Pokaż pełną wersje : Desert Quest
Czy wykonałbym Dezert knightem 20 lv z ekipą? Ile jest tam Fire devilów?(zlurowanych)
Dziękuje za odpowiedz
LoL, "ile tam jest fire devilów zlurowanych?"
A skąd mamy to wiedzieć?
Czy my widzimy jak ktoś luruje???:P
Na Desercie jest 1 slim po dordze....
Jak wam zlurują to chyba padniecie albo palleq zabije je.
Idzcie i się niebujcie.
KU*WA PO**PIEP**SZEN* blokerzy kurwa ikomu nie mozan zaufac na destert quescie niby ida pomuc duze levele ( specjalnie ) zeby potem ci bloknac fire fidem i napieprzac a potem stoi 2 kumpli przsy wyjsci z 2 berserkerami i jak wyjdziesz to masz deda kurde nie raz mi sie to zdazylo X(X(;(
Stone-Pall
27-07-2007, 10:48
@Up
Gdy jestes w pokoju z nagrodami wylogowuj sie i jest spx :)
Ja jak zawsze chodziłem to trafiałem tylko na slima
Daaasz rade nie boj sie :] robilem ten quest milion razy i nigdy nie spotkalem fire devila ;)
też sporo razy go robiłem i tylko slima spotykałem lecz może sie znależć ktoś kto by chętnie zlurował fire devila
Jesli wykonujecie ten quest lamersko (czyli przy pomocy spoila) to spotkacie co najwyżej kilka pająków.
Jeśli jednak jesteście prawdziwymi graczami i macie zamiar rozwiązać ten quest od początku do końca, rozwiązując wszystkie zagadki, zwiedzając wszystkie pomieszczenia itd. to możecie spotkać mnóstwo różnych potworów, na przykład Beholdery, Slimy, Orki Berserkerzy, Fire Devile etc.
Pozdrawiam :)
Potrzebny paladyn na deserta.
Świat honera.
Level 20+ Dla niekapujących.
Kraj Polska Przeciesz nie Rumuni ani brazylijczycy.
Nie boj sie nie zluruja ci fire devila poniewaz respia sie one dosyc daleko (kiedys probowalem) wczesniej wlaczy sie antyluring wiec nie ma problemu tylko pojdz zgodnie z mapka nie mam zamiaru kazdemu z osobna tlumaczyc jak wyjsc jak gdzies wpadna..
Maciektgk
02-08-2007, 18:53
Jak tak się boisz to weż parę uhów. Ale jak już będzie zlurowany fd to palek weźmie go na 2 hity ;).
Daaasz rade nie boj sie :] robilem ten quest milion razy i nigdy nie spotkalem fire devila ;)
Jak tak samo :]
LUDZIE !!! zastanowcie sie zanim robicie bezsensowne tematy ... 20 knightem samemu se fire "debila" rozwalisz bez problemow ... I niema sie czego bac bo nieda sie go zlurowac... 1 raz widze kogos kto przed desertem sie boi , chyba ze to pvp ;p to bac sie przy wyjsciu ale o dojscie sie niemartwcie pozdro ;pB)
ArcHammer
06-08-2007, 17:01
bedziecie szedi w cztery osoby i boicie sie fire devila 8o gorzej jak by wam wyskoczylo z 2 zerki to bylby problem lub z 5 fire devilow robilem go z 6 razy i ani razy nic sie spotkałem
sam kiedys robilem deserta gdzie wszystko szło źle... gosc ktory nas prowadził zszedł z trasy... knight padł na fd jeszcze po drodze zerki, które musiałem bloczyć palkiem bez tarczy ;D ogolnie skończyło się na dedzie i pomocy GM'a który odprowadził nas do final rooma ;D w miedzy czasie przyszedl jakis knight i zrobilismy tego questa... choc wszystko zajeło z 2 godziny od spotkania na DB ;D
paweln001
09-08-2007, 02:12
hhehe na dezerta idzie sie z kumplami (jak sie ich ma) po drodze nie ma żadnych potworów nawet slimów o odebraniu nagród najlepiej sie lognąć albo niech ceka na nas super kolega najlepiej rl z zerkiem na wszelki wypadek pk
Taaa i niech najlepiej jeszcze kilka 100+ pilnowalo wyjsc, zawolac gma, polaczenie cam LiVe z cipsoft'em... bo jeszcze stracisz potezna kase 10k.. ;]
Mam pyta - nko - Jeżeli zrobiles deserta 1 raz to czy za drugim razem deż dostaniesz nagrodę i tak dalej...:confused:
jak sie juz zrobilo deserta, to czy przy następnym razie też dostanie się nagrode (10k lub jądro hydry xD):o
OMG Fire Devil to noobek nawet sam byś go raczej ubił. Dacie radę xD Jak grasz na servie PVP to wyloguj się w pokoju z nagrodami, nawet jeszcze przed ich wzięciem, zaloguj się później, weź wszystko i najlepiej skocz szybko de banku w Veno.
Temat troche bez sensu i ostatnie pytanie tez glupie. Pomysl czy za zrobienie praktycznie niczego jeszcze raz dostaniesz 10k;/.
jak sie juz zrobilo deserta, to czy przy następnym razie też dostanie się nagrode (10k lub jądro hydry xD):o
Buahahahaha
Żal mi ciebie
Questy tego typu można wykonać tylko jeden raz
powtarzam: TYLKO JEDEN RAZ!
Jest tylko parę questów gdzie można wykonywać ile sie chce (a szkoda..)
Vincento_Vampire
29-01-2008, 13:58
Czy wykonałbym Dezert knightem 20 lv z ekipą? Ile jest tam Fire devilów?(zlurowanych)
Dziękuje za odpowiedz
piendźciesiont milionuf!!:cup::cup::confused:8o8o:]
Wasz szczerze,
Shane
~
Pierwszy z nich
zaraz pow yjsciu do pokoju z 2 skrzynkami od razu logaj poczekaj 1 godz i potem jak logniecie nikogo nie bedzie to howajcie kase tam gdzie strzaly a nic sie neis tanei anwet jak dedniecie
drugi sposub jak amcie zaufanych towarzyszy i wierzycei ze nic wam kumple nie zrobia to wezcei akse tam gdzie strzaly i wyjdzcie(pamietajcie by zadnym innym graczom nei muwic ze idziecie an desert quest bo bede czekac an pustyni z obstawa) i nigdy tam gdzei strzaly nie howajcei baga zielonego z eq i nei wsadzajcei tam aksy eq mzoe przepasc ale kasa wazniejsza
mam sporo bledwu w tekscie moim powyzej sorki za bledy pozdro
Yyy... Nie wiem co wy sie tak tych fire devili boicie ja na 16lvl ze skillami 50/47 spokojnie bralem fire devila. A slima to na 12. One nie sa wcale takie straszne.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.