zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Uriza Pk Team

U_r_i_z_a
05-07-2007, 02:07
Od wczoraj powstal Uriza Pk Team
Ten team ma zaprowadzic porzadek na servie.Bedzie dedal nobow thiefow i Pa i dizt colda kumpli bo to nooby. W skald temu wchodza:
*Uriza >>>dzis zaczela czysczenie z kumplami i juz bana wbila za pk ale wraca niedlugo
* Edlas Dari tez duzo dedal ale bana nie ma
* Pele Koks Leganda ubijania na party nawiecejj dedna w taki sposob
* Zidix Shia najlepszy shooter w Uriza Pk Teamie
DZis juz padli ci co nie chcieli przestrzegac price listy i najwieksi PA na servie co zreobilam oto fragi:
Killed Abyssal archer at Level 12 by Uriza
Killed Neel Sprite at Level 9 By Uriza
Killed Tirius Tyth at Level 19 By Uriza
Killed Wina Thil at Level 20 By uriza
Killed Yanga el mamey at Level 12 by uriza
Killed Chiniquil at Level 14 by uriza
Killed Darter Passport at Level 19 by uriza
Salteris Killed at Level 36 by Edlas Dari
Gordanix Killed at Level 31 by a fire devil of Edlas Dari
Gordanix Killed at Level 30 by a fire elemental of Gordanix <bo dalej nas chcial ednac i padl
Killed Minel Faelfon at Level 34 by by Edlas Dari unjustified
wiec macie csie czego bac:evul: uriza wraca

Hestoran
05-07-2007, 02:47
Nice, bo przerwalem robienie swojej postaci na morganie... teraz mam motywacje zeby wrocic do tego ;)

the best noob powrocil na forum

Borucao
05-07-2007, 13:00
@uriza
No plax, no keal me plax ;)
I co myslisz ze cie ktos sie boi ??

Gratz ubicia 9 lvl. Pewnie miał super loota.
A co ci zrobił 19 lvl? Zabrał loota z ratów w thais ?
20 lvl pa ??
A i jeszcze jedno, skoro zabijacie noobuf i złodziejuf to uważajcie żebyscie siebie nie zabili ;)
Idź pograj w piłke, pojedź nad jezioro, rzeke, a nie uważasz się za Hiper Mega kól pe fał pe master
wiec macie csie czego bac uriza wraca
Ja sie śmieje, a nie boję :)
Pozdro ;)

_Dari_
05-07-2007, 17:36
Ten team ma zaprowadzic porzadek na servie.Bedzie dedal nobow thiefow i Pa i dizt colda kumpli bo to nooby. W skald temu wchodza:
*Uriza >>>dzis zaczela czysczenie z kumplami i juz bana wbila za pk ale wraca niedlugo

Zapomniałeś wspomnieć o wielkim nieobecnym ostatniej akcji, a mianowicie Vilefortzu, legendarnym graczu którego fragi są znane nie tylko na Morganie.

No plax, no keal me plax
I co myslisz ze cie ktos sie boi ??

Nie chodzi o to, aby ktoś się nas bał. My chcemy po prostu oczyścić ten server, z różnego rodzaju tałałajstwa. Nie mam zamiaru na ten temat się rozpisywać, ponieważ mój kompan Uriza wspomniał o tym w swoim poście.

DZis juz padli ci co nie chcieli przestrzegac price listy i najwieksi PA na servie co zreobilam oto fragi:
Gordanix Killed at Level 30 by a fire elemental of Gordanix <bo dalej nas chcial ednac i padl

Świetna robota, Uriza. Znalezienie tych wszystkich postaci, które pokonaliśmy w równej walce musiało ci zabrać sporo czasu. Warto dodać, że są to fragi, które zdobyliśmy w przeciągu 2 godzin. Nawet popularna Gildia Kara nie ma takich osiągnięć.

Na koniec chcę jeszcze zaznaczyć, iż nasza drużyna będzie nadal kontynuowała nasz cel, a dokładniej zaprowadzenie porządku na ziemiach Morgany. A więc "KU LEPSZEJ MORAGANIE!"

Dziękuje za czytanie, i przepraszam za błędy.

U_r_i_z_a
05-07-2007, 17:42
Zapomniałeś wspomnieć o wielkim nieobecnym ostatniej akcji, a mianowicie Vilefortzu, legendarnym graczu którego fragi są znane nie tylko na Morganie.

Nie chodzi o to, aby ktoś się nas bał. My chcemy po prostu oczyścić ten server, z różnego rodzaju tałałajstwa. Nie mam zamiaru na ten temat się rozpisywać, ponieważ mój kompan Uriza wspomniał o tym w swoim poście.

