Pokaż pełną wersje : Wspomnienia starych czasów które mineły i mój song
http://www.youtube.com/watch?v=D54U_Lc5tlU
Mój stary song może już ktoś go widział
to za czasy ktore mineły hail!!!
/Mopsmaster
Lepiej by wygladalo jakbys na biezaco kasowal teksty ctrl + w
Ale i tak fajnie to wyglada xD
Up: Idź lepiej poexpić dalej.:baby:
Jak dla mnie bomba. Początek najlepszy. :D
Te czasy już niestety nie powrócą. A szkoda...
Mopsie, nie ma w tym nic fajnego =f
ahahahahahhahhah kozackie !! :)))
było a na dobitke niedopracowane, ogólnie to całkiem całkiem.
filobossek2
06-07-2007, 13:05
Były i nie jestem pewien czy to dzieło autora tematu ...
Przekozaczone troche xDDDDD
ostry600V (2 tygodnie temu)
jebać tibie
WORD! ; o tysiącpięcsetSTO
AYAYAYAY! :D dla mnie bomba :)
HAHAHAHA niezłe XDDDD
@down
xD
Couranger
07-07-2007, 01:09
bylo i to nie dzielo autora tematu
@up masz mojego brata w avatarze :P
co ty tam wspminasz? gitarka jako item dziala tak do dzisiaj, da sie na niej grac... filmik bezsensu
SkateElement
07-07-2007, 02:43
Hahaha, już to widziałem bardzo dawno temu ale fajne.
Hail Dancing Shadows!!
Valtuz88
07-07-2007, 17:32
bylo i to nie dzielo autora tematu
@up masz mojego brata w avatarze :P
Jejku czyli fummo ma zagobionego brata? :D
oryginalny pomysł :P dla mnie nie aż tak nudne bo pierwszy filmik tego rodzaju :d (przynajmniej dla mnie ^^)
Drakonir
07-07-2007, 23:15
co ty tam wspminasz? gitarka jako item dziala tak do dzisiaj, da sie na niej grac... filmik bezsensu
Kóp ze mózk pełnoletni przyjacielu
@Top~
Jak na mój gust to bomba:)
Kóp ze mózk pełnoletni przyjacielu
jakas kurwa moda ze jak ktos nie jest mysli innych to trzeba go zjechac?!
zobacz tytul tematu, a to co pokazuje filmik cieciu. co to za wspomnienia? gosc wspomnial chyba wyglad starego outa ktory i tak do dzisiejszych zcasow nie ulegl wiekszym zmiana. teksturki dachow to samo. ta piosenka nie wiem o czym jest bo nie znam jezyka. to jest bezsens a ze tobie sie podoba to nie znaczy ze innym musi. filmik nie mowi o niczym, nic nie pokazuje to skad ten tytul?
zeby wprowadzili jakies ograniczenia wiekowe na tibie. najlepiej tak jak przy robieniu acc na ebay, tzreba wyslac ksero dowodu. takie durne dzieci jak ty nie graly i swiat bylby piekniejszy...
nawet fajny ten koncert ;p tylko im sie melodie i texty pomieszaly na koncu i w srodku ;p ;xD
jakas kurwa moda ze jak ktos nie jest mysli innych to trzeba go zjechac?!
zobacz tytul tematu, a to co pokazuje filmik cieciu. co to za wspomnienia? gosc wspomnial chyba wyglad starego outa ktory i tak do dzisiejszych zcasow nie ulegl wiekszym zmiana. teksturki dachow to samo. ta piosenka nie wiem o czym jest bo nie znam jezyka. to jest bezsens a ze tobie sie podoba to nie znaczy ze innym musi. filmik nie mowi o niczym, nic nie pokazuje to skad ten tytul?
zeby wprowadzili jakies ograniczenia wiekowe na tibie. najlepiej tak jak przy robieniu acc na ebay, tzreba wyslac ksero dowodu. takie durne dzieci jak ty nie graly i swiat bylby piekniejszy...
