zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Palek na Securze

Monolit
05-07-2007, 13:26
Mam Palladyna na serwerze Secura. Lv 13, skille 48/36. Co mam dalej robić? Pójść na jakiś łatwy exp czy skillować do 60-70 i pójść na soldki? Jakie będą dla mnie dobre expowiska oraz jakiej broni mam używać? Dzięki za pomoc.

BlackWolf
05-07-2007, 13:56
! Witam !

Sa od takich pytan przyklejone tematy :baby:

Topic:
doskilluj se do 50 dista i potem se caly czas expij z lukiem ( wiecej wpadnie ci % do dista jak bedziesz uzywal luku ) , a mozliwosci na expowiska masz duzo : Ghostland , cyce w Mount Sternum , beho w Hellgate , wszystkie dwarfy w kopalniach ( nie powiem ktora i jaki poziom , bo sie nie lapie w tym :p ( ofc wszstkie poza geo ;) )) , a to czego jeszcze nie wymienilem bo zapomnialem , to juz sam sie domyslisz B)

Dodzio_Szczodre
06-07-2007, 02:08
Siemka!
Powiem tak też zacząłem przed upem grać palem. Treniłem dist do 50 i zacząłem expić, lecz zauważyłem że na gl jest to może opłacalne, lecz jak zlatuje się więcej noobów dostaję mniej expa. Zacząłem skillić do 65 dista zobaczę co dalej. A i do 55 (max) można skillować z spearami a potem small stones i robisz kilka distów dziennie.

Pzdr

ciemne dropsy
07-07-2007, 16:39
Byle NIE do hellgate bo ja je okupuje -.-'

poreda
07-07-2007, 16:49
Byle NIE do hellgate bo ja je okupuje -.-'

Ta i może siedzisz 24 godziny na dobę, siedem dni w tygodniu? A tak na marginesie, nie odpowiedziałeś mu na pytanie ani nie wniosłeś nic ciekawego do tematu. k, thx, bye.

@Topic
Humm... Gra Low Lv palkiem bez wyrobionego dista na NON-PVP jest dla mnie bezsensem, ale jeżeli juz takowego masz sprubóje ci pomóc. Według mnie powinieneś zrobić około 50 dista na Rotwormach skillując kamieniami (No jeżeli masz PACC, wtedy Gobliny na Edron), a następnie przenieść się na CYCLOPY skillując Spearami (Ale tylko wtedy gdy masz dość dobry EQ, żeby cię nie ubiły). Gdy wyrobisz już 60 dista, według mnie powinieneś iść expić np na Cyclopy na POH'u lub Mount Sternum nad Thais. Znając Secure i to i to będzie zajęte, więc pozostają ci chyba tylko Soldiery.

ciemne dropsy
08-07-2007, 13:03
po co sie meczyc do 60 dista? ja zaczalem expic przy skillu 51 i samo mi wskoczylo na 63 przy expieniu do lvlu 33. A co do hellgate, to jestem tam bardzo czesto i to dlugo w ciagu dnia i nei zycze sobie gosci ;d

Kajulec
08-07-2007, 13:09
po co sie meczyc do 60 dista? ja zaczalem expic przy skillu 51 i samo mi wskoczylo na 63 przy expieniu do lvlu 33. A co do hellgate, to jestem tam bardzo czesto i to dlugo w ciagu dnia i nei zycze sobie gosci ;d

Looser,
Moja paladynka wyskillowana do 40 dista i potem ciagly exp. Rezultat na dzisiaj - 33lv, 64 dist.
=)