Świetna robota, Uriza. Znalezienie tych wszystkich postaci, które pokonaliśmy w równej walce musiało ci zabrać sporo czasu. Warto dodać, że są to fragi, które zdobyliśmy w przeciągu 2 godzin. Nawet popularna Gildia Kara nie ma takich osiągnięć.

Na koniec chcę jeszcze zaznaczyć, iż nasza drużyna będzie nadal kontynuowała nasz cel, a dokładniej zaprowadzenie porządku na ziemiach Morgany. A więc "KU LEPSZEJ MORAGANIE!"

idealnie to opisales szkoda ze ja tak nie potrafie ale to pewnie zewwiekszy lvl masz bede expic i sie naucze. sory Vilefortzu ale nie brales udzialu w ostatnich akcjach ale my pamietamy co dla nas zrobiles i jestesmy dzieczni. Co do bicia 9 lvl to po chuj se zolta czache na mnie robic?? Tak jzu wiello nobow dzieki nam serv zmienilo miedzy innymi gandalf of morgana sprawdcie se bociarz jebany;]
Hail Uriza Pk Team _/

Borucao
05-07-2007, 20:29
Ups double post :P

Bakuo
05-07-2007, 20:35
Hahaha, ten dalej cos probuje, tylko nie wiadomo co.
Odsylam was wszystkich do tego tematu >>click<< (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=127276)

Hail Uriza! Wierzymy, ze rozdupcys caly swiat ; d

Borucao
05-07-2007, 20:36

Gdzie była równa walka?? Z 9 lvl ? Naprawde godni przeciwnicy ;). Co nie edlas ?;>
A Kara zabijała 50+, więc nie ma takich osiągnięć jak wy xD

Vionia
06-07-2007, 13:30
To moze pochwalcie sie tymi osiagnieciami lepszymi od Kara

To niektore z nich :

Sliccery
Jun 18 2007, 23:03:19 CEST Killed at Level 154 by Victeron
and by Siera Nevada
Sweh on morgana
Jun 13 2007, 21:53:54 CEST Killed at Level 112 by Natiol
and by Leayson
Torpedo de'fire
Jun 15 2007, 21:45:18 CEST Killed at Level 96 by Sada Mufassa
and by Erku Montanas
Senoth
Jun 18 2007, 21:51:32 CEST Killed at Level 100 by Fredi Duron
and by Tango Vila
Imperek
Jun 15 2007, 21:22:58 CEST Killed at Level 94 by Fredi Duron
and by Krucyfix
Xebes
Jun 13 2007, 21:51:10 CEST Killed at Level 104 by Fredi Duron
and by Rialanhind

Pochwalcie sie swoimi ;)

Borucao
06-07-2007, 18:38
OsiągnięciaUriza Pk Team

Killed Killed Abyssal archer at Level 12 by Uriza
Killed Yanga el mame at Level 12 by uriza
Killed Salteris Killed at Level 36 by Edlas Dari
Killed Gordanix Killed at Level 31 by a fire devil of Edlas Dari
Killed Gordanix Killed at Level 30 by a fire elemental of Gordanix

Ich super fragi :) Robią wrażenie?? Strach sie bać co będzie jak się rozgrzeją ;)

Yreneush
06-07-2007, 19:14
Uriza, odwiedziłbys mnie z kolegami, bo ostatnio nudno trochę na morgaine...

Onionhawk
12-07-2007, 01:46
@up, zebys sie rozgrzal to Uriza by musial przyprowadzic tyle ludzi zeby serwer zapchac (dla niekumatych 400 na morganei to max - serw zapchany @800 or 900) ;< a teraz kupili pacce i maja 15 mlevele i wogole ;<

Eto'o
12-07-2007, 08:44
Prosze, zabijcie mnie ! ;(

Protoss
12-07-2007, 13:46
chłopaki weźcie sie uspokójcie bo takie zabijanie 10 lvli to nic wspólnego z oczyszczaniem Morgany

jakbyście zabili jakiegoś 50+ to możecie sie czymś chwalić X(

PLX Przyjdźcie po mnie. Czekam ;(
:cup:

Vacek
12-07-2007, 14:44
chłopaki weźcie sie uspokójcie bo takie zabijanie 10 lvli to nic wspólnego z oczyszczaniem Morgany

jakbyście zabili jakiegoś 50+ to możecie sie czymś chwalić X(

PLX Przyjdźcie po mnie. Czekam ;(
:cup:

Ze niby zabicie 50lvla to taki wyczyn? HE HE HE

Onionhawk
12-07-2007, 18:10
Protoss, jak cie zabilem ostatnim razem, jak Ci spadl Dragon shield to spamiles mnie tydzien zebym ci go oddal a jak nei to hunt, to nie kozacz z tego powodu ze maja 15 levele...

