Pokaż pełną wersje : Hack: 58 Ms, 49 S, 54 K I Inne
Witam!
Denerwują mnie już ludzi którzy w postach o tematach z keyloggerem mówią, czy jara Cię hakowanie noobów i zbieranie scale armorów.
Tak więc coś wam pokaże chłopaki, tym razem ten temat jest czysty, nie daje żadnego programu, za to obczajcie moje filmiki i niech wam szczęka opadnie.
Przedstawiam filmiki z moich haków, które zrobiłem w przeciągu ostatnich jakichś 10 dni.
Tu jest cały zbiór:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/list/1/0/0/0/19843
I jeszcze jeden z 65 RP, na tibicams jest za duży żebym mógł wrzucic:
http://rapidshare.com/files/38989665/hak_65rp.rec.html
PROSZĘ O KOMENTARZE!!
To zdjęcie coś udowadnia?
Miało być 5 charów?
A zrobić screena nawet sowjej postaci to nie jest problem.
oli_powrot
03-07-2007, 18:50
ooo hackneliście jakichś idiotów. Jesteście Boscy...Moge was dotknąć? Prosze! Wy jesteście tacy fajni!
Kurwa potraficie hackować a nawet pewnie samemu nigdy 20lvla nie zrobiliście <lol2>
n/c...Chyba niedługo będą zawody kto ilu i jakie lvle hacknął xD
ooo hackneliście jakichś idiotów. Jesteście Boscy...Moge was dotknąć? Prosze! Wy jesteście tacy fajni!
Kurwa potraficie hackować a nawet pewnie samemu nigdy 20lvla nie zrobiliście <lol2>
schowaj się płytki człowieku.
Co do filmów to nice szczególnie sork :D
Jeżeli wejdziesz w zbiór filmów idioto!! To zobaczysz ze jest też filmik z Calassy, i jak na filmiku widać nie mam 20 lvlu -.-.
Okrutny Pitevo
03-07-2007, 18:58
Powiem Ci tyle.
Frajer nie hacker.
Prawdziwy hacker nigdy nie rookuje charów.
No super, hacki ale nie rookuj charów bo to hamstwo i nie cierpie takich ludzi co rookuja!
Powiem Ci tyle.
Frajer nie hacker.
No super, hacki ale nie rookuj charów bo to hamstwo i nie cierpie takich ludzi co rookuja!
Jak w nowszych filmikach widać już nie rookuje, Zmieniłem się ^^
Okrutny Pitevo
03-07-2007, 19:05
Jak w nowszych filmikach widać już nie rookuje, Zmieniłem się ^^
ehkm, no to dobrze. :)
Ej no rookowac chary to przesada, ten koles troche wbijal ten lvl na palku i mogles mu oszczedzic... jak chcesz hackowac to bierzesz itemy i wychodzisz z chara a nie rookujesz -.- <idiota>
jEnTkEr92
03-07-2007, 20:51
Noi co chciałeś tym udowodnić ??? Że jesteś jakiś boski czy co??
Tylko takie k.rwy jak ty hakują sami nie potrafią zarobić to kradną
Ciekawe czy w real też jesteś złodziejem -.-
Mam nadzieję, że kiedyś właściciele tych postaci cię znajdą. A jak cię znajdą, to okażą dokładnie tyle samo litości ile ty ich postaciom. Myślisz, że nie da rady cię namierzyć? Sądzisz, że jak masz neostradę to absolutnie nikt poza Neo cię nie znajdzie? Nic bardziej mylnego ;)
Iron'knight
03-07-2007, 21:22
Dlaczego Wy go hackerem nazywacie? On by nawet nie umial w napisac prostego programu w jakimkolwiek jezyku programowania. To jest lamer, frajer ktorego nienauczyli w domu kultury, tego ze nie wolno krasc czyjejs wlasnosci. Nie wyszlo Ci stary w Tibii, to przestan w nią grac, a nie psujesz zabawe innym.
