zaloguj się

Pokaż pełną wersje : [Kalkulator]BoH+ by Malyna

Malyna
07-07-2007, 00:27
Witam :)

Myślałem sobie wczoraj... a jakby tak zrobic jakiś kalkulator w Pascalu xD no i wymyśliłem XD... zrobiłem kalkulator "BoH+"...

Programik polega na tym, że do okienka wpisujesz swój LVL, klikasz na Przelicz!
i pojawia ci się liczba która mówi o tym jaki lvl musielibys,my miec żeby biegać bez bohów tak jak teraz z BoH :)

Zwracam się z upszejmą prośbą do Modków o to zeby mi pozwolili umieścić do niego link (np. na rapidzie albo megauploadzie etc...) ew. moge tutaj wklejić link ale byłoby to niezgodne z regulaminem tak więc prosze o to MODka jakiegoś :)

narazie może kopsne screena :)

http://img511.imageshack.us/img511/346/scrnbh9.jpg

++++++++++
Link do oficjalnego mojego blogu, czyli oficjalnej strony programisty (no to i tego programu xD)

mojageneracja.pl/3551179

Tam macie linki do ściągania :D

Pozdro, Malyna

PS. Jeżeli coś co napisałem w tym poście xD jest niezgodne z regulaminem to prosze o wyrozumiałość od MODów i Adminów :) jestem nowym użykownikiem... aha.. i jeszcze raz prosze MODków o pozwolenie mi na umieszczenie linku o tego programiku :) BARDZO!

Rybzor
07-07-2007, 00:35
Myślisz, że my nie potrafimy w pamięci odejmować i dodawać 20?

@down
Nam sie nie przyda, bez obawy, zachowaj go dla siebie ;)

Malyna
07-07-2007, 00:42
huuh... myśle, że umiecie ;] ale programik przydatny bo można zapomnieć ile to 20 :D

ejejjeje odejmować ?! a po co xD

Cossma
07-07-2007, 00:57
zamiast wklejać link do programu nie lepiej wrzucić źródło ?

Malyna
07-07-2007, 01:05
słuchaj!
ten programik jest banalny, a pozatym dlaczego miałbym udostępniać źródło? a może niechce go udostępniać... ?
poprostu ja napisałem ten prgramik i go będe udoskonalał... ale źródła nie dam :P

pozatym... czekam na odpowiedz adminka/moda to może wrzuce go tutaj :P,
no i właśnie! jak dam źródło to ktoś go przerobi, napisze Copyrigt by np. Jan Kowalski i będzie, że to on go napisał, ja bez jego zgody go udostęniam no i warna będe miał :P... chciaż niewiem taak dokładnie jak to jest z tymi warnami :P

Pozdro, Malyna o.O

Meryba
07-07-2007, 11:07
Zrób jeszcze takie udoskonalenia że np time ring i utani gran hu(r/j) + bohy będziesz biegał jak 50 level :D

Malyna
07-07-2007, 11:42
właśnie nad tym pracuje... Time Ringi i Utanihur/Gran hur będą w nowej wersji ;]

@edit

Z kąd wiesz Rybko xD a może akurat komuś się przyda ?

Luka$ek
08-07-2007, 23:05
Komuś kto ma co rok 1 z matmy?