zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ban?

Swirek_Bearek
05-07-2007, 22:21
Mam pytanie czy jak kupilem postac na allegro i ona ma bana to mozna jakos tego bana odwolac lub cos takiego prosze o odpowiedzi!!:(

Jesli nie to czy da sie chociaz skrocic ban o np 2 tygodnie Ban jest na 31 dni do 1 sierpnia :confused:

Wolf
05-07-2007, 22:26
Owned Owned

Duch Guardi
05-07-2007, 22:30
Jeśli nie wiesz w jaki sposób ta postać dostała bana to nie możesz odwołać bana
poza tym tak jest jak sie kupuje postać na allegro ,ja na twoim miejscu dałbym negatywny opis temu allegrowiczowi

Valderor
05-07-2007, 22:38
Mam pytanie czy jak kupilem postac na allegro i ona ma bana to mozna jakos tego bana odwolac lub cos takiego prosze o odpowiedzi!!:(

Jesli nie to czy da sie chociaz skrocic ban o np 2 tygodnie Ban jest na 31 dni do 1 sierpnia :confused:

Omg...

Jest na ciebie tylko jeden sposób. Zaloguj się na swoje konto na www.tibia.com. W sekcji Criminal Record widać twoje bany i tam też powinna być opcja Complain. W ten sposób możesz wysłać wiadomość do Cipsoftu i kulturalnie wyjaśnić sytuację. Na przykład tak:

Dear Customer Support,

My character <tu wpisz imie postaci> has been unfairly banished. I bought this account on www.allegro.pl online auction site and I don't know why I am banished. I can't be responsible for the actions of a previous owner.

I paid a lot for this account and I want to resume playing. Please unban me as soon as possible. Thank you.

Hoxiu
05-07-2007, 22:44
Ten pan up dobrze radzi, napisz, ze kupiles postac i nie wiesz o co chodzi z tym banem.

Dowiedz się za co dostałeś bana ( na tibia.com ), niestety nie da się go skrócić :( Jeżeli kupiłeś postać i ban już był zapytaj starego właściciela o co może chodzić.

Mad-Sin
05-07-2007, 22:54
Taaa i dostanie następnego...

Ma bana? Jak nie masz rec keya to znaczy, że ban się skończy i stracisz postać ;)

Elvena
06-07-2007, 08:49
Przecież to nie ma sensu, BO KUPOWANIE POSTACI JEST NIELEGALNE!
Przeczytajcie tak łaskawie Tibijskii regulamin... Za to to mogą mu dopakować następnego bana jak będą w złym humorze..

Szybki'lols
06-07-2007, 09:20

Sorry: Chyba cię pograło?

@Valdemor:

Dear Customer Support,

My character <tu wpisz imie postaci> has been unfairly banished. I bought this account on www.allegro.pl UWAGA online auction site and I don't know why I am banished. I can't be responsible for the actions of a previous owner.

I paid a lot for this account and I want to resume playing. Please unban me as soon as possible. Thank you.

Wymiatasz..! Kupił chara,char ma bana a on myśli że mu tego bana usuną jebną mu jeszcze jednego...

@topic:

Lepiej nic nie pisz poczekaj do 1 sierpinia,kupowanie postaci na allegro.pl to nie żadna gra w tibie...

Lasooch
06-07-2007, 10:12
Widzę, że up, 2up i 3up nie rozkminili ironii w poście Valderora... ew. nie ironii, a 'źleżyczenia' panu, co kupił konto. Gratuluję wam, ostrzegliście go, a robić tego nie powinniście :3

Honasolo
06-07-2007, 13:02
Znajac cipsoft za handel accami moglby ci tego bana jeszcze przedluzyc albo wogole ci zalatwic delete. ;]

Nie nie mozesz ani odwolac ani skrocic. I bron Boze nie staraj sie o to.

P.S.
Niezle... teraz kupujemy accy? ;/

Thero
06-07-2007, 13:19
Kupiłem kradzione auto, ale nie działa ;(;(;(;(.
Co mam zrobić?

Lasooch
06-07-2007, 15:16
Kupiłem kradzione auto, ale nie działa ;(;(;(;(.
Co mam zrobić?

Zareklamuj temu, komu podpierdzielono, chyba powinien dbać o samochód!11