Z Wiki:
"Haker (ang. hacker) – osoba, która szuka i ewentualnie wykorzystuje dziury bezpieczeństwa w oprogramowaniu komputerowym. "
Koles wyslal im kg pod jakims durnym pretekstem (w pierwszej chwili myslalem ze mogl zrobic stronke "free itens" albo doszlem do wniosku ze tak durna osoba nie jest w stanie pojąc html) i ma teraz podjare.
"Lamer (z ang. lame – kulawy) – potoczne i pejoratywne określenie osoby niekompetentnej w określonej dziedzinie lub mało inteligentnej, niedojrzałej, upośledzonej społecznie."
To jest okreslenie tego "Pana".
I prosze smiejcie sie ze mnie nic mnie to nieobchodzi, wyrazilem swoje zdanie o ludziach pokroju tego pana...
jEnTkEr92
03-07-2007, 21:24
Ja nie mam zamiaru się z ciebie śmiac bo lepiej bym tego nie wyraził masz całkowitą rację!!
Rayan_666
03-07-2007, 21:36
Noi co chciałeś tym udowodnić ??? Że jesteś jakiś boski czy co??
Tylko takie k.rwy jak ty hakują sami nie potrafią zarobić to kradną
Ciekawe czy w real też jesteś złodziejem -.-
oby był i oby okradał takich ludzi jak ty z komputerow, bo widac ze jedyne co w domu robisz to grasz w ta jebana tibie i odrazu porownujesz to do rla huahuhua
idz sie schowaj tepa kredko
@topic gz hakow
@up cóż jedynym tępym to jesteś ty, chyba jakiś Hakier okradł cię z mózgu :P
@topic cóż mogę ci tylko jedno powiedzieć, chwalisz się złodziejskim procederem i nie szanujesz pracy innych ludzi. Świadczy to tylko o twoim domu ,ojcu i matce. Ale wiem że to i tak do ciebie nie dotrze bo i tak jesteś za głupi. Zwykła świnia z ciebie. POZDRO & POĆWICZ.
Powiem Ci tyle.
Frajer nie hacker.
RLy ? najlepiej to podaj link do tej twojej skarbnicy wiedzy gdzie to jest opisane co wolno hakerowi
@up
Dokładnie koleś jesteś zwykłą świnią której nikt nie wychował i teraz się mścisz na czyjejś długiej pracy.
Świadczy to tylko o twoim domu ,ojcu i matce. Ale wiem że to i tak do ciebie nie dotrze bo i tak jesteś za głupi. Zwykła świnia z ciebie. POZDRO & POĆWICZ.
żal mi takich ludzi jak ty kolejny ' z1Omus typu tibia>rl co ma wspólnego kradzież w grze a wychowanie rodzinne ? gdyby to była kradzież na realu - jasne zgadzał bym się że wina leży po stronie rodziców, to jest tylko gra gość ukradł kilka pikseli. Powtarzam to jest tylko gra. Co do ofiar hmm ? niemam wątpliwości że to ich wina.
@up
Dokładnie koleś jesteś zwykłą świnią której nikt nie wychował i teraz się mścisz na czyjejś długiej pracy.
mści ? a może poprostu to jest jego sposób na grę ? jasne że tego nie popieram ale każdy ma swoje sposoby aby dojechać do mety.
@Iron'knight
"Lamer (z ang. lame – kulawy) – potoczne i pejoratywne określenie osoby niekompetentnej w określonej dziedzinie lub mało inteligentnej, niedojrzałej, upośledzonej społecznie." - zgadzam się w 100% z tym, tylko cholera jasna, skoro to jest lamer, to kim są ludzie, którzy się na coś takiego łapią?
Z jednej strony bawienie się w script kiddie (bo hacking to to nie jest) jest IMO żałosne, z drugiej jednak jest to prosta selekcja naturalna - ktoś jest debilem? No to ma po postaci/itemach.
