Pokaż pełną wersje : Ice Witch Boss Killed
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27137
Nie Wiem Czy Filmik Ten Byl,Ale Mi Sie Podoba:P
Szkoda Tylko,Ze Nic Nie Wypadlo:confused:
Ale Mysle,Ze Warto Obejrzec:P
Filmik Nie Jest Moj
Komentujcie:cup:
Segalczuk
06-07-2007, 00:57
Byyyylo a filmik taki sobie;p
ej błagam nie róbcie nazw tematów po angielsku błagam!
gardenian_
06-07-2007, 01:07
Szkoda Tylko,Ze Nic Nie Wypadlo
Słodziutki, dziękuję za spoil loota. Pomogłeś mi ^^;. A miałem aż chcicę obejrzeć film.. :P
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :P
Blacov89
06-07-2007, 10:32
W sumie to popieram by nie uzywac angielskiego z racji ze to jest polskie forum,
ale jakos nie bardzo rozumiem co wam nie pasuje w tytule tego tematu?
Gosc napisal 'Ice witch boss killed' i napisal calkiem dobrze, nie widze żadnego problemu. Wogole zauwazylem ze Polska to chyba jedyny kraj gdzie bezwzgledu na rodzaj i tematyke forum przynajmniej 1/4 postow to uwagi dot. jezyka.
W sumie to popieram by nie uzywac angielskiego z racji ze to jest polskie forum,
ale jakos nie bardzo rozumiem co wam nie pasuje w tytule tego tematu?
Gosc napisal 'Ice witch boss killed' i napisal calkiem dobrze, nie widze żadnego problemu. Wogole zauwazylem ze Polska to chyba jedyny kraj gdzie bezwzgledu na rodzaj i tematyke forum przynajmniej 1/4 postow to uwagi dot. jezyka.
Hmm bo może to się tłumaczy "Ice witch boss zabił"? omg...
a moze "ice witch boss zabity?"
to dla waszej informacji kochani. Kolega chciał napisać Ice witch boss została zabita. Jest to strona bierna, a w angielskim strone biernym tworzy się w inny sposób;)
kill-zabijać/zabić
killed-zabił/a
was killed-została zabita.
Duke Dran
06-07-2007, 18:53
albo można było napisać:
1.La glace avec des boos a tué
الجليد مع بوو قت2.ل
3.Ghiaccio con i boos uccisi
4.冰与嘘声丧生
5.Hielo con los boos matados
6.Лед с н********смеш ек убит
@Fajny filmik :>
to dla waszej informacji kochani. Kolega chciał napisać Ice witch boss została zabita. Jest to strona bierna, a w angielskim strone biernym tworzy się w inny sposób;)
kill-zabijać/zabić
killed-zabił/a
szpan?
killed-zabity/a, zabił/a
kill-zabijać/zabić
killed-zabił/a
szpan?
killed-zabity/a, zabił/a
tytul jest napisany dobrze -.- ale mozna go napisac w kilku sposobach ...
Hell'Xiz
06-07-2007, 19:31
albo można było napisać:
1.La glace avec des boos a tué
الجليد مع بوو قت2.ل
3.Ghiaccio con i boos uccisi
4.冰与嘘声丧生
5.Hielo con los boos matados
6.Лед с н********смеш ек убит
HAHAAH o w masssa xD rozbawiłes mnie tym postem ^.^
Gollum123
06-07-2007, 19:50
szpan?
killed-zabity/a, zabił/a
Zrozum dziecko, że jest źle, bo powinno być Ice Witch Boss was killed, a najlepiej to już The Boss of Ice Witches was killed...
szpan?
killed-zabity/a, zabił/a
@R3 U R3T@RD ?
Mazur199
06-07-2007, 20:32
Nie tłumacz newbie angielskiego dosłownie na polski.
np.
Plane disaster tłumacząc dosłownie wychodzi samolot katastrofa co jest błędem bo tłumaczy sie katastrofa samolotu.
