Pokaż pełną wersje : Co się stało w korektor ?
Donpeyot
04-07-2007, 21:16
Trochę głupie to pytanie , ale za co typiarz dostał bana ? Za bycie dupkiem na pewno nie bo by dostał z miejsca ? Wszędzie było go pełno a teraz tak jakoś pusto i wogóle.
Pewnie za nieprzestrzeganie regulaminu?
o wiem ostatnio był temat poalczekpeel i tak każdy kto napisał dostał 9 pnk warna a korektor pewnie już na koncie mial z 5 i ban.
(sam tam napsiałem i dostałem aż 9 :O)
Necromantor
04-07-2007, 21:27
mnie sie zdaje ze za brzydkie przerobienie twarzy ;x
Quezacoatl
05-07-2007, 00:49
W temacie "polaczek peel" czy jakoś tak była imprezka i samowolka... Tak właściwie to Korek ją zaczął, jego odpowiedź była pierwsza i zainicjowała ciekawą zabawę, która jednak modkom się nie spodobała. ;) Wszyscy wypowiadający się w temacie dostali 9 pkt (sprawdzałem) poza twórcą tematu, który dostał 10...
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=135016
Nie zupełnie, jeden koleś który nie wrzucił fotki chyba nie dostał
E tam, ten się nie liczy, bo nie dał obrazka... Poza tym trzeba przyznać, że pomimo mało cenzuralnych obrazków trochę przyzwoitości ludzie zachowali i dawali obrazki w znacznikach 'HIDE'...
To ty nie wiedziales, ze zginal w tragicznym wypadku rolniczym? xD
Polaczek peel hmm pamietam ten temat i w nim wlasnie korektor sie odezwal. ;p
On zaczal ten new cool fashion na obrazki dlatego w modkach stracil ostatnie grosze zaufania. ;]
Doliczajac do tego uzycie zdjecie modka, droma. (nie bijcie mnie za to! xD)
Nadal z tego tematu beke krece. xD
To ty nie wiedziales, ze zginal w tragicznym wypadku rolniczym? xD
Polaczek peel hmm pamietam ten temat i w nim wlasnie korektor sie odezwal. ;p
On zaczal ten new cool fashion na obrazki dlatego w modkach stracil ostatnie grosze zaufania. ;]
Doliczajac do tego uzycie zdjecie modka, droma. (nie bijcie mnie za to! xD)
Nadal z tego tematu beke krece. xD
Ja też, to był jeden z najlepszych tematów na tym forum :P
A te orly korka to raczej Oksy, a nie Drom
Ja nie wiem, czy on miał na myśli rozpoczęcie imagewar :P, pewnie jakby jakiś inny modek wpadł w temat wcześniej, a nie Wald bez poczucia humoru, to by zamknął już na samym początku temat którego autor był kretynem i by było cacy.
Wszyscy wypowiadający się w temacie dostali 9 pkt (sprawdzałem) poza twórcą tematu, który dostał 10...
Nie zupełnie, jeden koleś który nie wrzucił fotki chyba nie dostał :P
widze że to super temat był xD
Maldinii
05-07-2007, 01:27
widze że to super temat był xD
Mała zabawa sie tam zrobiła z tego co zauwazylem.
Jak sie oczywiscie cos fajnego dzieje, to Kajo nawet popatrzec nie zdazy. No jasne. Moze byscie tak mowili wczesniej jak cos fajnego sie kreci? :<
Mała zabawa sie tam zrobiła z tego co zauwazylem.
Trochę większa niż mała. Te osoby (w tym i ja :D) co dostały pkt. warne (9) mają je do początku, lub połowy sierpnia. :D A to wszystko przez Wald_Keriusa :P.
Korek chce przekazać, że na 22 lipca planuje 3'ci sexyback. Będzie już mniej spektakularny niż tamte 2, ale to jest jak z filmami. Kolejne części powstają dla kasiory i są coraz bardziej bezsensowne. Dlatego może modzi by się zebrali i nie dawali mu kolejnych szans na sexyback? Ale nie chodzi ofkorz o perma, po prostu jakieś wotum zaufania takie jakie ma Oxy i będzie spokój. Putin i tak traci stołek, więc krawe, a raczej biało-maziaste masakry dobiegają końca.
