zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem z cycami

Melabux_1
09-10-2004, 18:36
Słuchajcie tak na wstep to Elo i Pozdro dla modków i all użytkopwników na forum tibia.pl

Chciałbym iśc na cycklopy 13 lvl pałek exp:28.560 7 mlvl Dist.Fighting:44 Shielding 32 Eq:Plate armor,Plate legs,leather boots,Scarf,Bronze amulet.broadsword,steelhelmet,dwarven shield,łuk.

Zakupione czary:Magic shield,Conjure Arrows,exura,exevo pan,utevo lux HMM.

I etraz jest taki dylemat jeżeli pójde na cyce do mont sternum to może mnei zabić i jaka naj.takta na cyca :> ? ale jest jescze jeden problem gram na Calmerze Jaluwe więc jakiś n00b zlurował Giant Spidera wiec teraz nei wiem czy iśc uciec obok Gs'a i na cyce czy zostać i iśc na quest z shamanem?

morphy
09-10-2004, 19:54
ja padlrm tam na 22 bo jakis zwalony noob mnie blokowalem tam jest za malo miejsca na ucieczke radze idz za thais

Knight Marker
09-10-2004, 19:58
Polecam podwójny resp Cyclopa na górze Femor Hills. Nie wchodź pod żadnym pozorem na 3 piętro góry jest tam resp Huntera. Masz tam dużo miejsca do ucieczki. Resp jest po godzinie 15:00 często zajęty polecam chodzić w godzinach wcześniejszych.

Melabux_1
09-10-2004, 21:59
Polecam podwójny resp Cyclopa na górze Femor Hills. Nie wchodź pod żadnym pozorem na 3 piętro góry jest tam resp Huntera. Masz tam dużo miejsca do ucieczki. Resp jest po godzinie 15:00 często zajęty polecam chodzić w godzinach wcześniejszych.

A możesz pokazać mapke :>

eldian
10-10-2004, 10:56
zoba cz na mapie powiem ze kolo ab nad goblin hills

Knight Marker
10-10-2004, 11:06
A możesz pokazać mapke :>

O kurcze tera mi Tibia nie działa może później jom dam albo poprosze kumpla jak będę miał to zedytuje i dam.

Hmm dam słowny opis jak dojść z Ab.

Idziesz na południe aż nie zobaczysz góry. Następnie po lewej stronie szukasz wejścia, wchodzisz po następnych schodkach.Obkranzasz góre az nie zobaczysz ciał cyklopów. Jak zobaczysz wieże przechodzisz za nią! Nie górom bo tam jest hunter. W obozie kawałem za wierzę sa gora 2 cyklopy

Melabux_1
10-10-2004, 13:00
Wiem alle opłaca mi się isc do Lighthousa tam jest quest i są 2 cyce

Knight Marker
10-10-2004, 13:02
Do Lighthousa(tej wieżyczki?) niewiem nigdy tam nie byłem, jezeli chodzi o ta wieże to wiem że tam jest jeden Demon Skeleton

Melabux_1
10-10-2004, 14:12
Nie tam sa 2 cyce ale jescze jedno moge isc na shaman quest?