Eto'o
14-07-2007, 09:17
Protoss, jak cie zabilem ostatnim razem, jak Ci spadl Dragon shield to spamiles mnie tydzien zebym ci go oddal a jak nei to hunt, to nie kozacz z tego powodu ze maja 15 levele...

Taa.. kiedy ostatni raz go zabiles? rok temu?

_Dari_
14-07-2007, 23:19
Gdzie była równa walka?? Z 9 lvl ? Naprawde godni przeciwnicy . Co nie edlas ?;>
A Karazabijała 50+, więc nie ma takich osiągnięć jak wy xD

Chodziło mi o to, że Gildia Kara nie pokonała takiej ilości graczy w tak krótkim przeciągu czasu.

Sweh on morgana
Jun 13 2007, 21:53:54 CEST Killed at Level 112 by Natiol
and by Leayson
Senoth
Jun 18 2007, 21:51:32 CEST Killed at Level 100 by Fredi Duron
and by Tango Vila

Po pierwsze, nie znam postaci, której imię brzmi Sweh on morgana. Po drugie, chyba trudniej jest zabić 20 lvl, niż nowego ownera Senotha (zresztą starego również), więc nie widzą powodów do dumy.

chłopaki weźcie sie uspokójcie bo takie zabijanie 10 lvli to nic wspólnego z oczyszczaniem Morgany jakbyście zabili jakiegoś 50+ to możecie sie czymś chwalić PLX Przyjdźcie po mnie. Czekam

Zabiliśmy. Patrz inne tematy i nasze filmy na Youtube. Obecnie wraz z moim towarzyszem broni Urizą, jak i innymi naszymi kompanami, przygotowujemy się do następnej czystki. Możecie nam wierzyć, iż to nie koniec naszej akcji polepszania Morgany i wykańczania PK i PA. Ku lepszej Morganie!

Onionhawk
14-07-2007, 23:21
Taa.. kiedy ostatni raz go zabiles? rok temu?

nie pamietam dokladnie ale mial wtedy ~~10 leveli wiecej niz ja (ja 35 on 45)

EDIT
@up
ta, jakos mam watpliwosci co do Senotha i waszym 20 levelem
Dla twojej wiadomosci Senoth nigdy nie mial innego ownera, teraz jest an rooku (jesli chodzi ci to to ze ma 8 lev i mozesz go zabic szybciej niz 20)

jak wam musieli zajsc za skore te 9 levki skoro sa to "pa" i "pk" aww <3

Kiedy wezmiecie sie za prawidzwych PA takich jak Siar ?

pewnie nawet o takim kims nie wiecie bo on was nie Powerabusuje bo nie expi na rotach jak wy ;)

U_r_i_z_a
15-07-2007, 16:58
nie pamietam dokladnie ale mial wtedy ~~10 leveli wiecej niz ja (ja 35 on 45)

EDIT
@up
ta, jakos mam watpliwosci co do Senotha i waszym 20 levelem
Dla twojej wiadomosci Senoth nigdy nie mial innego ownera, teraz jest an rooku (jesli chodzi ci to to ze ma 8 lev i mozesz go zabic szybciej niz 20)

jak wam musieli zajsc za skore te 9 levki skoro sa to "pa" i "pk" aww <3

Kiedy wezmiecie sie za prawidzwych PA takich jak Siar ?

pewnie nawet o takim kims nie wiecie bo on was nie Powerabusuje bo nie expi na rotach jak wy ;)

siar jest spoko mialem skula i tylko buzkie zrobil i poszedl wie z kim nie zadzierac a wy nie

Onionhawk
17-07-2007, 17:43
@Upno wlasnie o to mi chodzi, ciagnie swoj do swego

Arilioo
21-07-2007, 17:08
Uriza, jesli chcesz zdobyc uznanie dla siebie i swojego pk team, to wez sie do roboty i zabij np.: Raldric Darko, Dalolo, Dark Dasola, Marudasa, Kinessie.
W tedy bedzie mozna powiedziec ze oczyszczasz Morgane z noobow/pa/pk/hackerow.