BTW Nawet nie wiecie jak fajnie jest jak ktoś robi o Was tematy ^^
to przeznaczam dla debili, jednocześnie biorę na siebie (Korektor) odpowiedzialność za skutki obejrzenia tego linka"http://www.youtube.com/watch?v=sfaQCnHQNk8
Mnie w to nie mieszajcie. Ja tylko przekazuje wiadomość. :D
On zaczal ten new cool fashion na obrazki dlatego w modkach stracil ostatnie grosze zaufania.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e80bb4a6caa133f7.html
PS
Błagam, nie banujcie mnie, jak już to dożywotni ban dla Korektora. ;)
A może dacie mu w końcu perma, bo wg mnie niczym innym poza głupotą to on się nie wyróżnia.
Korektor? Robi bardzo ładne pixelarty, pisze mądre posty. Czemu niby jest głupi?
Rychulec
05-07-2007, 17:46
Ehhhhh...
Pamiętam ten temat przynajmniej było się z czego pośmiać :p
Szkoda że ma bana :(
Korek jest jednym z mądrzejszych userów na tym forum, nie rozumiem co Wy do niego macie. -.-
@Down
Ty chyba też nie . ;-/ Pech. ;-/
Korek jest jednym z mądrzejszych userów na tym forum, nie rozumiem co Wy do niego macie. -.-
Nie rozumiesz, to oczywiste.
Dla tych którzy uważają Korektora za super, mega, joł użytkownika, opublikuje jego krótką, forumową biografię.
Przed pierwszym banem Korektor ewidentnie robił wszystko żeby zostać moderatorem(bynajmniej tak mu się zdawało). W skrócie: 'spam + wazelina'. Po pierwszym banie zupełnie się zmienił. Swoimi pseudo-ironicznymi wypowiedziami próbował zgrywać 'forumowego cfaniaka', z drugiej strony dalej starannie lizał dupę niektórym moderatorom i Oxyganowi(z którym kłócił się w poprzednim wcieleniu). Wyglądało to co najmniej żałośnie, drugi ban był krótki i nic nie zmienił w jego postępowaniu. Tak, więc teraz liczę na jakąś mega żenadę w jego wykonaniu.
Warto dodać, że Korektor jest specem w wielu dziedzinach(oczywiście nie zapomniał się tym pochwalić) m.in. : znajomość polskiego prawa, gra na gitarze basowej, latanie samolotem, bycie synem prawnika, wiedza na temat szkockich whisky, wiedza na temat czołgów, rysowanie czołgów i domków w 'paincie', pisanie opowiadań, posiadanie chomika, użytkowanie munduru itd.
@Down (matii, ryba)
Trudno spamiętać jego wszystkie wspaniałe umiejętności :(
Warto dodać, że Korektor jest specem w wielu dziedzinach(oczywiście nie zapomniał się tym pochwalić) m.in. : znajomość polskiego prawa, gra na gitarze basowej, latanie samolotem, bycie synem prawnika, wiedza na temat szkockich whisky, wiedza na temat czołgów, rysowanie czołgów i domków w 'paincie', pisanie opowiadań, posiadanie chomika, użytkowanie munduru itd.
A także pistoletami, Audi A6, bicie małych dzieci na ulicach, podczas których łapie go policja, straszeniem nie nabitą bronią ( w te dzieci oczywiście), graniem w FS 2002, niekiedy głupimi pomysłami, i czymś jeszcze ale nie powiem czym, bo to nasza sweet tajemniczka :*. :D
Wald_Kerius
05-07-2007, 20:22
(...) wiedza na temat szkockich whisky, wiedza na temat czołgów(...)
Wszystko bym mu wybaczył, za butelkę Whisky...
Maldinii
05-07-2007, 20:26
Najlepsze było w tym ze dołączył bodajże 17.06.07 i został "Użytkownikiem Roku" a po kilku miesiącach bana skleił na klatkę. Jak to możliwe? :>
Jak mogłeś zapomnieć o umiejętności zdechnięcia w wypadku lotniczym i zmartwychwstaniach?! :(
Nie widzę sensu w (dalszym) obrażaniu Korektora.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.