Oi nie dobrze nie za mocno sie wyedukowałeś w tej szkole do ktorej chodziłeś mozesz miec pretensje do siebie ze jestes głupi a nie do innych :)
Ja napisałem:
"to za czasy ktore mineły hail!!!"
za czasy, rozumiesz co znaczy słowo za?
Nie napisalem ze to film o starych czasach zreszta żal mi nawet ci to tłumaczyc.
I tak jak powiedziales "jesli ci sie podoba nie znaczy ze innym musi sie podobać"
To ja ci powiem ze jesli ty nie rozumiesz tak jak napisałeś to nie znaczy ze inni nie rozumieją przesłania oraz klimatu którego nie uchwyciłeś i chociażby języka.
Więcej piękna, więcej piękna panowie ;)
Over&Out
/Mopsmaster
@up
"Wspomnienia starych czasów które mineły i mój song" slepy jestem czy to tytul tematu. w takim razie dajesz temat nie zgadzajacy sie z trescia filmu. zrob jeszcze temat cos w stylu "tak sie powinno PKowac" i grajcie se na bebenkach niby safri duo, bedzie wszystko ok i jak najbardziej zgodne z tematem...
i coscie sie szkoly czepili?! nie mow mi w takim razie ze jestem glupi, bo to czego ja sie uczylem to dla ciebie narazie zcarna magia, gimnazjalisto zasmarkany.
glupi to sam jestes. nie dopuszczasz do siebie negatywnych opinii, chcialbys tylko pozytywne (wszystko ok, super, oj jakie piekne). jak nie chcesz zeby ludzie komentowali twoje filmy TO ICH NIE DAWAJ ! dla mnie to jedno wielkie gowno... cu
@up
"Wspomnienia starych czasów które mineły i mój song" slepy jestem czy to tytul tematu. w takim razie dajesz temat nie zgadzajacy sie z trescia filmu. zrob jeszcze temat cos w stylu "tak sie powinno PKowac" i grajcie se na bebenkach niby safri duo, bedzie wszystko ok i jak najbardziej zgodne z tematem...
i coscie sie szkoly czepili?! nie mow mi w takim razie ze jestem glupi, bo to czego ja sie uczylem to dla ciebie narazie zcarna magia, gimnazjalisto zasmarkany.
glupi to sam jestes. nie dopuszczasz do siebie negatywnych opinii, chcialbys tylko pozytywne (wszystko ok, super, oj jakie piekne). jak nie chcesz zeby ludzie komentowali twoje filmy TO ICH NIE DAWAJ ! dla mnie to jedno wielkie gowno... cu
Po pierwsze to tytuł postu może nosić nawet nazwe "Dwa pieski zabawiają się frywolnie w iglastym lesie z Alicja z krainny czarów"
Ale trzeba było przeczytać deskrypcje tematu skoro już się wypowiadasz ponieważ sama nazwa tematu jest frazeologiczną częścią a deskrypcja w tym przypadku opisuje film i rzeczy związane z nim.
Dla mnie ty jestes jednym wielkim gó** skoro nie dopuszczasz do siebie faktów o sobie i lepiej się z tym pogódz bo wiek nie zawsze znaczy o mądrości człowieka jestes 18 letnim dzieckiem jakich mało i skoro moich wyjasnien nie zrozumiałeś przeczytaj raz, dwa, trzy.... aż w końcu je zrozumiesz :)
Co do opinii to koryguje te niewłaściwe spojrzenie na sprawe a w tym przypadku twoje, sam fakt tego że napisałeś i tak jak widać było po poprzedniej twojej wypowiedzi nie zrozumiałeś przekazu filmu powoduje nieuzasadniony ekspresjonizm w kierunku błędu mylącego się na ten temat twojego zdania.
I tak jeśli chodzi o temat to film jest ze starszych czasów i nikogo nie obchodzi jeśli po update mniej czy więcej się zmieniło kolego nawet nie znasz daty powstania tego filmu tak więc jak widzisz tu i teraz koryguje twoje błedy i staram się ci uświadomić to że się mylisz.
