Pokaż pełną wersje : P.k.p
Maldinii
06-07-2007, 19:58
Pytanie jest dosyć ciekawe albowiem :
Jade do zakopanego w poniedziałek pociągiem z PKP, i pytanie jest następujące ;P Podróż trwa 13h i co mogę przez ten czas robić? Dodam ze jadę w nocy ;P a raczej spanie odpada bo nie usnę przy tym hałasie. Z góry thx. jeżeli jakąś książkę mam czytać to polećcie jakaś ciekawą.
Pytanie jest dosyć ciekawe albowiem :
Jade do zakopanego w poniedziałek pociągiem z PKP, i pytanie jest następujące ;P Podróż trwa 13h i co mogę przez ten czas robić? Dodam ze jadę w nocy ;P a raczej spanie odpada bo nie usnę przy tym hałasie. Z góry thx. jeżeli jakąś książkę mam czytać to polećcie jakaś ciekawą.
Uśniesz spokojnie... 13 godzin w nocy nie wytrzymasz przy tym monotonnym 'stuk stuk stuk stuk stuk stuk' ;>
A jeśli nie - weź sobie jakiegoś handhelda, ew. jakąś dobrą książkę (polecać nic nie będę, ale sam ostatnio pochłonąłem np. "Mistrza i Małgorzatę" Bułhakowa), empetrójka na uszy i jedziesz ;)
Ja bym słuchał mptrójki te wszystkie godziny i gapił sie na biust tej brunetki w przedziale.
Kup sobie jakieś czasopisma o grach i przeczytaj wszystkie recenzje.
Weź karty i układaj pasjansa.
Zabierz mp3.
weś kompjóter z blu konektem i pograj w tibje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Coś do czytania, discman/odtwarzacz mp3. Samemu więcej raczej nie zrobisz.
Goldscorpion
07-07-2007, 00:05
weź se zeszyt i planuj rozwijanie swojej postaci w tibii ;p
Standardowo mp3, jakaś lampka jeśli w przedziale by nie działała :P
Polecam "Festung Breslau" Marka Krajewskiego lub JaNUsz GLoWACki "Z głowy" - świetne książki. Poza tym na przykład CD-Action kilka numerów do przeczytania od dechy do dechy. Jak chcesz weź google narciarskie i wystawiaj łeb przez okno :P
(...) i wystawiaj łeb przez okno :P
W nocy? Nie polecam. W dzień może być niebezpiecznie, a w nocy to jak pole minowe po omacku i z gruźlicą...
proponuje calonocna onanizacje obureczna
Wez se kalkulator...
Tak na serio to w pociagu teoretycznie nie da sie czytac zwazajac na te puk, puk, stuk i liczne wstrzasy.
Na twoim miejscu wzialbym mp3, laptopa (tibia rax) ewentualnie tabletke na sen/uspokojenie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.