Pokaż pełną wersje : pytanko do boltów
hiho ;) moze i jestem newbie, ale ale czy piercing bolty sa uzyteczne? bo na stronce nie jest podane ani jaki maja atak ani jaka obrone.... :) pozdrawiam :)
08:43 You see a piercing bolt.
It can only be wielded properly by players of level 30 or higher.
It weighs 0.80 oz.
Czy słyszałeś/aś kiedyś, żeby bolty miały obrone o0
Imo te bolty są lepsze od zwykłych, zadają większe obrażenia!
dla tego wlasnie mnie to zdziwilo. Zastanawialam sie za ile moge je komus upchnac :P
Evermind
07-07-2007, 10:58
Czyzby wiecej bily niz power bolty ;> ??
Czyzby wiecej bily niz power bolty ;> ??
Napewno nie, piercingi mają ogranicznik od 30 lvla, p bolty bodajże od
52 albo 55 lvla, nie pamietam dokładnie.
Moim zdaniem te bolty są warte ~3gp
Nortonus
07-07-2007, 11:42
Nie. I kosztuja 4gp w Port Hope, Darashia, Ankrahmun, a P-bolt 6gp
Ale jesli chce je sprzedac ludziom to chyba troche taniej niz w sklepie, wiec 3gp.
czyli cena 3gp brzmialaby rozsądnie gdybym chciala je komus sprzedac :D thx all ;) czy mi sie wydaje, czy wczesniej ich nie bylo? :p
@up
Zostały wprowadzone w letnim upie 2007 czyli niedawno ;p
@up
Zgadza się nie było ich. Zostały wprowadzone po Update ;)
Evermind
07-07-2007, 15:02
Lecz infernal bolts sa napewno silniejsze od power bolcow :P...Tylko tez z czego te infernal leca :P...
stopa1969
08-07-2007, 09:23
kilkakrotnie zdazylo mi się że jakiś noobek podeszedł do mnie i pisze,żebym mu kupił Golden armor golde legs i golden helmet.Wten ja do niego a z kat ja ci wezme te żeczy sam mam mało kasy.UWAGA!! JEGO ODPOWIEDZ TO ;moj tata ciebie zbaije !!
21:33 Dziadek [8]:moj tatas zhuntnie ciebie bo ty mi nie dasz wszytekirgo
21:33 Tyten [45]: lol
Jank widac drogie noobki nie grajcie w TBIE i nie proście (PLIX ITEMS) czy jakos tak.... kłaniam się
Kropka997
08-07-2007, 09:38
Lecz infernal bolts sa napewno silniejsze od power bolcow :P...Tylko tez z czego te infernal leca :P...
infernal bolts z niczego nie leca, infernal bolts sa z soul orbow ktore sie potem zamienia u spoconego cycka 1 soul orb 2 infernal bolts
pozdr
Evermind
08-07-2007, 10:32
@kropka...
Myslalem ze leca tylko z Nightmare tak bynajmiej podaje tibia.erig.net ale dobrze wiedziec ze to nie prawda i jest tez inny sposob na ich zdobyc :)...
Cena ich tez napewno nie jest mala ;)...
Taaak i dzięki temu sposobowi możemy ich zdobyć aż 100 :D Takie info dla noobów żebyście sie nie dopytywali. Trzeba mieć pacc i conajmniej bardzo duży level...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.