Bosh, napisał dokładnie "Ice witch boss zabity", przydałby się tylko myślnik, co to za problem, większość ludzi tak by napisało nawet tacy co używają angielskeigo na codzień. ZWYCZAJNY SKRÓT MYŚLOWY... Czepiacie się jakbyście certyfikaty z angielskiego zdali na A...
Bosh, napisał dokładnie "Ice witch boss zabity", przydałby się tylko myślnik, co to za problem, większość ludzi tak by napisało nawet tacy co używają angielskeigo na codzień. ZWYCZAJNY SKRÓT MYŚLOWY... Czepiacie się jakbyście certyfikaty z angielskiego zdali na A...
hahah bo jeżeli chcę czymś przykozaczyć to musze wiedzieć coś ponad tłum, a nie poniżej;] me english god ye?
hahah bo jeżeli chcę czymś przykozaczyć to musze wiedzieć coś ponad tłum, a nie poniżej;] me english god ye?
you are so eful
Rychulec
06-07-2007, 22:27
I zaczęła się dyskusja na temat języka:p
Ciekawe na której stronie się skończy 20??
Nie można było po prostu nazwać tematu "Yakchal umiera" ?? nie potraficie posługiwać się angielskim(są wyjątki) a chcecie zabłysnąć że nazwę tematu po ang. napiszecie.
Przez takie coś teraz każdy będzie sie szczycił jaki on dobry z angielskiego i że tu jest błąd tu tez i powstanie 10 stron bezsensownych postów.
@topic
film był temat do kasacji
Jucha Furora
07-07-2007, 00:36
Może i źle nazwał ten temat ,ale drogi Etoric'u czy Ty zawsze musisz sie do kogoś przy*****c?;/Gdyby nie Ty rozmowa na temat języka by się nie zaczęła;/
Ile tematów widze,tyle razy sie do kogos przy*******asz.Następnym razem Prosze dla wyrozumiałośc dla Newbie.:)
@Topic
Ale loot;|
ludzie, tu nie chodzi żeby za wszelką cenę się dopierdolić, ale to jest śmieszne, gdy koleś wpada na forum tibia.de kopiuje 40linków i tutaj robi 40 tematów oczywiście z masą błędów. Mnie oko boli jak widzę poronioną nazwę tematu);
Żyjemy w Polsce, rozmawiamy po polsku to dlaczego do kurwy nędzy robicie tematy po angielsku?
A nie powinno byc Ice Witch Boss has been killed?;o
Musze wtracic swoje 3 grosze.
Ice witch boss killed jest absolutnie poprawne i kazdy anglik uzna ze jest to poprawne. Tylko w polskich szkolach nauczaja ze jest to zle, w polsce ucza formalnego jezyka angielskiego ktorego gdybys uzyl na ulicy zostal bys wysmiany(moze nie doslownie ale na 80% zwrocili by ci uwage jak mowisz :)). Chce tylko powiedziec ze oby dwie wersje (Ice witch boss killed/was killed) sa poprawne. Tyle ze was killed jest bardziej formalne i tak by trzeba bylo pisac w szkole (oczywiscie nie o jakichs ice witchach lol :p)
Jak co to mieszkam w Angli prawie 2 lata i sie tam ucze :)
Hell'Xiz
07-07-2007, 00:56
o kurwa ale macie problem napisał tak żeby 70% deklów z tego forum która ma 3 na koniec z ang.mogło sobie przetłumaczyć -.- i o co taki spam że mógł napisać inaczej X(
Musze wtracic swoje 3 grosze.