@up
mści ? a może poprostu to jest jego sposób na grę ? jasne że tego nie popieram ale każdy ma swoje sposoby aby dojechać do mety. - kiedy ktoś was k*rwa nauczy, że CEL NIE UŚWIĘCA ŚRODKÓW? :|
@Iron'knight
"Lamer (z ang. lame – kulawy) – potoczne i pejoratywne określenie osoby niekompetentnej w określonej dziedzinie lub mało inteligentnej, niedojrzałej, upośledzonej społecznie." - zgadzam się w 100% z tym, tylko cholera jasna, skoro to jest lamer, to kim są ludzie, którzy się na coś takiego łapią?
Z jednej strony bawienie się w script kiddie (bo hacking to to nie jest) jest IMO żałosne, z drugiej jednak jest to prosta selekcja naturalna - ktoś jest debilem? No to ma po postaci/itemach.
True True True
Hacki na życzenie ofiar.
@up. Mogę ci wyjaśnić, otóż wielu ludzi ma tak że styl gry jest odzwierciedleniem życia, owszem to tylko gra ale w grze jak w życiu. Jeżeli ktoś w grze postępuje nie uczciwie i/lub okrada innych to można wysnuć wniosek iż w rl postępuje tak samo. A za Z1Omus typu tibia to się troszkę obraziłem -.-. Ja po prostu uważam że niektóre zachowania z rl , niektórzy przenoszą do gry ( i pewnie mam rację). A nie rozumiem o co tobie chodzi może mi wyjaśnisz.
A ja wam powiem, ze nie trzeba okradac, zeby zarobic. Myslicie, ze kto najwiecej zarobil na tych keyloggerach? ICH TWÓRCY! Oni nie wysylaja do nikogo otserver.e.x.e lub superlaska.s.c.r, a maja gory kasy. Ile daja userzy Lord of Tibia za exploita ktory instaluje keylogera na kompie osoby ktora otworzy strone w IE bez anty wira? 300k!! Wczoraj gadalem z gosciem ktory na trade spamowal "nowy lepszy OTS! wejddz na xx.xxx.pl". Kogo hacknal? 42 knighta z eq za ~80k! Na tibia.pl tez dawal linka i zgarnal 44 MS.. Ja mu troche (bardzo troche :) ) pomoglem z tym exploitem i przekierowaniami, a on mi ma dac 50k na securze za to. Dzisiaj w 30 minut jeszcze ulepszylem tego exploita (ktorego kupil za 300k) i mowi, ze jak teraz cos na securze hacknie to mi odrazu wysle z 100k jesli mu dam moja wersje exploita. 2500 znakow kodu w JavaScript/PHP za ~100zl (kasa z allegro za GP) - informatycy w polsce wcale nie musza slabo zarabiac! :)
Trzeba tez liczyc, ze nie jedna osoba kupi od ciebie exploita. :)
Magik van Kamikadze
04-07-2007, 00:01
Rozumiem miec boty czity itp... (nazywajcie to ja chcecie nawet pomoc naukowa w grze) ale mnie jest was ZAL oczywiscie tych co stoja za tym fraj.... ktory hackuje po to zeby jego char mial na 40 lvl gold arma?? czy inne badziewia i zeby sobie kupil za kase w tibi pacca??? i zeby sie chwalil swoim kolega jaki to on nie jest?? a no i nie zapominajmy ze lubi sie podniecic jak sobie kogos roknie prawdarz ze to jest piekne.......
JEDNO SLOWO PWOEM DO HAKEROW
ZAL.PL
Ludzie co ma rodzina do Tibii.
W pełni zgadzam się ze spx to jest tylko gra.
A co się tyczy rookowania czy hakowania, to Ci ludzie są cioty, że się dali nabrać, więc niech płaczą.
