Pokaż pełną wersje : 50 Druid exp
Tak jak w temacie chce miec dobry exp druidem moze byc waste aby nie za duze (bogaczem nie jestem) interesuje mnie opinia kazdego ale najlepiej kogos kto grał druidem i dobrze mu idzie. Nie mowcie tylko hydry rox (zawsze zajęte) itp tylko cos bardziej konkretnego. z gory dziekuje za pomoc ;] .
Hail Allegro? Mozesz isc na tomby, guardy, dragi, ewentualnie jakis hunt z blokerem czy cos innego. Wystarczy poszukac :)
Guardy (zysk), tomby (-2 - zysk, za tp - waste, ale exp do 60k/h), dragi (ryzyko, ale exp dobry).
Ew. spytaj tego, co ci chara sprzedał.
jezeli chodzi o ścisłość to gram tym charem od 1 lvl, a tak poza tym moj świat jest "lekko" przepełniony (Harmonia rox) i dlatego sie pytam o miejsca do expienia bo tam gdzie dotrął facc to moge zapomniec o dobrym expie
bartii10
07-07-2007, 12:02
czyli facc jestes??
to kup 10 p hmm i wez blokera i idzcie na jakies dragi do veno albo gsy na cruza albo polazcie sobie po pohu ;).
może na ghost land na dsy?? niewidka hmm+templest rod i nie ma dsa
expiłem tak dopuki niewidka mi sie niewyłonczyła na srodku respa w ds cave
ale przerzyłem
jezeli chodzi o ścisłość to gram tym charem od 1 lvl
Taak oczywiście, przecież to widać :D
I pewnie już zapomniałeś na czym expileś na 49 lvl?
Hail Allegro? Mozesz isc na tomby, guardy, dragi, ewentualnie jakis hunt z blokerem czy cos innego. Wystarczy poszukac :)
Haha! Nie jestem jedynym który pomyślał to samo wchodząc tu!
@Topic
Jest już temat od takich pytań, ale niestety Noobostwa się nie pozbędziemy z tego forum, bo co ktoś wyrośnie, pojawia się nowy młodziutki Nabek. Wracając do pytania, polecam Ice Witche, Dragony (z samego Tempest, lub jeżeli masz pacc wspomagaj sie Exori Vis), no i Dwarfy Guardy z volcanic rodem. :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.