Ice witch boss killed jest absolutnie poprawne i kazdy anglik uzna ze jest to poprawne. Tylko w polskich szkolach nauczaja ze jest to zle, w polsce ucza formalnego jezyka angielskiego ktorego gdybys uzyl na ulicy zostal bys wysmiany(moze nie doslownie ale na 80% zwrocili by ci uwage jak mowisz :)). Chce tylko powiedziec ze oby dwie wersje (Ice witch boss killed/was killed) sa poprawne. Tyle ze was killed jest bardziej formalne i tak by trzeba bylo pisac w szkole (oczywiscie nie o jakichs ice witchach lol :p)
Jak co to mieszkam w Angli prawie 2 lata i sie tam ucze :)
w szkole (mnie przynajmniej) uczą pod kontem matury, strone bierną niestety miałem wałkowaną dość długo i nauczycielka mówiła że na maturze nie pytają sie czy ty mówisz formalnie/nieformalnie ale czy mówisz poprawnie wg standardów panujących w Polsce a nie Anglii.
w szkole (mnie przynajmniej) uczą pod kontem matury, strone bierną niestety miałem wałkowaną dość długo i nauczycielka mówiła że na maturze nie pytają sie czy ty mówisz formalnie/nieformalnie ale czy mówisz poprawnie wg standardów panujących w Polsce a nie Anglii.
To idź do szkoły, a nie na forum ;)
Zawsze kurwa ale to zawsze musisz w jakimś temacie sie doczepić nieważne czy kurwa przekręcił jedna literę ale ty już to widzisz i go jedziesz nie wiadomo kurwa po co pierdolnij sie w głowe.
To idź do szkoły, a nie na forum ;)
Zawsze kurwa ale to zawsze musisz w jakimś temacie sie doczepić nieważne czy kurwa przekręcił jedna literę ale ty już to widzisz i go jedziesz nie wiadomo kurwa po co pierdolnij sie w głowe.
hahah a ty na pewno jesteś z tych qlowych ludzi którzy chetnie daja filmy z tibia.de, robią ortografy bo tak jest modniej i uzywają angielskiego pisząc w kazdym słowie z H ch. Więc Chello Acha ChiChiChi. Albo zapomnialem..podpadlem ci tym, że powiedzialem ze od najlepszym nauczycielem do robienia WMV jest poradnik, tak?
Sindaril
07-07-2007, 02:12
No to teraz patrz kurwa jak ja będę cię o słowo poprawiać szczylu.
uczą pod kontem matury
kontem? o rly kurwa? pod kĄtem.
Konto to zupełnie coś innego ;]
Swoją drogą zawsze chcesz każdemu dopierdolić. Niech zgadnę, rozpuszczone dziecko?
Kiedy widzę twoją postawę na tym forum (od dłuższego czasu) to zgadzam się ze słowami, że "ludzie swą jedyną radość z życia odnajdują w zwierzęcym zadawaniu bólu innym".
Blacov89
07-07-2007, 02:13
@Etoric
Po pierwsze jak juz napisalem wczesniej tytul jest napisany poprawnie, i wogole nie widze najmiejszego powodu dlaczego najechales na niego.
Myslisz ze skoro masz 5 z angielskiego to jestes jakis wyjatkowy??? Jak jestes taki swietny to daj ogloszenie do gazety ze udzielasz korepetycji i tam ucz swoich uczniow "super formalnego maturalnego angielskiego" a nie bedziesz tutaj robil 2 strony spamu bo ci sie tytul nie spodobal.
Reszta zostala juz dobrze wyjasniona przez Kusnierza, moge sie smialo podpisac obiema rekami po jego slowami.
ahahaha; ) w tym jest ból że tutaj sie teraz na mnie wyżywają ludzie pokroju vionia z racji tego, że kiedyś założyli temat 'plx jak zrobić wmv:( nie znalazłem poradnika plx pomóżcie' a ja po prostu powiedziałem że trzeba używac opcji szukaj;] był w tej grupie general caster i cała reszta nubków którzy uważają że wszystko im się należy, a zwrócenie uwagi to odrazu pierdolenie jaki to on jest zuy i niedobry.
gardenian_
07-07-2007, 02:25
@ ALL UP.
Dacie już spokój? :/ Nieprzyjemne to widzieć temat, w którym to:
1% - Pierwszy post, przedstawienie filmu.
99% - Kłótnie i pokazywanie kto jest pro, kto nub, kto jeszcze inny.
Kiedy widzę twoją postawę na tym forum (od dłuższego czasu) to zgadzam się ze słowami, że "ludzie swą jedyną radość z życia odnajdują w zwierzęcym zadawaniu bólu innym".