Rayan_666
04-07-2007, 17:48
@topic cóż mogę ci tylko jedno powiedzieć, chwalisz się złodziejskim procederem i nie szanujesz pracy innych ludzi. Świadczy to tylko o twoim domu ,ojcu i matce. Ale wiem że to i tak do ciebie nie dotrze bo i tak jesteś za głupi. Zwykła świnia z ciebie. POZDRO & POĆWICZ.
niestety nie podzieliłem twojego losu i nikt mnie z mózgu nie okradł..
powiedz mi, co mozesz wiedziec o jego domu, ojcu i matce na podstawie filmików ze shakowanych postaci? jakby nie byli noobami to by umieli dbac o komputer.
aha i co ma pocwiczyc? moze rzemiosło hakowania? ahh no tak, przed toba wszyscy sie klaniaja jesli chodzi o hakowanie
zal mi takich ludzi n/c
#EDIT
@Gesior
powiedz mi, co zmieniles w tym "exploicie za 300k", moze sie czegos naucze o programowaniu od Ciebie :)
Rycerz apokalipsy
18-07-2007, 18:17
Mnie raz hakneli....200k poszlo w plecy a jebalem sie zeby na nie zarobic tak jak huj ale dzieki temu przejrzalem na oczy i jak tylko mialem okazje to ja hakowalem ludzi pomagalem hakerom itp i wyszedlem na tym dobrze od pol roku nie gram w tibie bo to uzaleznie i niektórzy przenoszą uczucia z gry do rl ....Czlowiek który założył tego posta widac że jest inteligentny i uważa to tylko za gre.... a rokując postacie poamga ludzia wyjsc z uzalaznienia a wy jestescie idiotami jesli mislicie ze jak sie hakuje to sie kradnie na rl itp na naprzykald pochodze z bogatej rodziny a hakowalem dla zabawy....A pozatym ludzie którzy nie hakują poprosta nie umia i pisza taakie pierdoly na tym temacie bo zazdroszczą temu kolesiowi co ma takie lupy i tutaj pisza że jest glupi itp a naprawde przed kompem sie wkurzaja dlatego bo sami jak by umieli by sobie cos hakneli wiec nie jest mi zal haczikiego Tylko naprzyklad Magik van Kamikadze .... powiem ci tylko jedne Chłopaku Z ciebie Jest WIelki Zal.pl
Freezy Eddie
18-07-2007, 18:34
@autor - Mogles chociaz pojsc popkowac..
EDIT: Aha, sorki, nie zauwazylem, ze non pvp. -Post do usuniecia..
nie nazywajcie siebie hakerami tylko np. oszustami , ogolenie do hakerow nic nie mam a do oszustow no troche.
Jednak jesli uzywacie troche mozgu i nie wchodzicie w pierwszy lepszy link to nie dacie sie zhakowac . Ja mam moj acc okolo 2 lata i jakos 0 hackow , fart ? nie poprostu uwazam :).
Co do rokowania charow dla mnie to poprostu jest hamskie i tyle .
To jest tylko gra słonko
To jest tylko gra słonko
To jest tylko gra, gra w ktora grasz Ty i wielu innych ludzi. Tak, wlasnie ludzi, kazda postac to tak naprawde czlowiek(nie, nie mam problemow w odroznieniu tibi od rl), to co ten kazdy "chodzacy piksel" robi/mowi zalezy tylko i wylacznie od czlowieka, ktory siedzi przy komputerze. Innymi slowy dla osoby niedojrzalej psychicznie jest to tylko chodzenie pikselem i nawalanie pikseli, nieco madrzejsi zauwaza, ze graja nie z jakims kretynem o nicku "xxx" ale z drugim czlowiekiem.
Wiec Tibia to gra, gra w ktora gramy razem z innymi, prawdziwymi ludzmi.
