Pokaż pełn± wersje : Invite to party
kucharski237
06-07-2007, 14:54
Mam mały problemik na mianowicie co oznacza Invite to party ?????? Proszę o szybk± odpowiedĽ.
Mam mały problemik na mianowicie co oznacza Invite to party ?????? Proszę o szybk± odpowiedĽ.
Że chc± Cię zabić.
-->FAQ
kondom69
06-07-2007, 20:09
Patologia w rodzinie.??
Joke
@Lecim
1. Party-Drużyna
2. Invite - Zaproszenie
3. Invite to party - Zaproszenie do drużyny
4. Kole¶ bieze cię prawym przyciskiem myszki i zaznacza opcje invite to party.
5. Jak ty klikniesz na niego praweym guzikiem myszki i zaznaczysz t± sama opcje to będziecie w party i będziecie mieli na sobie niebiesk± tarczę i zielona czaszkę
6. Nie będzie tego widział nikt inny po za wami
7. W party może być nieskończona ilo¶ć osób
8. Jak masz z kim¶ party to mozesz się z nim bić bez obawy przezd skullem(tylko z dan± osoba w party)
9. Uważaj na ludzi którzy daj± ci party aby cie zabic i uważaj na płapki. Jesli masz np. 20 level a party daje ci 8 level i chce się z tob± bić, to ty wychodzisz przed dp i zaczynasz go zabijać, a nagle zza krzaków wyskakuj± wysokie levele i zaczynaj± cie zabijać(8 miał party wczesniej z kumplami)
10. Party stosuje się do treningów, na wojny i hunty
Pozdro
@up:
party
n C 1. (social gathering)przyjęcie. 2. (political group)partia. 3. U(group with common interests or pursuits) grupa, ekipa, oddział. 4. (participant in contract etc.) strona, uczestnik; (idiom): I won't be ~ to such a scheme nie chcę mieć nic wspólnego z tym projektem.~ cpds~ dress n sukienka od¶więtna; (telephone):~ line n telefon towarzyski.
Grupa/oddział/ekipa pasuje do tibijskiej drużyny.
odpowiedz na problem kliknij (http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.