Wzniosle :d
Musze sie zgodzic. A co do filmu to spodziewalem sie ze ten boss lepszy jest...
No dokladnie tak jak mowilem, w Polskich szkolach ucza Polskich standardow a nie Angielsich ;P. Nie wiem czemu wszyscy cie teraz zaczeli jechac, nie znalazlem nic zlosliwego w tej wypowiedzi :S
ahahaha; ) w tym jest ból że tutaj sie teraz na mnie wyżywają ludzie pokroju vionia z racji tego, że kiedyś założyli temat 'plx jak zrobić wmv:( nie znalazłem poradnika plx pomóżcie' a ja po prostu powiedziałem że trzeba używac opcji szukaj;] był w tej grupie general caster i cała reszta nubków którzy uważają że wszystko im się należy, a zwrócenie uwagi to odrazu pierdolenie jaki to on jest zuy i niedobry.
Idioto nigdy nie zakładałem tematu typu "jak zrobić wmv" więc jak nie wiesz to kurwa japa ok? A co do filmów to umieszczam tylko moje lub kumpli rl. Może klika razy umieściłem z tibia.de ale to rzadkość.
Pfff...niektórzy użytkownicy forum są naprawde śmieszni. Co to ma do rzeczy jak autor nazwał swój temat? Mógł sobie napisać nawet ,,Wich Bos killes"*, a co Wam do tego? Jakim prawem pouczcie kogoś innego? To jest forum... a Wy od razu robicie kłótnie na 4 strony...
Pozdrawiam,
Macq
*forma niepoprawna, dla niekumatych
ludzie, tu nie chodzi żeby za wszelką cenę się dopierdolić, ale to jest śmieszne, gdy koleś wpada na forum tibia.de kopiuje 40linków i tutaj robi 40 tematów oczywiście z masą błędów. Mnie oko boli jak widzę poronioną nazwę tematu);
Żyjemy w Polsce, rozmawiamy po polsku to dlaczego do kurwy nędzy robicie tematy po angielsku?
Gosciu od******l sie kur** bo mnie juz wk****sz...Dalem taki temat jak na tibia.de...Wiem,ze jest zle,ale nie chcialem zmieniac nazwy!Nie rozumiesz?!To zrozum!
Hell'Xiz
07-07-2007, 13:46
@Etoric
FORUMOWICZE MÓWIA CI BAJ!
Gosciu od******l sie kur** bo mnie juz wk****sz...Dalem taki temat jak na tibia.de...Wiem,ze jest zle,ale nie chcialem zmieniac nazwy!Nie rozumiesz?!To zrozum!
hahahah to jesteś bardzo fajny i orginalny;]
btw. jak jakiś koleś może robić nazwe z mega błędami to czemu kurwa ja nie moge chociażby sie do tych błędow przypierdolic? tez robie błąd ale przeciez to jest forum;]
@Etoric
FORUMOWICZE MÓWIA CI BAJ!
Dokładnie chcemy forum bez Etorica ;d
@up ale do nie jest pod forum do "przy*******ania sie" to jest pod forum filmowe więc może tibia.org.pl ? albo inne pod forum idź na "o wszystkim i o niczym" tam może przy*******ają sie jak ty może nawet znajdziesz kolegów ;o
@Etoric
Slow down baby
Wy to macie problemy ;p
@ontopik
Co do Bossa, wygląda na dość mocnego nawet, szybko się leczy, ale nie wali żadnego oszałamiającego combo, chyba można bezpiecznie bić. Ciekawe co dropa... ;)
ej błagam nie róbcie nazw tematów po angielsku błagam!
A co angielskiego nie znasZ?
Milten The Druid
09-07-2007, 15:39
HAHAHAH niezle sie wydurniles :D Chciales go poprawic a sam zle napisales.
I popieram osobe kto0ra napisala ze tutaj wiekszosc osob zamiast komentowac film skupia sie na tym czy autor nie popelnil czasem jakiegos bledu jezykowego.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.