to wkurza 8o
Tomek_Whigrier_21
03-07-2007, 11:35
nie numer 21 to level!!
Tomek_Whigrier_21
03-07-2007, 11:37
a tak wogóle pytałem GDZIE EXPIĆ!!!!;)
a tak wogóle pytałem GDZIE EXPIĆ!!!!
Przecierz wyraźnie powiedział roty... Poza tym naucz sie edycić posty (czyt. edytować).
PS. nie deadnać, paść lub jeb*** na pysk i żryć piach :p
Paladin'Popek
03-07-2007, 12:43
Ja ci polece Folde jesli jestes po hacku kup parcel w carlin i idz na folde tam zbieraj Plate shield, Chain armor, Sword, Mace, chain helmet itp to co mozesz w sklepie sprzedac najbardziej sie oplacaja mino i rotwormy ktore sa na -1 pietrze aha i nie z chodź na -3 pietro bo tam dedniesz :p
Paladin'Popek
03-07-2007, 12:44
Ja ci polece Folde jesli jestes po hacku kup parcel w carlin i idz na folde tam zbieraj Plate shield, Chain armor, Sword, Mace, chain helmet itp to co mozesz w sklepie sprzedac najbardziej sie oplacaja mino i rotwormy ktore sa na -1 pietrze aha i nie z chodź na -3 pietro bo tam dedniesz :p
aha parcel z lootbagiem mozesz wyslac na +3 pietrze na samej gorze foldy :D
Sanyol_Master
03-07-2007, 13:53
nie numer 21 to level!!
aha.
jemu chodzilo o to ze masz nick "Tomek_Whigrier_21",to jezeli te 21 zamienimy wyjdzie 12,czyli twoj wiek.
lmao.
chyba zawyzyles o jakies 2 lata bo nawet czytac nie umie z JAKO TAKIM zrozumieniem...
btw
idz na roty i dwarfy
Lord Evad
03-07-2007, 20:31
Propnuje swamp trolle k.Venore.
A tak w ogóle , to temat do zamknięcia bo powstał Poradnik dla sorcerer'a.
@Lord Evad
Taa, temat do zamkniecia bo przed chwila bylem w temacie pt "gdzie expic sorkiem utworzonym 1 lipca czyli 2 dni przed tym tematem...
@Topic
Idz na Folde expic na Minosach, Rotach i rob lootbaga... A jezeli bardzo ci sie w tylku pali to od razu idz na kopalnie Dwarfow. Proste... Myślenie nie boli, no ale od czego jest forum? :confused:
Hooligan90
03-07-2007, 21:11
ja ci ploponoóje Dele bo one som fajofskie i morzna je óbic na 19 lewel jak masz dobre skila i ftedy nietracisz na niego nawet jefnego gie ef be
Moim zdaniem z vortexem najlepiej iść na fibule szybki exp i szybko sie kase zdobywa ... Przyda Ci sie na new wanda ;P
Oczywiście! Bo przecież on trzyma w depo 800gp na fibula key...
Pomyśl troche, gdyby miał kase na key to prędzej by ją na wanda wydał.
BTW
Roty, trolle, dwarfy...
<offtop>
Kolejny dziesięciolatek zakładający konto na forum, nie sprawdzając wcześniej Poradników. :confused:
Sorcem na tym levelu warto poexpic na Cyclops i dla kasy kali sie isc na Ghoul jest on w ghostlandzie.
Vallinek
05-11-2007, 20:30
ja ci ploponoóje Dele bo one som fajofskie i morzna je óbic na 19 lewel jak masz dobre skila i ftedy nietracisz na niego nawet jefnego gie ef be
Hooligan, kup sobie slownik
a tak w ogóle to DL to Dragon Lord, na niego chodza ekipy +40lvl
Jak cos to zgadzam sie z nominesem, tylko musisz miec wprawe zeby cie nie dopadl, bo wtedy bedzie zle
@up W wypowiedzi Hooligana zauwazylem nutke ironii, czy nawet sarkazmu... wiec nie pros go o uzywanie slownika.
@topic takim sorkiem idz na ghost land, zbierajac viking helmety i mace z ghouli i skeletonow nazbieraj na lepsza rozdzke. a potem to w zaleznosci od serva na jakim grasz mozesz poszalec
Idz na fibule na roty... Dużo kasy i dużo expa... I pozbieraj na wanda -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.