Pokaż pełną wersje : 145ek Pada --Kyra
Nic dodac nic ujac :P
www.send space.com/file/0xnllc
bez przerwy
@edit
Juz bede wiedzial. Ale jesli chce ktos ogladanac to nie bede usuwal linka.
Speed Wojtek
06-07-2007, 20:23
ojj bedzie bedzie ^^
Co więcej, do uploadowania plików zabronione jest używanie wszelakich serwerów ukrywających rozszerzenie pliku. Cała nazwa pliku - wraz z rozszerzeniem - musi być widoczna w URLu.
Ban plz.....
Nygga789
06-07-2007, 21:48
daj to na tibicams.tibianetwork
Lol? Nie wiedzialem xD juz bede pamietal xd
Lol? Nie wiedzialem xD juz bede pamietal xd
edytuj idioto wczesniejszego posta, po prostu usun link.
@down
hahahaha:D w tym problem że tylko ty pamiętasz taki temat:(
AAAAA:D że napisałem mayby zamiast maybe? hahah pośmiejmy się razem:D człowieku ja mam życie towarzyskie w pełni rozwinięte i nie musisz sie obawiać o to, że za rzadko wychodzę na dwór.
Darkneress
07-07-2007, 00:08
Etoric powiem ci coś od siebie to , że jesteś na tym forum dłużej od innych ludzi nie upoważnia cię do wyzywania kogoś , jeżeli nawet nie znasz danej osoby , powstrzymaj się od swoich zbędnych komentarzy ... chyba , że ci dają taką wielką satysfakcję . Pamiętam kiedyś na forum był jakiś tam temat i ktoś napisał jakieś słowo po angielsku nie tak jak trzeba oczywiście ty wkroczyłeś do akcji i poprawiłeś go .. na dodatek źle tak , że każdy cię wyśmiał , ale nikt nie wyzywał .. Tutaj akurat chodzi o to , że autor nie przeczytał tego co powinien , ale zachowaj chociaż odrobine kultury i grzecznie odpowiedz , a nie odrazu z pyskiem wyskakujesz jak jakiś smarkacz ..
Napewno chcesz abym go znalazł ? , bo ponownie do niego nigdy nie wszedłeś , ale to może być bolesne : (
Nie będe dawał linków , bo niechce żeby się znowu naśmiewali rozumiem , że tamto przeżycie mogło być bolesne , a byly to nawet dwa wyrazy unbelievable , meybe w tym drugim chciałeś wyjść na kozaka i poprawić kogoś co ci nie wyszło i zapewniam cię to nie była ironia ; )
I nie myśl , że jesteś taki wielki joł ziomu$ lepiej wyjdź na dwor , odłoż sobie forum na bok , bo widze , że nie najlepiej się dzieje ; ]
Nie rozmawiaj z idiotą .. najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu , a potem pokona doświadczeniem ; )
Widać , że 17-stka uderzyła do głowy nawet za mocno już sie boję co będzie na 18-stke kończe tą jakże prze miłą rozmowe .. ; *
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.