Pokaż pełną wersje : Pomuzcie! quest DARK HELMET
Seidan93
03-07-2007, 12:17
Witam mam spory problem,odnośnie questa DARK HELMET:( Wybralem z na niego z kuplem wszystko pięknie ładnie rozkopaliśmy dziurę kilofem.Schodzimy na dul spoko idziemy dalej wedlug poradnikow tibia.pl doszlismy do tego niby labiryntu a tu zonk po uploadze calkiem inaczej to wyglada ten caly quest zaczol nam se nurzyc tymbardziej ze kilka razy otarlismy sie o smierc .A MOJE PYTANIE BRZMI JAK Z TEGO WYJSC? W PORADNIKU NIEMA TEGO OPISANE ;(;(;(;(;(;(
Blagam pomuzce mi prosze o niekasowanie postu szukalem w welu tematach nic neznalazlem ;(
Od kiedy na Tibia.pl jest QS ?
Seidan93
03-07-2007, 12:26
?Moze mi ktos krutko wytlumaczyc jak stamtad wyjsc ;( prooosze
@2up
Jest i to dość długo.
@up
Może podasz dokładniej miejsce? Bo utknąć na queście na dark helmet to można nawet w dp, z którego się zazwyczaj zaczyna...
grzysztof
03-07-2007, 12:28
Musisz zdjac cale eq do bp, i pobiec na pochyba najsilniejszym wystepujacym tam potworkom, np. minosom magom, i jeśli zrobiłes wszystko wedlug mojej rady powiniens bardzo szybko znaleśc sie w thais.
Seidan93
03-07-2007, 12:31
Spoko a wiec poszlismy tam gdze byl ogien usunelismy go destroyami potem rozkopalsmy dziure kilofam weszlismy do tej dziury idziemy wedlug poradnika i pisze ze trzeba zabic maga w labiryncie a tam niema labiryntu bo zrobili upload teraz staramy sie wyjsc ale niewiem jak :(;( prosze pomuzcie
Od kiedy na Tibia.pl jest QS ?
Od wtedy:
http://tibia.pl/quest/
Seidan93
03-07-2007, 12:48
Pomoze mi ktos wreszcie sam szukam wyjscia ale zaczyna konczyc mi se food ;( jezeli dalej tak pujdzie moze stac sie cos strasznego ;(
Pomoze mi ktos wreszcie sam szukam wyjscia ale zaczyna konczyc mi se food ;( jezeli dalej tak pujdzie moze stac sie cos strasznego ;(
Zawołaj po kolegów, albo strać na tiba earth gdzie mniej-więcej jesteś... A tak w ogóle, jak tak dalej "pujdzie" to co najwyżej padniesz... może wrócisz do szkoły na lekcje ortografii.
Johanes19
03-07-2007, 12:56
A nie mozesz wyjsc tak jak wszedles??
Seidan93
03-07-2007, 13:00
Wlasnie ze sie nieda bo jak weszlem to sa 2 dziury naraz i nawet kupel nieropnie
;( widze ze nikt mi niepomoze
pomoze ci wykwalifikowany polonista.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.