Nie masz żadnych podstaw twierdzić że jestem gimnazjalistą gdyż owym nie jestem i sam ten fakt według mnie wiele nie zmieniałby oprócz rozmiaru członka i zmiany wyglądu mojej osoby a jednak...
Ja mam podstawy twierdzić że jesteś młodszy odemnie chociażby po twoim statusie wiekowym podanym w opisie użytkowanika tego forum (podanym przez ciebie jak przeciętny człowiek zakłada) a mianowicie:
"Wiek: 18"
Wprowadzając ludzi w błąd przychodzi na myśl tylko jedno:
To ty chcesz postawić mnie w złym świetle na forum a nie ja ciebie bo mnie to naprawde wielkie i śmierdzące gów** obchodzi.
Użyj 100% mózgu to może zrozumiesz ale raczej nie sądze, pewnie znowu odpiszesz jakimś bezsensownym postem w którym będziesz sie bronił ale spójrz na fakty kto tu jest głupim dzieckiem? Każdy ci to niestety powie, no każdy kto ma rozum bo z takimi ludzmi jak ty to nie wiadomo co jeszcze mogą wymyślić żeby bronić swojego wymierającego gatunku.
I tak będe zaszczycony widząc tu nie tylko pozytywne opinie na temat mojego filmu ale i także te po których przeczytaniu bede wiedział co jeszcze moge poprawić przy reżyserowaniu i że tak sie wyraże robieniu kolejnego filmu.
Over&Out
/Mops~
Hahahahahh Ale Masz Nasrane
Myslalem Ze Pierdolne Jak To Ogladalem
Hahahahahh Ale Masz Nasrane
Myslalem Ze Pierdolne Jak To Ogladalem
:D:D:D
U P K A m~
Kileros fire'son
10-07-2007, 16:53
Hehe fajny pomysl :P
nawet mi sie podoba.
Speed Wojtek
10-07-2007, 17:05
oO Film pelen akcji, ladnych trapow i dobrych lootow a przede wszystkim fajna muzyka :D
Ps. Filmik 'troche' nudny ;d moglbys dodac jakies efekty jak bylo kiedys jak jest teraz.. ^^
Speed~
Imperial
10-07-2007, 21:06
Fajne =) Dawaj idz do idola xD
Krakersanczyk
11-07-2007, 00:16
Filmik fajny, ale nazwa tematu się nie zgadza i się nie kłóć, bo wiem co mówię :baby:
film najlepszy xD ci co myślą inaczej są w błędzie, bo się nie znają xD
Hail Desperados :* xD
haha jak dla mnie gitne xd
Filmik fajny, ale nazwa tematu się nie zgadza i się nie kłóć, bo wiem co mówię :baby:
Ale z czym sie nie zgadza ^^ z tym że ja sobie wspominam oglądając ten filmik a ty nie ? :)
Ale z czym sie nie zgadza ^^ z tym że ja sobie wspominam oglądając ten filmik a ty nie ? :)
w tym że masz w temacie "mój"
w tym że masz w temacie "mój"
No własnie masz racje :D
To chyba tylko ten jeden powód że on właśnie jest mój ;^ )
/Mopsmaster aka Lord Tirius.......
Ty głupi baranie myślisz ,że starego Lenda na takie coś k**** nabierzesz?
Znałem tego kto zrobił ten song polak to był ten z lewej to br a ten z prawej szwed głupi pajacu się nie podszywaj
Ehh a juz liczylem na jakis dobry filmik wspominajacy stare trapy,wojny,hunty a tu pff filmik w ktorym 3 gosci stoi na dachu i "gra" na gitarach, jeden wkleja tekst piosenki.Nie wiem co w tym w spominales.
Kropka997
11-07-2007, 23:46
Ty głupi baranie myślisz ,że starego Lenda na takie coś k**** nabierzesz?
Znałem tego kto zrobił ten song polak to był ten z lewej to br a ten z prawej szwed głupi pajacu się nie podszywaj
owned:P>.<
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.