Co do moralnosci i stanu w rl autora tematu, to oczywiscie, ze jest zlodziejem w rzeczywistosci takze. Przeciez wrzucil komus na komputer to, czego prawo polskie zabrania. Jest wiec przestepca. Po wrzuceniu ukradl haslo(nie wazne do czego) co czyni go najnormalniejszym w swiecie zlodziejem. Na marginesie dodam, ze Ci, ktorzy ukradli cos w swiecie wirtualnym, na 99% zrobia to takze w prawdziwym zyciu. Pozatym, nie mowcie, ze to nie wina rodzicow, iz on kradnie. Mamusia winna byla nauczyc synka, ze kradziez to zla rzecz. Dlaczego wiec w ogole takie rzeczy przychodza mu na mysl?
nie wiem czemu nikt nie odróżna hackera od chłopaka, który:
-instaluje u siebie na kompie keylogera i okrada kumpli z rl
-dokłada do bota keylogga/trojana i daje w obieg jako coś super
-zakłada stronke podobną do tibia.com na którą ludzie się logują
-robi chara na 2lvl o nazwie Gejm Master i pisze do wszystkich ludzi którzy piszą na trade i są powyżej 25lvl że jest na blacklist.orq.pl
tym bardziej lepsze określenie to cracker
A najbardziej mnie dobijają ludzie którzy się w*******ają na hackerskie fora i piszą dajcie keylogera to tibi i podają maila oczywiście dostają potem 10 maili z keyami i instrukcją obsługi sam wysłałem komuś trojana jak weszłen ja jego mail to pomyślałem omg, weszłem na konto shakowane chyba już pare razy bo było died by bug pare razy itp !!!
A jeszcze lepsze hacki są jak ktoś sprzeda na allegro.pl chara dostanie pozytywa a potem przychodzi stary owner bahbah i ;(
flips997
20-07-2007, 09:05
No i poco tu sie chwalic ze sie kogos haknelo??chcesz sie pochwalic ze sam nieumiesz zarobic na eq? czy to ze umiesz hakowac bo nakupiles programow? zalosne .... wszyscy hakerzy sa zalosni!! moim zdaniem sa to noobki ktozy nigdy do niczego niedoszli o wlasnych silach ... koniec kazania...X(
tym bardziej lepsze określenie to cracker
Też nie...to zwykły script kiddie. (http://pl.wikipedia.org/wiki/Script_kiddie)
@Up
Nie obrażaj prawdziwych hakerów ;)
Dzisiaj w 30 minut jeszcze ulepszylem tego exploita
Czy to był WMF ? Bo jeszcze nie widziałem, żeby ktoś...tzn noobek wykorzystał innego exploita i w większości przypadków mimo gotowego kodu, potrzebują pomocy ;)
A co do zarobku, to szczerze wam powiem, że równie dobrym pomysłem na zdobycie kasy (tibijskiej ) jest działanie po tej drugiej stronie ;)
@Down
Taaa...ściągają free, kupują vipa i "rzondzom". A w większości nawet nie znają podstaw jakiegokolwiek języka programowania.
@Edit
http://talkintexan.com/script%20kiddie%2050C.jpg
hahahhahahahahahha
flips997
20-07-2007, 09:49
@up
mialem na mysli tych co nazywaja sie hakerami (pseudo hakerami) bo umi znalesc frajera i wyslac mu keya ktorego kupilz a 50 zl.... i umie sciagnac passy do tibii;]
Brejfhartx
20-07-2007, 19:17
napisze tu co mysle o tobie ty smierdzący zgredzie
Nieobchodzi mnie ze dostane bana za wyzywanie/przeklinanie ..a wiec zaczynam"
Jak możesz byc tak zgorzknialym s*****elem zeby komus podpierdlac itemy a na dodatek pkowac jego harem/rookowac go... pomyśl koles nad swoimi poczynaniami czy ty jestes z biednej rodziny ...stary cie bije?