U_r_i_z_a
22-07-2007, 13:11
Uriza, jesli chcesz zdobyc uznanie dla siebie i swojego pk team, to wez sie do roboty i zabij np.: Raldric Darko, Dalolo, Dark Dasola, Marudasa, Kinessie.
W tedy bedzie mozna powiedziec ze oczyszczasz Morgane z noobow/pa/pk/hackerow.

masz racje zapomnialem o hackerach juz ich tez hunce tylko zadko z dp wychodza bo oni na botach na trade psiszom

Borucao
22-07-2007, 21:02
masz racje zapomnialem o hackerach juz ich tez hunce tylko zadko z dp wychodza bo oni na botach na trade psiszom

Dalolo nie gra w tibie już, a reszta raczej expi więc do roboty ;)

Pyro Aris
23-07-2007, 23:36
Chodziło mi o to, że Gildia Kara nie pokonała takiej ilości graczy w tak krótkim przeciągu czasu.

Po pierwsze, nie znam postaci, której imię brzmi Sweh on morgana. Po drugie, chyba trudniej jest zabić 20 lvl, niż nowego ownera Senotha (zresztą starego również), więc nie widzą powodów do dumy.

Zabiliśmy. Patrz inne tematy i nasze filmy na Youtube. Obecnie wraz z moim towarzyszem broni Urizą, jak i innymi naszymi kompanami, przygotowujemy się do następnej czystki. Możecie nam wierzyć, iż to nie koniec naszej akcji polepszania Morgany i wykańczania PK i PA. Ku lepszej Morganie!

boze ,jak czytam posty tego pajaca i tego drugiego to normalnie z krzesla spadam. Wescie zrobcie takie 'czyszczenie' na obsidii ,bo mi runy na pk potrzebne ,to moze by cos z was wypadlo. KOO LEPSHEY MARGANIE !

Chodziło mi o to, że Gildia KaraKara nie pokonała takiej ilości graczy w tak krótkim przeciągu czasu.
PwNaGe.

@edit
chcecie sie posmiac ,patrzcie
http://pl.youtube.com/watch?v=S4Lz3Jxb44A
ALE MAJOM ZAYEBIZDE PEVAUPE
najlepszy jak jakis noob se ze slimami nie mogl poradzic

Wujo_Juzio
26-07-2007, 04:02
Ze niby zabicie 50lvla to taki wyczyn? HE HE HE

Masz Vacku racje to nie jest żaden problem hrhrhr :D ale ty zazwyczaj siedzisz w pz swoim śmiesznym lizodupem xD

Btw. Uriza chcę dzielnie walczyć u Twego boku - towarzysz broni Sada Mufassa

Boruccao, ty jesteś upośledzony (patrz Ty z małej litery) hunted by mee ihahah

@Signed
Sada Mufassa

Onionhawk
31-07-2007, 19:47
@up

i jak go zabijesz ? zrobisz se chara na obsidii ?

R O F L

Borucao
31-07-2007, 22:29
1. Napisz moje name poprawnie
2. Gdy już będe padał od Ciebie to będe śpiewał Laga czigi czigi
3. Nie jestem upośledzony

Mapa_Europy
06-08-2007, 20:26
OsiągnięciaUriza Pk Team

Ich super fragi :) Robią wrażenie?? Strach sie bać co będzie jak się rozgrzeją
;)
Nie rób sobie z niego jaj bo cie na afku ,,zafraguje" (jest taki wyraz w języku polskim?) i będziesz miał hauntet ;(
@Uriza
Hmmm
Nic dodać nic ująć
W twoim języku: Nicf dodaci mic uiac

Viltherius
07-08-2007, 08:13
zal 10 znak

Xaaro
10-08-2007, 00:54
Uważajcie , bo UrIzA ŻaL TiM wraca do oczyszczania... bójcie się ... towarzysze broni ostro trenują więc nie ma przebacz <lol2>

Protoss
11-08-2007, 00:08
Dajcie rzesz ze nooby spokój bo mi się płakać chce na widok tematów "Uriza Pk Team Revange" itp.... ŻAL

Polecam non-pvp z takim pe fał pe ;]]X(

:p

Pepin
24-08-2007, 15:22
a nazwe U_R_I_Z_A to co z jakuza sciągneliście a nawet kto sie boji tego teemu

Toral
25-08-2007, 18:01

hahah taki peker z niego ze nawet liczyc unjtow nie potrafi tylko do bana jechac owned

Onionhawk
29-08-2007, 00:04
@up

Rotfl

Xaaro
29-08-2007, 00:31
open battle bylo wiec nie wiesz jak to bylo! hahahaahha to kurde jestes jakis nie teges czy tylko zartujesz?

Vandyyy
16-09-2007, 13:42
Zignorujcie URISE i tyle.
: )