Ludzie męczą się żeby zarobić na te eq i żeby zrobic ten lvl/skille/mlvl a ty im to poprostu kradniesz...jak ja bym cie dorwal gdybys mi cos ukradl to bym ci tak napierdolil zebys niewstal... niechodzilo by mi oto ze np. ukradles mi cos.. ale oto ze patrz ilu osobą taką żecz zrobiles... jakby tobie zrobili takie cos
to czul bys sie wspaniale prawda? mialbys jeszcze wieksza henc na expienie i robienie run/skillowanie... albo jakbys mial 100lvl<aale wątpie zebys mial prwnie calymi danimi chakujesz pizdeczko> to powiedzmy zajebia ci all i cie zrokuja... popłakał byś się pewnie ..no i tyle :) Jak mam dostac bana za to co tu napisałem ... dobra niebęde płakać z tego powodu... ja tu uswiadomilem pewnemu Idiocie że zachowuje się jak najgorszy bachor z patologicznej rodziny ... i to na tyle .. Nara i cie pozdrawiam ^^
POZDRO DLA CAŁEGO EVIL SQUAD :)
Ametystowec
21-07-2007, 00:33
pozdro dla kolegi ze słupska ^^
@topic
mam nadzieje, ze wlasciciele kont cie(specjalnie nie napisalem "Cie" poniewaz nie mam dla ciebie szacunku...na szacunek trzeba sobie umiec zapracowac) "przypadkowo" znajda na ulicy...albo jak ktorys z nich poda cie na policje...
co do tych ktorzy mowia "tibia to tylko gra". moze dla was to tylko gra, ale dla ofiar (niezaleznie od wieku) to jest Ich praca ktorej nikt nie mial prawa zniszczyc...jak sobie mysle o czlowieku ktory jest:
gruby
brzydki
bija go w szkole i w domu
nie ma za grosz kultury
a do tego jest zlodziejem...i mysle se, ze to wlasnie ten frajer zabral moja prace to sobie tylko wyobrazam co bym mu zrobil gdybym go dorwal (w prawdzie nie wiem jak on wyglada...ale po takim frajerze niewiele sie mozna spodziewac...)
Marvolis
21-07-2007, 00:39
napisze tu co mysle o tobie ty smierdzący zgredzie
Nieobchodzi mnie ze dostane bana za wyzywanie/przeklinanie ..a wiec zaczynam"
Jak możesz byc tak zgorzknialym s*****elem zeby komus podpierdlac itemy a na dodatek pkowac jego harem/rookowac go... pomyśl koles nad swoimi poczynaniami czy ty jestes z biednej rodziny ...stary cie bije?
Ludzie męczą się żeby zarobić na te eq i żeby zrobic ten lvl/skille/mlvl a ty im to poprostu kradniesz...jak ja bym cie dorwal gdybys mi cos ukradl to bym ci tak napierdolil zebys niewstal... niechodzilo by mi oto ze np. ukradles mi cos.. ale oto ze patrz ilu osobą taką żecz zrobiles... jakby tobie zrobili takie cos
to czul bys sie wspaniale prawda? mialbys jeszcze wieksza henc na expienie i robienie run/skillowanie... albo jakbys mial 100lvl<aale wątpie zebys mial prwnie calymi danimi chakujesz pizdeczko> to powiedzmy zajebia ci all i cie zrokuja... popłakał byś się pewnie ..no i tyle :) Jak mam dostac bana za to co tu napisałem ... dobra niebęde płakać z tego powodu... ja tu uswiadomilem pewnemu Idiocie że zachowuje się jak najgorszy bachor z patologicznej rodziny ... i to na tyle .. Nara i cie pozdrawiam ^^
POZDRO DLA CAŁEGO EVIL SQUAD :)
hmm mysle ze nie uswiadomiles a sadzac po twojej ortografii to nie masz wielu lat i bys mu pewnie nie dal rady nakopac
ale plus za checi :)
To dobrze ze juz nie rokujesz :P rozumiem okrasc posatc ale to wina tego kogo char :)ale nie rzeba rookowac :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.